Senses Elegance - Beige

Leveringstid 8-15 hverdager
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Sänggavel Les mer
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses Elegance: Sunn søvn gjør en forskjell

Senses Elegance: Sunn søvn gjør en forskjell

Du kan ikke lure deg selv frem til perfekt søvn. Men du kan gjøre noen ting for å forbedre mulighetene dine. Blant annet kan du skaffe deg Senses Elegance. I Senses Elegance vil du få en seng som kombinerer naturlige materialer med den nyeste teknologien og optimal støtte. Sengen er både allergi- og miljøvennlig, så du trygt kan legge deg til rette i rene materialer og med en ren samvittighet. Mye mer behøver man nesten ikke.

En sunn overmadrass

En sunn overmadrass

Når vi sover gjør vi ikke mye annet enn å puste inn, ut og avlaste kroppen. Derfor er det viktig at det blir gjort under optimale forhold så du våkner frisk og uthvilt. Med Senses Elegance får du en herlig overmadrass med en latekskjerne på fire centimeter. Overmadrassens Rönd-trekk er også Svanemerket og har en imponerende evne til å absorbere fukt. Det har samtidig fått en antibakteriell behandling så uønskede bakterier ikke kan overleve. Det gir både huden og kroppen din de beste forutsetningene for sunn søvn.
En fjærmadrass med god støtte

En fjærmadrass med god støtte

Det er i fjærmadrassen du skal for alvor tenke på, når man skal ha en seng som er behagelig å ligge i. Derfor har vi i Senses Elegance ikke kun fylt madrassen med pocketfjærer, men også inndelt dem i syv komfortsoner. Omkring fjærene er det et komfortlag av latekspolstring som både er til solid støtte og hjelper med å transportere bort fukt fra madrassen. Fjærmadrassen til Senses Elegance sikrer dermed, at du får en omfattende avlastning hver natt. Å passere sengetiden er med denne sengen, en fortid.
En effektiv rammemadrass

En effektiv rammemadrass

Selv om rammemadrassen er sengens nederste madrasslag, er det ikke uten betydning. Rammemadrassen bidrar til sengens samlede komfort opplevelse ved å skape et stabilt leie for kroppen din. Rammemadrassen i Senses Elegance består av en 12 cm tykk skumkjerne og en 8 cm tykk ramme laget av massivt svensk furutre. Du er derfor garantert en komfortabel og stabil ramme for søvnen din i mange år. Veien fra utmattet til uthvilt synes derfor kortere enn noensinne.

Designet av oss, godkjent av dere

Senses Elegance er en av bestselgerne våre, og det er med god grunn. Den er blant favorittene til kundene våre. Blant annet fordi du får en herlig komfort med den optimale kombinasjonen av fjærer, polstring og komfortsoner. Hos oss handler søvn ikke kun om, hvor mange timer du tilbringer i sengen, men snarere om kvaliteten av den tiden du bruker på langs. Så om du sover enten for mye, for lite eller akkurat nok, skal du ha en god seng å sove i - og det får du uten tvil i Senses Elegance. Skulle du likevel være i tvil, kan du lese noen av de mange anbefalingene, Senses Elegance har fått.

121

hele dager bruker du i gjennomsnitt årlig i sengen din.

7

Komfortsoner gir deg optimal støtte fra første sekund.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Senses Elegance

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Senses Elegance. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 dagers netter til å prøve den. Med andre ord er soverommet ditt showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis bytte fasthet på sengen eller returnere den mot vårt håndteringsgebyr.

Spesifikasjon av Senses Elegance

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 53 cm.
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 53 cm. (10 cm ben, 20 cm bunn, 18 cm madrass, 5 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 8 cm. Treramme
Garanti 15 års garanti på ramme- og fjærbrudd.
Type Kontinentalseng 160x200

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir herlig komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den helt riktige støtten

Den helt riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*