• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Regulerbar seng 180x210

Shopping Options

Kategori
Vægtklasse
 1. 75-95 kilo (10)
 2. Over 95 kilo (10)
 3. Under 75 kilo (9)
Pris
 1.  
  kr17499
  kr60799
Fjærer
 1. Multipocket (8)
 2. Pocket (12)

19 Item(s)
19 Item(s)

Regulerbar seng 180x210

Her er den regulerbare sengen med ekstra lengde! Til deg som er litt høyere enn gjennomsnittet, og vil være sikker på at benene ikke stikker ut over kanten. Hvis du er høyere enn de fleste eller bare gjerne vil ha en litt større seng og litt hverdagsluksus, kan du med fordel velge en regulerbar seng i størrelsen 180x210. Hos Bedre Nætter tar vi ikke ekstra for at du kan få en seng som passer til din høyde – derfor skal du velge nettopp den lengden som passer deg best.

En regulerbar seng i størrelsen 180x210 er en bred, komfortabel og innbydende dobbeltseng med litt ekstra lengde. En regulerbar seng i størrelsen 180x210 egner seg til par og til de som ønsker skikkelig hverdagsluksus i “the master bedroom”. Dette anbefaler vi på høyeste nivå. Populariteten blandt regulerbare senger har i lang tid vært stigende. Det forstår vi godt. Regulerbare senger kan justeres ned i minste detalj etter dine egne behov, og derfor har de garanti for god komfort, sunn søvn og praktisk brug. Det er naturligvis ettertraktet.

Hos Bedre Nætter har vi valgt å ikke ha noen fysiske butikker, og det har en lang rekke med fordeler. Vi skal ikke betale udgifter til butikker, og derfor kan vi sette listen litt høyere enn konkurrentene. Du finner oss kun online, og derfor kan vi garantere kundene våre ypperste kvalitet til landets bedste priser.

Danske komponenter fra Linak

Husk alltid å være oppmerksom på de mekaniske komponentene og motoren når du køber en regulerbar seng 180x210. De mekaniske komponentene samt motoren er det du skal vurdere mest når du kjøper regulerbar seng. Disse delene står for grunnlaget og holdbarheten i sengen. Hos Bedre Nætter er vi eksperter på søvn og senger, men ikke mekanik. Derfor har vi allieret oss med det internationalt anerkjente danske firmaet Linak. De leverer komponenter og motorer til alle våre regulerbare senger. Vi går ikke på kompromis når det kommer til kvaliteten, og med  samarbeidet til Linak er der ingen tvil om at vi sikter skyhøyt. Vi vil levere den høyeste kvalitet til våre kunder.

Har du spørsmål til de regulerbare sengene i størrelsen 180x210? Husk at du alltid kan kontakte oss hvis du har spørsmål til enten regulerbare senger, overmadrasser eller hvilket som helst annet produkt. Du kan kontakte oss når det passer deg. Enten direkte på chatten her på siden, over telefonen eller på mail kontakt@bedrenaetter.no.