Spar 33%
Dager
Timer
Minutter

Nova Diamant - Antrasitt

Tilbud
Leveringstid 8-15 hverdager
Fasthed
Fasthed
Topmadras
Ben
+
Sengegavl
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Nova Diamant: Når kun det beste er godt nok

Nova Diamant: Når kun det beste er godt nok

Nova Diamant oser av luksus. Det er en av de beste sengene vi har i sortimentet vårt, og sørger for at du har de beste betingelsene for å sove godt. Nova Diamant er gjennomtenkt helt ned til den minste detalje fordi vi vet at det er de små tingene utgjør en forskjell. I tillegg har sengen en av markedets beste overmadrasser. Diamant-overmadrassen er laget av det unike Pulse Latex-materialet som både gir uslåelig støtte og regulerer temperaturen. Du vil dermed ligge komfortabelt og holde en behagelig og jevn temperatur hele natten.

Overmadrass av ypperste kvalitet

Overmadrass av ypperste kvalitet

Vi bruker en tredjedel av livet vårt på å sove. Fordi såpass mye av vår tid går med til å sove, synes vi at det er viktig å gi oss selv de beste forutsetningene for å sove godt. Derfor har vi utviklet vår revolusjonerende Diamant-overmadrass. Overmadrassen gir uslåelig støtte og jobber aktivt for å opprettholde en optimal sovetemperatur, som er avgjørende for at du faller i en dyp søvn. Trekket rundt overmadrassen heter Poakea og består av gressfibre som har en høy absorberingsevne og en bærekraftig profil. Kort sagt setter Diamant en helt ny standard for hva du kan forvente av en overmadrass.
En fjærmadrass i toppform

En fjærmadrass i toppform

For at du skal sove best mulig har vi valgt å gi Nova Diamant den beste fjærmadrassen. Madrassen er bygget opp av to lag av pocketfjærer som gir deg optimal støtte - uansett hvordan du sover. Rundt fjærene er en pustende og elastisk latekspolstring, som er særlig egnet til regulerbare senger da disse ofte endrer posisjon. I tillegg er fjærmadrassen til Nova Diamant inndelt i våre 7 bedre™ komfortsoner, som gir deg de beste betingelsene for god nattesøvn - selv om du skulle ligge i en merkelig posisjon.
En sengemotor som aldri gir opp

En sengemotor som aldri gir opp

En regulerbar seng skal bestå av solide enkeltdeler som tilsammen utgjør sengens stabile fundament. Det krever en teknisk kunnskap som vi ikke besitter. Derfor har vi valgt å samarbeide med den danske sengemotorprodusenten Linak. Linak er pionerer når det kommer til å utvikle sengemotorer, og produserer noen av markedets mest støysvake modeller. Motorene er dessuten kjent for å være svært holdbare og blir aldri slitne - uansett hvor ofte du kjører sengen opp og ned. Du får derfor en regulerbar seng i verdensklasse når du velger Nova Diamant.

Diamant forlenger den dype søvnen din

Kroppstemperaturen er halvannen grad under normalen, når vi er i den dypeste søvnen. Av den grunn, har vi utviklet Diamant til å være fire ganger mer varmeavledende enn alminnelig lateks. Du oppnår derfor raskere stadiet for dyp søvn med Diamant overmadrassen vår, hvilket forbedrer søvnkvaliteten fra første natt og i mange år.

Svanemerket – bra for helsen din

Svanemerket – bra for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. For når du sover sunt, så sover du også bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.

Ofte stilte spørsmål til Nova Diamant

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Nova Diamant. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Hvert lag har 220 fjærer per m2.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Nova Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 61 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 61 cm. (10 cm ben, 26 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdager
Kolli 8 stk.
Type Regulerbar seng 180x200
Motor Linak TD4 std.

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger er den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet til å innstille sengen, som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet

Den helt riktige komforten

Den helt riktige komforten

Uendelig innstillingsmuligheter, pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*