Venus Natural - Beige

Leveringstid 8-15 hverdager
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Ben
+
Sengegavl
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Netter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Venus Natural: Det beste fra to verdener

Venus Natural: Det beste fra to verdener

Venus Natural kombinerer bestselgeren vår Venus med en 100% naturlig overmadrass. Alle komponentene er nøye utvalgt og sammensatt for å garantere deg vår velkjente komfort. Venus Natural er designet med vårt spesialutviklede fjærsystem og har 7 bedre™ komfortsoner samt en naturlig overmadrass. Du blir derfor hjulpet godt på vei mot bedre og sunnere netter. Hvis du velger Venus Natural får du altså ikke bare en ny seng, men også et nytt yndlingsmøbel til hjemmet - som du vil elske å tilbringe tid i.

En overmadrass som gjør en forskjell

En overmadrass som gjør en forskjell

Mayan Pulse er intet mindre enn en av de beste overmadrassene på markedet. Mayan står for en 100% naturlig overmadrass, mens Pulse betyr at lateksen er ekstra sterk, smidig og pustende. Lateksen i Mayan Pulse er derfor langt bedre enn vanlig lateks - og er dermed godt for både deg og miljøet. Betrekket rundt latekskjernen heter Poakea og er laget med gressfibre, hvilket gir betrekket en høy absorberingsevne og en bærekraftig profil. I tillegg produseres overmadrassen til Venus Natural med en tredjedel mindre energi enn det som vanligvis blir brukt i produksjonen av overmadrasser.
En komfortabel fjærmadrass

En komfortabel fjærmadrass

Fjærmadrassen i Venus Natural byr på vår egen signaturstøtte, som er elsket av tusenvis av Skandinavere. Og det er ikke uten grunn: den trykkavlastende fjærmadrassen har nemlig 7 bedre™ komfortsoner som vi har utviklet med vårt anerkjente fjærsystem. Rundt fjærene sitter en pustende latekspolstring og sammen utgjør disse elementene en sunnere madrass som vil være kjærkommen for nattesøvnen din.
En sterk rammemadrass

En sterk rammemadrass

Rammemadrassen er kontinentalsengens plattform. I Venus Natural har den et lag av pocketfjærer, som i samspill med sengens andre madrasslag gir en overlegen støtte. Selve madrassen er omgitt av en solid treramme av massivt, svensk furutre. Trerammen på 14 centimeter danner derfor ikke bare rammen rundt sengen, men også rammen for en bedre nattesøvn - i mange år fremover.

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan Pulse er den mest miljøvennlige overmadrassen på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis, som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige trærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet derfor å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av lateks til en Mayan Pulse overmadrass.

30

år kan gummtreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. For når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.
Mayan – det naturlige valget

Mayan – det naturlige valget

Mayan står for et 100% naturlig produkt. Lateksen i våre Mayan-madrasser er nemlig utvunnet naturlig fra gummitreet Hevea Brasiliensis. Resultatet er en enestående madrass som både er allergivennlig og sunn å sove på.

Ofte stilte spørsmål til Venus Natural

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Venus Natural. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Venus Natural er utstyrt med overmadrassen Mayan Pulse. Denne overmadrassen er laget av helt naturlig lateks som er ekstra smidig, slitesterk og pustende. Trekket rundt overmadrassen er laget av gressfibre, som har en høy absorberingsevne og dermed holder kroppen tørr hele natten.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Venus Natural

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 63 cm.
 • Vekt
  Vekt 0 kg
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 63 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 160x200
Downloads for Venus Natural
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering