Overmadrasslaken 180x210

Et overmadrasslaken i størrelsen 180x210 passer til toppmadrassen på en dobbeltseng med ekstra lengden. Hos Bedre Nætter er vi stolte av å utelukkende forhandle glattvevde overmadrasslaken, som er ekstra sterke og utrolig myke å kjenne på. Se vårt utvalg og finn det 180x210 overmadrasslakenet som setter prikken over i’en på din seng.

Ukens anbefaling

Polar Overmadrasslaken
Ukens anbefaling
-20%
180x210 cm.

Polar Overmadrasslaken

Sengetøy Polar
Special Price 1.359 kr Førpris 1.699 kr
Gjelder t.o.m 09/06 eller så lenge lageret varer.

Essential

Vårt Essential overmadrasslaken er OEKO-TEX®-sertifisert, selve symbolet på kvalitet og laget i 100 % bomull med 500 tråder per kvadrattomme. Det er vevd etter satengmetoden, som gjør lakenet babymykt.

180x210 cm.
  • Hvit
  • Graphite

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
4.67019 star rating (567) total reviews
819 kr
180x210 cm.
  • Graphite
  • Hvit

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
4.67019 star rating (567) total reviews
819 kr

Mayan

Mayan overmadrasslaken er laget av 100 % økologisk bomull og med naturen i tankene. Det er OEKO-TEX®-sertifisert og vevd etter satengmetoden med så mange som 500 tråder per kvadrattomme.

180x210 cm.

Mayan Overmadrasslaken

Sengetøy Mayan
4.61692 star rating (201) total reviews
1.019 kr

Polar

Vårt Polar overmadrasslaken er naturlig avkjølende da det er laget av 100 % vasket lin, som både er OEKO-TEX®-sertifisert, allergivennlig, antibakterielt og loer mindre enn bomull.

-20%
Polar Overmadrasslaken
Se produkt
Ukens anbefaling
180x210 cm.

Polar Overmadrasslaken

Sengetøy Polar
Special Price 1.359 kr Førpris 1.699 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye overmadrasslakan til deg - helt kostnadsfritt.

100 netters prøveperiode

100 netters prøveperiode

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter finner du utelukkende overmadrasslakan av høyeste kvalitet.

Hva er fordelene ved overmadrasslakener 180x210?

Har du en litt lengre dobbeltseng? Da er et 180x210 overmadrasslaken akkurat det du trenger. På denne siden finner du hele utvalget vårt i denne størrelsen, så du kan være sikker på at det du kjøper her passer perfekt til nettopp din seng. Samtlige av våre overmadrasslakener 180x210 skal kun brettes rundt sengens øverste madrasslag, som er det tynneste og letteste madrasslaget. Det betyr at du ikke skal løfte en tung madrass hver gang du rer opp, noe som både kan være anstrengende og tidskrevende. I tillegg er det lett å få ditt overmadrasslaken 180x210 til å sitte pent med de elastiske hjørnene, da disse sørger for at lakenet holder seg på plass og ligger slett og pent.

Hvilket overmadrasslaken 180x210 bør jeg velge?

Når du skal kjøpe et nytt overmadrasslaken 180x210 er det særlig to ting du bør være oppmerksom på: stoffets kvalitet og taktilitet. Kvaliteten avhenger av hvilket materiale lakenet er laget av, mens taktiliteten avhenger av materialets trådtetthet og vevning. Det er viktig at kvaliteten er god, slik at du kan få glede av det nye lakenet ditt i mange år fremover, men det er også like viktig at lakenet føles behagelig mot huden, da det har en stor påvirkning på komfortopplevelsen din når du sover. Det er altså lurt å både vurdere kvalitet og taktilitet når du skal velge et nytt overmadrasslaken 180x210.

Hos Bedre Netter jobber vi hele tiden med å forbedre shoppingopplevelsen din, slik at du enkelt kan finne frem til nettopp det produktet du leter etter og få det sendt hjem til deg med kun noen få klikk. Derfor har vi samlet alle våre overmadrasslaken 180x210 på ett sted og sørget for at du kan filtrere produktene etter pris og farge. Men uansett hvilket overmadrasslaken 180x210 du velger kan du være sikker på at det er av høy kvalitet og ser like flott ut i virkeligheten som det gjør på våre bilder. Vi bruker nemlig kun økologisk bomull i produksjonen av laknene og bomullen er satengvevet med en trådtetthet på mellom 350 til 500 tråder per kvadrattomme. Denne kombinasjonen gir en glatt og fin overflate som føles silkemyk mot huden, så når du legger deg til å sove vil det føles som om du legger deg ned på en deilig, hvit sky.

Kjøp ditt laken til overmadrass 180x210 hos Bedre Netter

Enten du har slitt ut det gamle underlaget ditt eller bare vil gi sengen din en oppgradering finner du alt det du trenger hos oss. Kanskje du kunne tenke deg å bytte ut sengetøyet ditt også? I så fall har vi en rekke sengesett som vil matche ditt nye laken til overmadrass 180x210 perfekt. Du kan velge mellom flere flotte farger og størrelser, og alt er i samme gode kvalitet som lakensortimentet vårt. Du kan også kjøpe sengetøy og laken til 180x210 overmadrass samlet ved å skreddersy din egen Betterlinen-pakke. Pakken gir deg hele to lakener, så når det ene skal på vask har du altså et som du kan re opp med i mellomtiden. På den måten behøver du aldri å unnvære den deilige følelsen av Bedre Netter-kvalitet.

  • Samtlige av våre overmadrasslakener 180x210 skal kun brettes rundt sengens øverste madrasslag, som er det tynneste og letteste madrasslaget. Det betyr at du ikke skal løfte en tung madrass hver gang du rer opp, noe som både kan være anstrengende og tidskrevende.

  • Når du skal kjøpe et nytt overmadrasslaken 180x210 er det særlig to ting du bør være oppmerksom på: stoffets kvalitet og taktilitet. Kvaliteten avhenger av hvilket materiale lakenet er laget av, mens taktiliteten avhenger av materialets trådtetthet og vevning