Laster...

Mayan

Hodepute
4.55556 star rating (9) total reviews
Mayan puten er laget med Downpass-sertifiserte fjær og dun i tre kamre, omgitt av en 100% organisk og OEKO-TEX®-sertifisert bomullstrekk. Mayan puten har også det nordiske astma-allergimerket, som er din garanti for en allergivennlig pute.
Lav - 50x70
Højde:

Spar 30% på sengesett ved kjøp av pute

Tilbehør
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mayan
Hodepute

Mayan

Hvis hodet, nakken og skuldrene dine kunne velge sin egen pute, ville de foretrekke en Mayan. Fordi våre Mayan-puter er laget slik at de spesifikke kroppsdelene kan gi hverandre best mulig støtte og ergonomisk riktig komfort når du sover om natten. I tillegg er våre Mayan-puter sertifisert med alle slags sertifiseringer du ønsker at puten din skal ha.

Produktoversikt

Utforsk Mayan

2 3 1
 • Ydte kamre

  Ingen bedre sted å hvile hodet

  Mayan-putens to ytre kamre består av 70% dun og 30% småfjær, som alle er Downpass-sertifiserte. Dunens mykhet påvirker selvfølgelig puten, som både er fluffy, fast og utrolig behagelig å legge hodet på. Småfjærene bidrar med god støtte og komfort.
 • Indre kammer

  Det er det indre som teller

  Det indre kammer består av 85% småfjær og 15% fjær. Alle disse er Downpass-sertifiserte. Småfjærene gir puten god, stabil høyde og sikrer at den ikke blir slap over tid. Mayan-puten kommer i tre høyder, og det er nettopp mengden av fyll i det indre kammer som gjør puten høyere eller lavere.
 • Putevar

  Innpakket i 100% økologisk bomull

  Mayan-puten er fullført med et mykt putevar i 100% økologisk bomull, som både er OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1) og bærer det nordiske Astma-Allergimerket. Det skånsomme putevaret er fullført med et kantbånd i satin.
  Putevar
Mayan

Det naturlige valget

En formidabel pute med god støtte
Tre støttende kamre

En formidabel pute med god støtte

Mayan-puten er bygget opp av tre kamre med fyll av høyeste kvalitet. Det midterste kammeret er fylt med fine småfjær som gir nakken god støtte. De ytre kamrene er fylt med 85% fine moskusdun som gjør puten myk, og 15% småfjær som bidrar til støtte og komfort. Mayan-hodeputens tre kamre er omsluttet av et silkemykt putetrekk i 100% økologisk bomullsbatist, som er den siste finishen som gjør Mayan-puten til det beste putevalget du kan ta.
En allergivennlig pute
Astma-Allergi-merket

En allergivennlig pute

Mayan-puten er stolt bærer av det nordiske Astma-Allergi-merket. Du kan derfor trygt legge hodet på vår Mayan-pute som allergiker. Du kan også med fordel velge allergivennlig for å forebygge allergi med omtanke for deg og kroppen din. Mayan-puten er også både OEKO-TEX®- (standard 100) og Downpass-sertifisert. Det betyr at den er fri for helseskadelig stoffer og produsert med stort fokus på dyrevelferd, etikk og kvalitet.
Tilgjengelig i tre høyder

Velg putehøyde etter din sovestilling

En perfekt hodepute sørger for at nakkevirvlene dine ligger i en naturlig forlengelse av ryggraden din, og det er akkurat det Mayan-puten kan hjelpe med. Som den eneste hodeputen i vårt sortiment kommer Mayan i tre høyder. En høy pute for deg som sover på siden. En medium pute for deg som sover på ryggen. Og en lav pute for deg som sover best på magen.
Mayan - det naturlige valget
Søvnlinje

Mayan - det naturlige valget

Mayan-søvnlinjen er for de som ønsker et naturvennlig valg og bedre forhold. For din søvn og Moder Jord. Mayan-merket er din garanti for at et produkt er produsert med naturen og med deg i tankene – uten bruk av kjemikalier og andre prosesser som ikke gagner verden rundt oss. Du finner et bredt utvalg av Mayan-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Mayan

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Bæreevne
  Yderkamre: 11 / Kerne: 6
  Fyllvekt
  550 g/ 700 g/ 850 g
  Bolster
  100% økologisk bomullscambric Ne60/60
  Vask
  Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørkes i tørketrommel.
  Type
  Hodepute 50x70
 • NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
  Astma- og allergimerking
  Ja