Atlas Wood - Antrasitt

kr 23 799,00

As low as kr 23 799,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Produsert i Danmark.
 • 100 dagers gratis ombytting av fasthet.
 • Fem komfortsoner med individuelle pocketfjærer.
 • 15 års garanti på ramme- og fjærbrudd.
 • Lateks overmadrass med 40mm kjerne.
Tilpass Atlas Wood - Antrasitt
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Komfort, funksjonalitet og design bør alltid gå opp i en høyere enhet, og det gjør det i Atlas Wood. Med Atlas Wood får du en regulerbar seng som tilpasser seg kroppen din og dine behov, samtidig som du enkelt kan justere sengens hode- og fotende med en trådløs fjernbetjening.

Atlas Wood skiller seg fra den alminnelige regulerbare sengen på flere måter. Atlas Wood har høye treben, hvilket gir et lett og eksklusivt utseende. Vi har også gitt ekstra plass til komforten. Sengen har tre madrasslag, fem komfortsoner og moderne pocketfjærer. Du vil derfor raskt oppleve at Atlas Wood gir deg den ideelle nattesøvnen.


Den ideelle nattesøvnen

Man sover best i en god seng. Derfor består det viktigste komfortlaget i Atlas Wood av en vendbar fjærmadrass med fem komfortsoner. Denne fjærmadrassen har en kjerne med 220 pocketfjærer pr. m2., og det er nettopp disse moderne fjærene som skaper grunnlaget for din forbedrede søvn. Fjærene tilpasser seg liggeposisjonen og kroppsbygningen din, og yter på den måten en mer personlig og omfattende støtte. Hele natten.


Atlas Wood er en regulerbar seng med et høyt komfortnivå. Under kan du lese mer om hvordan sengens forskjellige elementer i fellesskap forbedrer liggeposisjonen og søvnen din.

 

Elevasjonskomponenter

Kvaliteten av de regulerbare komponentene utgjør den viktigste delen av sengen. Motoren i Atlas Wood er derfor produsert av det danske firmaet Linak som er førende i verden når det kommer til elevasjons motorer.

Atlas Wood har dessuten en elevasjons ramme av massivt, svensk furu tre. Trerammen har en tykkelse på ti centimeter som skaper et solid og holdbart grunnlag av søvnen din.  

Fjærmadrass

Det er alltid viktig at sengens fjærmadrass er av høy kvalitet. Denne madrassen utgjør sengens primære komfortlag. Derfor har denne fjærmadrassen en kjerne av 220 pocketfjærer pr. m2. Disse fjærene er omgitt av en polstring av polyetherskum. Dette skummet er både holdbart, komfortabelt og bidrar til sengens høye komfortnivå. Med det samme du legger deg i Atlas Wood vil du oppleve at den skaper en sunn og behagelig ramme for søvnen din.

Overmadrass

Når du bruker sengen din vil du alltid være i kontakt med dens overmadrass. Dette er sengens øverste madrasslag. Derfor er det viktig at madrassen både er komfortabel og holdbar. For å sikre dette har overmadrassen til Atlas Wood en latekskjerne på fire centimeter som yter en elastisk støtte og progressiv komfort. Lateks er dessuten ventilerende, så du vil derfor med det samme oppleve at søvnen din vil være behagelig og vesentlig forbedret. Natt etter natt - og i mange år fremover.

Spesifikasjon av Atlas Wood

 • Størrelse 140x200 cm.
 • Høyde Total: 52 cm.
Mer informasjon
Antiskli Uten antiskli
Beslag til ben Medfølger
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fotstoppere inkludert
Fjernkontroll HB12 Trådløs
Høyde 52 cm. (19 cm ben, 10 cm bunn, 18 cm madrass, 5 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 5 soner
Polstring Komfortskum
Ramme 10cm Treramme
Garanti 15 års garanti på ramme- og fjærbrudd.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 16-24 hverdager
Kolli 4 stk.
Type Regulerbar seng 140x200
Motor Linak TD4 std.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.