Overmadrasslaken 160x200

Et overmadrasslaken i størrelsen 160x200 passer til deg som har en liten dobbeltseng. Hos Bedre Nætter er vi stolte av å utelukkende forhandle glattvevde overmadrasslaken, som er ekstra sterke men utrolig myke å ligge tett ved. Se vårt utvalg og finn det 160x200 overmadrasslakenet du mangler til din seng.

Essential

Vårt Essential overmadrasslaken er OEKO-TEX®-sertifisert, selve symbolet på kvalitet og laget i 100 % bomull med 500 tråder per kvadrattomme. Det er vevd etter satengmetoden, som gjør lakenet babymykt.

-20%
Essential Overmadrasslaken
Se produkt
Ukens anbefaling
160x200 cm.
  • Hvit
  • Graphite

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
4.67314 star rating (566) total reviews
Special Price 631 kr Førpris 789 kr
-20%
Essential Overmadrasslaken
Se produkt
Ukens anbefaling
160x200 cm.
  • Graphite
  • Hvit

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
4.67314 star rating (566) total reviews
Special Price 631 kr Førpris 789 kr

Mayan

Mayan overmadrasslaken er laget av 100 % økologisk bomull og med naturen i tankene. Det er OEKO-TEX®-sertifisert og vevd etter satengmetoden med så mange som 500 tråder per kvadrattomme.

160x200 cm.

Mayan Overmadrasslaken

Sengetøy Mayan
4.61692 star rating (201) total reviews
989 kr

Polar

Vårt Polar overmadrasslaken er naturlig avkjølende da det er laget av 100 % vasket lin, som både er OEKO-TEX®-sertifisert, allergivennlig, antibakterielt og loer mindre enn bomull.

160x200 cm.

Polar Overmadrasslaken

Sengetøy Polar
1.639 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye overmadrasslakan til deg - helt kostnadsfritt.

100 netters prøveperiode

100 netters prøveperiode

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter finner du utelukkende overmadrasslakan av høyeste kvalitet.

Hva er fordelene ved overmadrasslakener 160x200?

Er du på utkikk etter et nytt 160x200 overmadrasslaken til sengen din? I så fall har du kommet til rett sted. På denne siden finner du nemlig alle våre overmadrasslakener i denne størrelsen, som passer til en mindre dobbeltseng. Hvis du er lei av å løfte tunge madrasser for å få lakenet til å sitte pent, er overmadrasslakener 160x200 den perfekte løsningen for deg. De skal nemlig kun sitte rundt det øverste madrasslaget på sengen, som ofte er mye tynnere og dermed lettere å løfte opp. I tillegg beskytter det madrassen mot slitasje, skitt og svette som du utskiller i løpet av natten, og forlenger dermed madrassens levetid.

Hvilket overmadrasslaken 160x200 bør jeg velge?

Når du skal velge et nytt overmadrasslaken 160x200 til sengen din er det to ting du bør overveie: stoffets kvalitet og taktilitet. Lakenets kvalitet avhenger av hvilket materiale det er laget av, mens taktilitet handler om hvordan lakenet føles mot huden. Ethvert overmadrasslaken 160x200 i vårt sortiment er laget av satengvevet økologisk bomull. Den tette vevingen gjør at bomullen får et glansfullt utseende, en deilig glatt følelse og blir ekstra slitesterkt. Hvis kvalitet er viktig for deg kan du altså trygt velge en av modellene i vårt sortiment. Design, derimot, er svært subjektivt, så når du skal bestemme deg for hva du vil kjøpe skal det være noe som faller deg i smak og som passer til resten av sengetøyet ditt.

Kjøp ditt sengetøy og laken til overmadrass 160x200 hos Bedre Netter

Hos Bedre Netter selger vi ikke bare senger, men også all slags tilbehør til det viktigste møbelet i hjemmet ditt. Du finner derfor et bredt utvalg av både laken til overmadrass 160x200 og sengetøy i vår nettbutikk. Hvis du ikke bare vil gi det øverste madrasslaget ditt et nytt look, men også resten av sengen, kan du derfor kjøpe alt du trenger hos oss. Med en av våre smarte pakkeløsninger får du dessuten alt samlet i én pakke, så du kan være sikker på at alt passer sammen. Med en av våre Betterlinen-pakker får du 2 stk. laken til overmadrass 160x200, 2 stk. dynetrekk og 4 stk. putetrekk. Du får dermed ikke bare ett skift, men to skift til sengen din - så når det ene lakenet er på vask har du et ekstra som du kan re opp sengen med. Du får altså ekstra mye for pengene - og er det noe vi i Bedre Netter liker, så er det et godt tilbud.

  • Hvis du er lei av å løfte tunge madrasser for å få lakenet til å sitte pent, er overmadrasslakener 160x200 den perfekte løsningen for deg. De skal nemlig kun sitte rundt det øverste madrasslaget på sengen, som ofte er mye tynnere og dermed lettere å løfte opp.

  • Når du skal velge et nytt overmadrasslaken 160x200 til sengen din er det to ting du bør overveie: stoffets kvalitet og taktilitet. Lakenets kvalitet avhenger av hvilket materiale det er laget av, mens taktilitet handler om hvordan lakenet føles mot huden.