Mayan

Leveringstid 5-12 hverdager
Højde
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Mayan: Det ansvarsbevisste valget

Mayan: Det ansvarsbevisste valget

Det er ikke uten grunn at vi kalder Mayan for vår mest miljøriktige pute. I utvikling av Mayan har vi nemlig hatt et stort fokus på naturlige materialer og bæredyktighet. Derfor er vi også særlig stolte over å kunne vise Svanemerket frem på nøyaktig denne puten. Denne sertifiseringen forteller at varen er blant de minst miljøbelastede i den pågjeldende varegruppen. Med denne puten får du derfor en ekte opplevelse av luksuriøs søvn - fra første natt og mange flere.

Naturlig til den minste fjær

Naturlig til den minste fjær

For å garantere deg søvn av høyest kvalitet, har vi laget Mayan med tre kamre som er fylt med det fineste natur fyllet. Det midterste kammeret er med fine småfjær som gir nakken god støtte og komfort. De to ytre kammerene er med 90% rene, fine moskusdun som gjør puten myk og fin. De siste 10% er småfjær, som det innerste kammeret bidrar til til støtte og gi komfort med. Vi har valgt naturfyll til Mayan, fordi det har en god vekselvirkning. Det betyr at puten varmer i kaldt miljø og ventilerer i et varmt miljø - som ute i naturen. Som sagt med andre ord: I Mayan vil du få en pute med uovertruffen komfort og i et herlig materiale.
Sunn på alle parameter

Sunn på alle parameter

En god pute støtter naturligvis nakken din. En perfekt pute sørger for at nakkevirvlene dine ligger i en naturlig forlengelse av ryggsøylen din - det er nøyaktig det Mayan kan bidra med. Som den eneste puten i sortimentet kommer Mayan i tre størrelser. En høy til deg som trives å ligge på siden. En mellom til deg som foretrekker å ligge på ryggen. Og en lav til deg som ligger på magen. For å fullføre følelsen har vi dessuten sørget for at Mayan stolt bærer Downafresh, NOMITE® og OEKO-TEX®-merkene. Alle disse merkene gjør Mayan til en enormt allergivennlig pute som er velegnet til små barn som voksne. Den er både fri for husstøvmidd og kjemikalie.

Spesifikasjon av Mayan

 • Størrelse
  Størrelse 50x70 cm.
Leveringstid 5-12 hverdager
Bæreevne Yderkamre: 11 / Kerne: 6
Produsert i Danmark
Fyllets opprinnelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
NOMITE Allergivennlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
Fyllvekt 550 g/ 700 g/ 850 g
Bolster 100% økologisk bomullscambric Ne60/60
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørkes i tørketrommel.
Type Hodepute 50x70

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*