Laster...

Mayan Latex

Hodepute
4.29148 star rating (223) total reviews
Mayan puten vår i lateks fra Hevea Brasiliensis-treet. Lateksen er derfor 100 % økologisk. Putetrekket består av OEKO-TEX®-sertifisert og 100 % økologisk bomull, som kompletterer putens grønne profil.
Mayan Latex - Mellom - 12,5 cm
Høyde:
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mayan Latex
Hodepute

Mayan Latex

Når du tenker på en pute, tenker du vanligvis på en dunpute. Men hvis nakken din må tenke på en pute, vil det sende varme tanker etter vår Mayan latekspute. Den støtter nakken din på en veldig fin måte, da lateksens vedvarende spenst og elastisitet sørger for god støtte for nakken din i dag, i morgen og i mange, mange år fremover.

Produktoversikt

Utforsk Mayan Latex

2 3 1
 • Kjerne

  100% økologisk naturlatex

  Kjernen består av 100% økologisk naturlatex som er GOLS-sertifisert, OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1), elastisk, pustende, ventilerende, og listen fortsetter. Latexkjernen gir optimal støtte til hodet og nakken din på grunn av dens spenstighet.
  Kjerne
 • Kjerne

  100% økologisk naturlatex

  Kjernen består av 100% økologisk naturlatex som er OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1), elastisk, pustende, ventilerende, og listen fortsetter. Latexkjernen gir optimal støtte til hodet og nakken din på grunn av dens spenstighet.
  Kjerne
 • Putevar

  100% økologisk og myk bomull

  Latexkjernen er pakket inn i et putevar av 100% økologisk bomull som har det nordiske Astma-Allergimerket og er OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1). Rundt kanten er det et kantbånd i hvit satin som gir den siste fine finishen.
  Putevar
Mayan

Det naturlige valget

Puten som aldri blir sliten
Årelang elastisitet

Puten som aldri blir sliten

I motsetning til dunputen (og resten av oss), blir naturlig latex aldri sliten og mister heller ikke sin elastisitet over tid. Faktisk holder naturlig lateks seg så godt at du kan ha Mayan lateksputen din hele livet uten å miste elastisiteten hvis du tar godt vare på den. Imponerende, ikke sant?
Sertifisert helt til himmels
GOLS & OEKO-TEX® sertifisering

Sertifisert helt til himmels

For å sette kronen på det naturlige lateksarbeidet har vi sørget for at vår Mayan latekspute både er bærer av en OEKO-TEX®-sertifisering (klasse 1) og ikke minst en GOLS-sertifisering. GOLS-sertifiseringen er din garanti for at lateksputen er produsert uten bruk av kjemikalier og sprøytemidler, under strenge krav til vannforbruk for avfallshåndtering og med samfunnsansvarlige forhold for Hevea Brasiliensis-bøndene, som bl.a. inkluderer lønns- og arbeidsvilkår.
 
I varme og kulde

God pusteevne og elastisitet

Naturlatexen i vår Mayan-latexpute er utvunnet fra treet Hevea Brasiliensis. Denne latexen har ikke bare en naturvennlig profil, men også en enorm elastisitet og pusteevne. Helt konkret betyr det at latexputen holder deg varm i et kaldt miljø og ventilerer i et varmt miljø. Alt i alt er Mayan-latexputen din garanti for en virkelig god pute - og dermed en virkelig god nattesøvn.
Mayan - det naturlige valget
Søvnlinje

Mayan - det naturlige valget

Mayan-søvnlinjen er for de som ønsker et naturvennlig valg og bedre forhold. For din søvn og Moder Jord. Mayan-merket er din garanti for at et produkt er produsert med naturen og med deg i tankene – uten bruk av kjemikalier og andre prosesser som ikke gagner verden rundt oss. Du finner et bredt utvalg av Mayan-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Mayan Latex

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Bolster
  100% økologisk bomullscambric Ne60/60
  Vask
  Trekket kan vaskes ved 60 grader.
  Type
  Hodepute
 • NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkjent