Nova Natural - Beige

Leveringstid 8-15 hverdager
Fasthed
Fasthed
Topmadras
Sengegavl
+
Ben
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Nova Natural: Når kompromi ikke er en mulighet

Nova Natural: Når kompromi ikke er en mulighet

Nova Natural er til deg som ønsker det beste for seg selv. Det er en seng som er gjennomarbeidet ned i minste detalje. Du er derfor sikret de beste betingelsene når du sover. Nova Natural har en av markedets beste regulerbare motorer som aldri blir trøtt - uansett hvor mye du kjører den opp og ned. Nova Natural er en seng vi ikke har gått på et eneste kompromi med. Det resulterer i en seng som hører til i verdensklassen.

Overmadrassen; når du ønsker det beste for deg selv og miljøet

Overmadrassen; når du ønsker det beste for deg selv og miljøet

Du kommer til å bruke cirka en tredjedel av årene dine i den nye sengen din Nova Natural. Derfor er det viktig at vi har gjort hjemmearbeidet vårt godt nok, så du er sikret de beste betingelsene for kroppens komfort. Det har vi gjort med overmadrassen som ligger øverst på Nova Natural. Overmadrassen er Svanemerket og er laget av 100% naturlig lateks. Den elastiske lateksen gir perfekt støtte til hele kroppen og sikrer at du ligger godt hele natten. Lateks har dessuten en unik varmeavledende evne som sørger for at varmen blir ledet bort fra kroppen din når du sover - Det er også mye mer behagelig i drømmeland når du ikke ligger for varmt.
Fjærmadrassen; når det i midten utgjør forskjellen

Fjærmadrassen; når det i midten utgjør forskjellen

Fjærmadrassen er i prinsippet det “ekstra” madrasslaget du får nrå du velger en regulerbar seng fremfor en mer alminnelig rammemadrass. Derfor skal fjærmadrassen selvfølgelig være i den beste kvaliteten. Det har vi sørget for ved Nova Natural. Sengen er bygget med to lag av pocketfjærer som er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner. Det sikrer komfort til hele kroppen din - fra topp til tå. Hele herligheten er pakket inn i en elastisk og pustende lateks polstring som er genial til regulerbare sengers konstante skift i posisjon.
Elevasjon; når tingene går opp i en høyere enhet

Elevasjon; når tingene går opp i en høyere enhet

Vi ser på oss selv som søvneksperter. Vi vet hvor viktig søvnen er, og mener også at vi har regnet ut formelen for den optimale sengen. Men det gjør oss nødvendigvis ikke til mekaniske genier. I utviklingen av våre regulerbare senger har vi derfor valgt å samarbeide med den danske elevasjon produsenten, Linak. De sikrer at sengens maskinerier kjører upåklagelig - vi sørger for at du ligger upåklagelig. Våre regulerbare senger er også støysvake. Noe som må være det minste du kan forvente av et sovemøbel. Med en Nova Natural er du altså sikret en av elevasjons markedets beste teknologier og sove opplevelser - samlet i et produkt.

Luk øjnene med god samvittighed

Mayan Pulse er den mest miljøvenlige topmadras på markedet. Naturlatexen tappes fra træet Hevea Brasiliensis, der er en af verdens vigtigste vedvarende ressourcer. Træet har en suveræn fotosyntese sammenlignet med de øvrige træer i regionerne. Med en tappetid på ca. 400 dage, når træet derfor at absorbere store mængder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i udvindelsen af latex til en Mayan Pulse Topmadras.

30

år kan gummitræet Hevea Brasiliensis anvendes bæredygtigt.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerket. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket mening for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Nova Natural

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Nova Natural. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Hvert lag har 220 fjærer per m2.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Nova Natural

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 61 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 61 cm. (10 cm ben, 26 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdager
Kolli 6 stk.
Type Regulerbar seng 180x200
Motor Linak TD4 std.

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger er den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet til å innstille sengen, som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet

Den helt riktige komforten

Den helt riktige komforten

Uendelig innstillingsmuligheter, pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*