Mayan

Leveringstid 4-10 hverdager
Højde
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Mayan: Det ansvarsbevisste valget

Mayan: Det ansvarsbevisste valget

Det er ikke uten grunn at vi kalder Mayan for vår mest miljøriktige pute. I utvikling av Mayan har vi nemlig hatt et stort fokus på naturlige materialer og bæredyktighet. Derfor er vi også særlig stolte over å kunne vise Svanemerket frem på nøyaktig denne puten. Denne sertifiseringen forteller at varen er blant de minst miljøbelastede i den pågjeldende varegruppen. Med denne puten får du derfor en ekte opplevelse av luksuriøs søvn - fra første natt og mange flere.

Naturlig til den minste fjær

Naturlig til den minste fjær

For å garantere deg søvn av høyest kvalitet, har vi laget Mayan med tre kamre som er fylt med det fineste natur fyllet. Det midterste kammeret er med fine småfjær som gir nakken god støtte og komfort. De to ytre kammerene er med 90% rene, fine moskusdun som gjør puten myk og fin. De siste 10% er småfjær, som det innerste kammeret bidrar til til støtte og gi komfort med. Vi har valgt naturfyll til Mayan, fordi det har en god vekselvirkning. Det betyr at puten varmer i kaldt miljø og ventilerer i et varmt miljø - som ute i naturen. Som sagt med andre ord: I Mayan vil du få en pute med uovertruffen komfort og i et herlig materiale.
Sunn på alle parameter

Sunn på alle parameter

En god pute støtter naturligvis nakken din. En perfekt pute sørger for at nakkevirvlene dine ligger i en naturlig forlengelse av ryggsøylen din - det er nøyaktig det Mayan kan bidra med. Som den eneste puten i sortimentet kommer Mayan i tre størrelser. En høy til deg som trives å ligge på siden. En mellom til deg som foretrekker å ligge på ryggen. Og en lav til deg som ligger på magen. For å fullføre følelsen har vi dessuten sørget for at Mayan stolt bærer Downafresh, NOMITE® og OEKO-TEX®-merkene. Alle disse merkene gjør Mayan til en enormt allergivennlig pute som er velegnet til små barn som voksne. Den er både fri for husstøvmidd og kjemikalie.

Spesifikasjon av Mayan

 • Størrelse
  Størrelse 50x70 cm.
Leveringstid 4-10 hverdager
Bæreevne Yderkamre: 11 / Kerne: 6
Produsert i Danmark
Fyllets opprinnelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
NOMITE Allergivennlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
Fyllvekt 550 g/ 700 g/ 850 g
Bolster 100% økologisk bomullscambric Ne60/60
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørkes i tørketrommel.
Type Hodepute 50x70

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering