Seng 120x200

Hvorfor velge en 120x200 seng?

Liker du å ha litt ekstra plass å boltre deg på når du skal sove? Da er en 120x200 eller 140x200 seng perfekt for deg. Den er stor nok til at du kan bre deg ut, men liten nok til at den ikke tar opp for mye plass i rommet. Du kan dermed sove komfortabelt og samtidig ha plass til overs til andre essensielle soveromsmøbler, som for eksempel nattbord klesskap. Du får dessuten samme kvalitet og komfort som i en større modell, så du behøver ikke å gå på kompromiss med hverken det ene eller det andre når du velger en 120x200 seng fra Bedre Netter.

Du finner garantert en seng 120x200 som faller i smak blant vårt store utvalg, enten du er på utkikk etter en rammemadrass 120x200 eller regulerbar seng 120x200. Mange av modellene har dessuten flere valgmuligheter, så du kan skreddersy din seng 120x200 etter ønske. Du kan for eksempel velge mellom flere farger på trekket og flere ulike typer ben. I de fleste tilfeller kan du også velge hvor myk eller fast du vil at den skal være, så du får optimal støtte og komfort.

Hvis du synes at det er litt vanskelig å finne ut av hva som passer best for deg hjelper vi deg gjerne. Våre hyggelige og dyktige ansatte i kundeservice sitter klare til å veilede deg via telefon, e-post eller live chat 14 timer i døgnet, 7 dager i uken. I fellesskap finner vi frem til den beste løsningen for deg og hjelper deg med å få din nye seng 120x200 i hus.

Suveren kvalitet og komfort

Når du velger en seng 120x200 fra Bedre Netter får du suveren kvalitet og komfort. Vi bruker nemlig kun nøye utvalgte materialer og gjennomfører omfattende tester for å sikre at sengen lever opp til våre høye kvalitetskrav. Men det er ikke bare produksjonen som sørger for at du får et kvalitetsprodukt. Hver seng 120x200 er designet på bakgrunn av kunnskap om søvn og hvordan den kan optimeres, slik at du får de beste forutsetningene for en god nattesøvn.

Denne innovative måten å designe senger 120x200 på har blant annet resultert i et fjærsystem med 7 bedreTM komfortsoner. De syv sonene er inndelt etter kroppens ulike behov for støtte. For eksempel trenger skuldrene mindre støtte enn korsryggen og derfor er partiet rundt skuldrene ikke like fast som partiet rundt korsryggen. Denne inndelingen av fjærene gir økt blodsirkulasjon og optimal trykkavlastning, så du sover enda bedre. Derfor tør vi å påstå at du vil sove bedre i en seng 120x200 fra Bedre Netter enn du vil i en hvilken som helst annen seng av tilsvarende størrelse.

Hva er fordelene ved å kjøpe senger 120x200 hos Bedre Netter?

Hos Bedre Netter får du mest verdi for pengene. Grunnen til at vi kan tilby såpass billige senger 120x200 er at vi ikke har noen kostnader knyttet til fysiske butikker eller andre mellomledd, og derfor ikke behøver å betale for dette ved å ta en høyere pris fra forbrukerne. Så hvis du synes at prisen på en Bedre Netter seng 120x200 er billig, er det ikke fordi det er noe galt med produktet, men fordi vi har kuttet ut alle unødvendige kostnader.

Har du lyst til å gjøre et skikkelig kupp kan du dessuten kjøpe en seng 120x200 på tilbud. Vi har alltid en av våre bestselgende modeller på tilbud, så hvis du har is i blodet og venter til den du har sett på kommer på tilbud, kan du faktisk få drømmesengen til en helt vanvittig lav pris. Det kan også være at du trenger en ekstra seng til hytta, gjesterommet eller et annet soverom i huset, og vil benytte sjansen til å gjøre enda et kupp. I så fall kan du se alle våre sengetilbud på tilbudssiden vår, så du enkelt og raskt finne frem til den rette modellen - og dermed slå to fluer i en smekk. Det er altså alltid mulig å gjøre en ekstra god handel hos Bedre Netter.

  • Den er stor nok til at du kan bre deg ut, men liten nok til at den ikke tar opp for mye plass i rommet. Du kan dermed sove komfortabelt og samtidig ha plass til overs til andre essensielle soveromsmøbler, som for eksempel nattbord og klesskap.

  • Hos Bedre Netter får du mest verdi for pengene. Grunnen til at vi kan tilby såpass billige senger 120x200 er at vi ikke har noen kostnader knyttet til fysiske butikker eller andre mellomledd, og derfor ikke behøver å betale for dette ved å ta en høyere pris fra forbrukerne.