Seng 180x210

En 180x210 seng gir en god plass å breie seg på og ekstra lengde. Størrelsen er ideell til deg som er høy, og som gjerne vil ha en seng av høy kvalitet til en god pris. Uansett ditt behov, finner du garantert en seng som matcher deg og din kropp i vårt bredte utvalg av senger i 180x210.

Rammemadras m. oppbevaring

-48%
Venus m. oppbevaring
Se produkt
Ukens anbefaling Bestselgeren Gratis ben oppgradering.
180x210 cm.
 • Antrasitt
 • Beige
 • Svart

As low as 20.999 kr Førpris 39.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
180x210 cm.
 • Svart
 • Lysegrå
 • Beige

As low as 39.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
180x210 cm.
 • Lysegrå
 • Antrasitt
 • Beige

As low as 39.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
180x210 cm.
 • Beige
 • Antrasitt
 • Svart

As low as 39.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
180x210 cm.
 • Svart
 • Antrasitt
 • Lysegrå

As low as 39.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
180x210 cm.
 • Beige
 • Svart
 • Lysegrå

As low as 39.999 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Unikke senger

Unikke senger

Ulike fastheter i samme seng.
Komfort som hver enkelt fortjener.

Gratis levering

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering op til postnummer 7500. (Det forekommer tillegg på ekstraytelser og postnummer 7500+).

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan føle deg trygg når du kjøper bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode på din seng.

Hvorfor velge en seng 180x210 fra Bedre Netter?

Skulle du ønske at du sov bedre om natten? Det vil du garantert med en 180x210 seng fra Bedre Netter. Over en rekke år har vi undersøkt hvordan søvn kan optimeres og har brukt denne kunnskapen til å utvikle produkter som gir deg de beste forutsetningene for å sove godt. Vi har blant annet utviklet et system som inndeler sengefjærene i 7 ulike komfortsoner. Kroppen får dermed tilpasset støtte, så du vil våkne opp fullt uthvilt og uten ubehag dagen etter. Og når du sover godt vil du også få en god start på neste dag - og dagene etter den.

Du kan altså få stor glede av å investere i en ny seng 180x210, enten du vil ha en kontinentalseng 180x210 eller regulerbar seng 180x210. Men den skal selvfølgelig matche deg og dine behov. Hvis du foretrekker å ligge på et litt hardere underlag kan du for eksempel velge en seng 180x210 som er fast eller ekstra fast. Hvis du derimot liker å ligge mykt bør du kanskje velge en modell med medium fasthet. Og hvis du har en partner med andre preferanser eller som er i en annen vektklasse, kan dere dessuten velge ulike fastheter, så begge får den rette støtten og komforten. Du kan også få hjelp av våre dyktige og hyggelige ansatte i kundeservice hvis du synes at det er litt vanskelig å velge. Vi sitter klare til å veilede deg over telefon, e-post eller live chat 14 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Maksimal støtte og komfort

Hvis du vil ha en 180x210 seng med maksimal støtte og komfort har du altså kommet til rett sted. Samtlige av våre modeller har blant annet en solid ramme i massivt, svensk furutre som danner grunnlaget for en god nattesøvn. På toppen av rammen sitter en behagelig fjærmadrass med de 7 komfortsonene vi nevnte tidligere, og aller øverst ligger en deilig overmadrass som tilfører et ekstra lag komfort, samt forlenger sengens levetid. Denne varierer fra modell til modell, så sørg for at du velger en seng 180x210 som også har en passende topp - enten du vil ha en som avleder varme og svette fra kroppen din, en som former seg perfekt etter kroppen din eller en som produsert på en bærekraftig måte.

I tillegg til maksimal støtte og komfort får du et produkt av høyeste kvalitet når du velger en seng 180x210 fra Bedre Netter. Samtlige modeller er designet og sammensatt i Danmark, og vi gjennomfører omfattende tester hver gang vi utvikler en ny modell. Vi kan dermed forsikre oss om at produktene lever opp til våre strenge kvalitetskrav. Men det betyr ikke at du betaler skjorta for en ny seng 180x210. Vi har nemlig ingen fordyrende mellomledd eller fysiske butikker som trekker opp prisene, så vi kan tilby deg de aller beste prisene på de aller beste produktene.

Hva er fordelene ved å kjøpe senger 180x210 på nettet?

Du handler sikkert allerede det meste på nettet. Så hvorfor ikke kjøpe en 180x210 seng på nettet også? Du behøver ikke å være redd for å få noe som du ikke er 100% fornøyd med - vi gir deg nemlig 100 dagers åpent kjøp på alle varer, så du kan enten bytte fastheten eller returnere sengen - helt gratis - dersom den ikke lever opp til forventningene. I tillegg får du gratis levering på alt du bestiller, så du trenger ikke å tenke på ekstra kostnader når du handler hos oss. Vi tilbyr dessuten oppbæring og montering av din nye 180x210 seng mot et mindre beløp dersom du ønsker dette.

I tillegg til at du sparer penger på å handle i en ren nettbutikk, får du også fordelen av å prøve produktet hjemme hos deg selv i stedet for å teste 10 forskjellige modeller i en travel butikk i 10 minutter med yttertøyet på. Du kan dermed sove på din nye 180x210 seng og la kroppen venne seg til den før du bestemmer deg for om du vil beholde den eller ei. Du er dermed garantert å ende opp med en seng 180x210 som du elsker. Og det er nettopp gleden ved å kunne gi våre kunder bedre netter som driver oss - for på den måten kan vi få mer ut av dagene og livet. Og er det ikke det vi alle sammen strever etter i siste ende?

 • Skulle du ønske at du sov bedre om natten? Det vil du garantert med en 180x210 seng fra Bedre Netter. Over en rekke år har vi undersøkt hvordan søvn kan optimeres og har brukt denne kunnskapen til å utvikle produkter som gir deg de beste forutsetningene for å sove godt.

 • I tillegg til at du kan spare penger ved å kjøpe sengen din på nett, får du også fordelen av at du kan prøve sengen hjemme i rolige omgivelser – i stedet for å teste 10 forskjellige sengemodeller på 10 minutter i en travel møbelbutikk.