Dunpute

Med en dunpute får du en myk, støttende pute som lar deg sove uanstrengt hele natten. Alle våre dunputer er fylt med naturlige fjær som gir en komfortabel, sunn og langtidsholdbar hodepute. Alle våre dunputer har merkene OEKO-TEX® , NOMITE og Downafresh®, som er din garanti for en allergivennlig og ansvarlig dunpute.

Essential

Vår Essential-hodepute er redningen for nakker og det deiligste stedet for hodet ditt å lande hver kveld. Vi kaller den vår allround-pute, og snart kaller du den din beste sengekamerat.

-40%
Essential
Se produkt
Ukens anbefaling
50x70 cm.

Essential

Hodepute
5 star rating (2) total reviews

As low as 497 kr Førpris 829 kr

Mayan

Våre Mayan-hodeputer er det naturvennlige, grønne og 100% kjemikaliefrie hodeputevalget i 100% økologisk bomull, som uunngåelig endrer nettene dine til et mekka av ergonomisk komfort.

50x70 cm.

Mayan

Hodepute
4.55556 star rating (9) total reviews

As low as 829 kr

Polar

Vår Polar-hodepute bekjemper varme, svette nattenakker med sine varmeavledende egenskaper og gir deg temperert, uforstyrret søvn i retur. Polar er en allround-pute og passer for de fleste.

50x70 cm.

Polar

Hodepute
4.5 star rating (2) total reviews

As low as 1.249 kr

Danskproduserte puter

God søvn handler om mer enn en god seng. Hodeputen din har også en stor betydning for hvordan du ligger og hvor uthvilt du føler deg om morgenen. Feil hodepute kan i verste fall gi deg smerter i både i nakken og hodet.

Hvis du mangler en ny pute med dunfyll har vi derfor gjort det enkelt for deg, vi har et utvalg dunputer i 60x63 og 50x70. På denne siden finner du noen av de absolutt beste hodeputene på markedet. Alt produsert i Danmark og alt med tanke på søvn og helse.

Sertifisert kvalitet

Våre dunputer er nøye utvalgt og lever opp til en rekke av de beste sertifiseringene. Det er garantien din for en allergivennlig pute, som produseres under bærekraftige og miljøvennlige forhold.

OEKO-TEX® er garantien din for at tekstilene er fremstilt i et sunt miljø og ikke inneholder restkjemikalier.

Downafresh er sikkerheten din for at dunene er behandlet i henhold til de høyeste kravene for renhet og hygiene.

NOMITE  er garantien din for at husstøvmidd ikke kan komme inn i puten. Derfor er våre puter også veldig allergivennlige og bidrar til å sikre et sunt soveklima.

Kun naturlig fyll

Hos oss finner du kun puter som er fylt med naturlig dun. Det er vår mening at det gir de beste og mest komfortable putene. Vi bruker kun dun med en god isoleringsevne, som kort sagt betyr at du vil oppleve en pute som holder varmen i et kaldt miljø og ventilerer i et varmt miljø.

  • Dunputer fylt med andedun vil oftest gi den beste komforten da de er særdeles myke og gjør putene lette og luftige. I tillegg regulerer andendunene temperaturen i putene naturlig, så de ikke blir for varme eller kalde.

  • Det er viktig at du ikke bare velger en dunpute med dun av høy kvalitet, men også velger en pute som har nok fyll, slik at hodet ditt kommer høyt nok opp og nakken din får den støtten den trenger.