Laster...

Mayan Latex

Hovedpude
Mayan puten vår i lateks fra Hevea Brasiliensis-treet. Lateksen er derfor 100 % økologisk og FSC 100% merket. Putetrekket består av OEKO-TEX®-sertifisert og 100 % økologisk bomull, som kompletterer putens grønne profil.
Mayan Latex - Mellom - 12,5 cm
Høyde:
 • Varen er på lager

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 8-15 hverdager
Mayan Latex
Puten som aldri blir sliten

Puten som aldri blir sliten

I motsetning til dunputer (og oss andre) blir naturlatex aldri sliten, og den mister ikke sin elastisitet over tid. Faktisk holder latexen seg så godt at du kan ha denne hodeputen i en menneskealder uten at den mister sin spenstighet. Imponerende, ikke sant? For å sette kronen på verket, har vi sørget for at Mayan-latexputen har en OEKO-TEX®-sertifisering (klasse 1).
Pustende elastisitet

Pustende elastisitet

Naturlatexen i vår Mayan-latexpute er utvunnet fra treet Hevea Brasiliensis. Denne latexen har ikke bare en naturvennlig profil, men også en enorm elastisitet og pusteevne. Helt konkret betyr det at latexputen holder deg varm i et kaldt miljø og ventilerer i et varmt miljø. Alt i alt er Mayan-latexputen din garanti for en virkelig god pute - og dermed en virkelig god nattesøvn.
Mayan - det naturlige valget

Mayan - det naturlige valget

Mayan er vårt eget ord for 'god samvittighet og god søvn'. Hvis et produkt bærer vårt Mayan-merke, kan du være sikker på at produktet er produsert med naturen og deg i tankene - en stor fordel for allergikere eller for deg som verdsetter det naturlige valget. Du finner et bredt utvalg av Mayan-produkter i sortimentet vårt, som for eksempel sengetøy, laken, dyner, puter og overmadrasser.
100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer alltid gratis hele veien hjem til deg – uansett hvor i landet du bor og uansett hvor mye du kjøper for. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.

Spesifikasjon av Mayan Latex

 • Leveringstid
  8-15 hverdager
  Bolster
  100% økologisk bomullscambric Ne60/60
  Vask
  Trekket kan vaskes ved 60 grader.
  Type
  Hodepute
 • NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.