Senses Elegance - Svart

Leveringstid 12-20 hverdager
Fasthed
Fasthed
Ben
+
Sengegavl
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Netter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses Elegance: Sunn søvn gjør en forskjell

Senses Elegance: Sunn søvn gjør en forskjell

Du kan ikke lure deg selv frem til perfekt søvn. Men du kan gjøre noen ting for å forbedre mulighetene dine. Blant annet kan du skaffe deg Senses Elegance. I Senses Elegance vil du få en seng som kombinerer naturlige materialer med den nyeste teknologien og optimal støtte. Sengen er både allergi- og miljøvennlig, så du trygt kan legge deg til rette i rene materialer og med en ren samvittighet. Mye mer behøver man nesten ikke.

En sunn overmadrass

En sunn overmadrass

Når vi sover gjør vi ikke mye annet enn å puste inn, ut og avlaste kroppen. Derfor er det viktig at det blir gjort under optimale forhold så du våkner frisk og uthvilt. Med Senses Elegance får du en herlig overmadrass med en latekskjerne på fire centimeter. Overmadrassens Rönd-trekk er også Svanemerket og har en imponerende evne til å absorbere fukt. Det har samtidig fått en antibakteriell behandling så uønskede bakterier ikke kan overleve. Det gir både huden og kroppen din de beste forutsetningene for sunn søvn.
En fjærmadrass med god støtte

En fjærmadrass med god støtte

Det er i fjærmadrassen du skal for alvor tenke på, når man skal ha en seng som er behagelig å ligge i. Derfor har vi i Senses Elegance ikke kun fylt madrassen med pocketfjærer, men også inndelt dem i 7 bedre™ komfortsoner. Omkring fjærene er det et komfortlag av latekspolstring som både er til solid støtte og hjelper med å transportere bort fukt fra madrassen. Fjærmadrassen til Senses Elegance sikrer dermed, at du får en omfattende avlastning hver natt. Å passere sengetiden er med denne sengen, en fortid.
En effektiv rammemadrass

En effektiv rammemadrass

Selv om rammemadrassen er sengens nederste madrasslag, er det ikke uten betydning. Rammemadrassen bidrar til sengens samlede komfort opplevelse ved å skape et stabilt leie for kroppen din. I Senses Elegance består rammemadrassen av pocketfjærer og en treramme på 14 centimeter i massivt, svensk furutre. Du er derfor garantert en komfortabel og stabil ramme for søvnen din i mange år. Veien fra utmattet til uthvilt synes derfor kortere enn noensinne.

Designet av oss, godkjent av dere

Senses Elegance er en av bestselgerne våre, og det er med god grunn. Den er blant favorittene til kundene våre. Blant annet fordi du får en herlig komfort med den optimale kombinasjonen av fjærer, polstring og komfortsoner. Hos oss handler søvn ikke kun om, hvor mange timer du tilbringer i sengen, men snarere om kvaliteten av den tiden du bruker på langs. Så om du sover enten for mye, for lite eller akkurat nok, skal du ha en god seng å sove i - og det får du uten tvil i Senses Elegance. Skulle du likevel være i tvil, kan du lese noen av de mange anbefalingene, Senses Elegance har fått.

121

hele dager bruker du i gjennomsnitt årlig i sengen din.

7

Komfortsoner gir deg optimal støtte fra første sekund.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Senses Elegance

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Senses Elegance. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Elegance. Overmadrassen har en kjerne av lateks, som er utrolig behagelig å ligge på og samtidig gir god støtte til kroppen.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Senses Elegance

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 61 cm.
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 12-20 hverdager
Høyde 61 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 18 cm madrass, 5 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir herlig komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den helt riktige støtten

Den helt riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering