Overmadrasslaken 180x210

Overmadrasslaken 180x210

3 Produkter

 1. Betterlinen Overmadrasslaken
  Betterlinen Overmadrasslaken - 180x210 cm.
  • Bærekraftig Bærekraftig
  • Allergivennlig Allergivennlig
  • Utviklet av BN Utviklet av BN
  • 100 dagers prøve 100 dagers prøve
  619,00 kr
  Leveringstid 4-10 hverdager
 2. Mayan Overmadrasslaken
  Mayan Overmadrasslaken - 180x210 cm.
  • Bærekraftig Bærekraftig
  • Allergivennlig Allergivennlig
  • Utviklet av BN Utviklet av BN
  • 100 dagers prøve 100 dagers prøve
  619,00 kr
  Leveringstid 4-10 hverdager
 3. Betterlinen Overmadrasslaken
  Betterlinen Overmadrasslaken - 180x210 cm.
  • Bærekraftig Bærekraftig
  • Allergivennlig Allergivennlig
  • Utviklet av BN Utviklet av BN
  • 100 dagers prøve 100 dagers prøve
  619,00 kr
  Leveringstid 4-10 hverdager

3 Produkter

Overmadrasslaken 180x210 - gjør underlaget ditt mykt og flott

Hva er fordelene ved å bruke overmadrasslakener 180x210?

Har du en litt lengre dobbeltseng? Da er et 180x210 overmadrasslaken akkurat det du trenger. På denne siden finner du hele utvalget vårt i denne størrelsen, så du kan være sikker på at det du kjøper her passer perfekt til nettopp din seng. Samtlige av våre modeller skal kun sitte rundt sengens øverste madrasslag, som er det tynneste og letteste laget. Det betyr at du ikke skal løfte en tung madrass hver gang du rer opp, noe som både kan være anstrengende og tidskrevende. I tillegg er det lett å få ditt overmadrasslaken 180x210 til å sitte pent med de elastiske hjørnene, da disse sørger for at lakenet holder seg på plass og ligger slett og pent.

Hvilket overmadrasslaken 180x210 bør jeg velge?

Når du skal kjøpe et nytt overmadrasslaken 180x210 er det særlig to ting du bør være oppmerksom på: det ene er lakenets kvalitet og det andre er lakenets taktilitet - altså hvordan lakenet føles mot huden. Kvaliteten avgjøres av hvilket materiale som er brukt i produksjonen og hvordan dette er blitt behandlet, mens taktiliteten avhenger av materialets trådtetthet og vevning. Det er viktig at kvaliteten er god, slik at du kan få glede av det nye lakenet ditt i mange år fremover, men det er også like viktig at lakenet føles behagelig mot huden da det har en stor påvirkning på din samlede komfortopplevelse når du sover. Det er altså lurt å både vurdere kvalitet og taktilitet når du skal velge et nytt overmadrasslaken 180x210.

Hos Bedre Netter jobber vi hele tiden med å forbedre shoppingopplevelsen din, slik at du enkelt kan finne frem til nettopp det produktet du leter etter og få det sendt hjem til deg med kun noen få klikk. Derfor har vi samlet alle våre overmadrasslaken 180x210 på ett sted og sørget for at du kan filtrere produktene etter pris og farge. Men uansett hvilket overmadrasslaken 180x210 du velger kan du være sikker på at det er av høy kvalitet og ser like flott ut i virkeligheten som det gjør på våre bilder. Vi bruker nemlig kun økologisk bomull i produksjonen av laknene og bomullen er satengvevet med en trådtetthet på mellom 350 til 500 tråder per kvadrattomme. Denne kombinasjonen gir en glatt og fin overflate som føles silkemyk mot huden, så når du legger deg til å sove vil det føles som om du legger deg ned på en deilig, hvit sky.

Kjøp ditt laken til overmadrass 180x210 hos Bedre Netter

Enten du har slitt ut det gamle underlaget ditt eller bare vil gi sengen din en oppgradering finner du alt det du trenger hos oss. Kanskje du kunne tenke deg å bytte ut sengetøyet ditt også? I så fall har vi en rekke sengesett som vil matche ditt nye laken til overmadrass 180x210 perfekt. Du kan velge mellom flere flotte farger og størrelser, og alt er i samme gode kvalitet som lakensortimentet vårt. Du kan også kjøpe sengetøy og laken til 180x210 overmadrass samlet ved å skreddersy din egen Betterlinen-pakke. Pakken gir deg hele to lakener, så når det ene skal på vask har du altså et som du kan re opp med i mellomtiden. På den måten behøver du aldri å unnvære den deilige følelsen av Bedre Netter-kvalitet.

Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med bærekraftige materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt og grønt

  Vi prioriterer en bærekraftig produksjon og naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi leverer alltid gratis til adressen din. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering