Mayan Latex

Leveringstid 4-10 hverdager
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Mayan Latex: Alltid til tjeneste

Mayan Latex: Alltid til tjeneste

Det er få ting som er verre enn å få en forstyrret nattesøvn, med en pute som har mistet som har mistet fylden og formen sin. Heldigvis risikerer du ikke det med Mayan Latex. Som navnet antyder består puten av en fyldig lateks kjerne som gir behagelig hvile til hodet og nakken. Lateksen er utvunnet av treet Hevea brasiliensis. Det gir den ikke bare en bæredyktig og miljøvennlig status, men gjør den også ekstremt elastisk og ventilerende. Helt konkret betyr det at puten varmer i kaldt miljø og ventilerer i varmt - Akkurat som ute i naturen. Sagt med andre ord: I Mayan Latex vil du får en pute med uovertruffen komfort og i lekre materialer.

En naturlig kjerne

En naturlig kjerne

I utviklingen av Mayan har vi hatt et stort fokus på naturlige materialer og bæredyktighet. Det betyr at puten består av naturlateks med et trekk av organisk og økologisk bomull. Med denne puten får du derfor en ekte opplevelse av luksuriøs søvn - fra første natt og mange netter i fremtiden.
Effektiv og sunn

Effektiv og sunn

I motsetning til du og jeg, blir naturlig lateks aldri trøtt. I stedet står den hele natten - selv under stor belastning vil den ikke falle sammen eller miste elastisitet med tiden. Faktisk holder lateks seg så godt, at du kan den som pute i en hel menneskealder, uten at den miste spenstigheten sin. Ganske imponerende? For å fullføre følelsen har vi dessuten sørget for at Mayan stolt bærer OEKO-TEX®-merkene. Det gjør Mayan til en enormt allergivennlig pute som er egnet til små barn som voksne.

Spesifikasjon av Mayan Latex

 • Størrelse
  Størrelse 60x40x14 cm.
Leveringstid 4-10 hverdager
Produsert i Danmark
Fyllets opprinnelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
NOMITE Allergivennlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
Bolster 100% økologisk bomullscambric Ne60/60
Vask Trekket kan vaskes ved 60 grader.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering