Madrass 90x200

Produkter

Fra A til zzZ

Hvilken madrass 90x200 bør jeg velge?

Trenger du en ny madrass i størrelse 80x200, 90x200 eller 90x210, men er usikker på hvilken du bør velge? Det finnes et hav av produkter på markedet og det kan derfor være vanskelig å vite hva som er best for deg og din kropp. Men du kan avgrense søket betydelig ved å overveie hvilket formål madrassen skal brukes til, samt hvor mye støtte og komfort du ønsker at den skal gi. Vil du for eksempel bruke madrassen som et ekstra komfortlag, er det kanskje en overmadrass 90x200 du skal lete etter. Skal den derimot utgjøre sengens primære komfortlag, bør du se etter en fjærmadrass 90x200 eller skummadrass 90x200. Du finner samtlige produkter her i kategorien.

Hvilken madrass 90x200 du bør velge avhenger, som tidligere nevnt, også av hvor mye støtte og komfort du vil at den skal gi. Hvis madrassen skal fungere som sengens primære komfortlag er det derfor viktig at den både har en tykk kjerne og et mykt ytre, så kroppen ligger behagelig og får nok støtte. Kjernen kan for eksempel bestå av pocketfjærer, som gir tilpasset støtte til hele kroppen, mens polstringen kan være laget av for eksempel lateks, som effektivt avleder fukt og varme. Vi har flere slike madrasser 90x200 i sortimentet vårt, og vi har i tillegg utstyrt samtlige modeller med et komfortsystem som deler pocketfjærene inn i forskjellige soner, så du får akkurat riktig støtte på de helt rette stedene.

Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg skal kjøpe et nytt underlag?

Når vi i Bedre Netter utvikler nye madrasser 90x200 er det alltid med fokus på kvalitet og funksjonalitet. Alle materialene er nøye utvalgte og vi tar i bruk innovative metoder for å skape produkter som gir enda bedre støtte og komfort over lengere tid. Mange av våre lateksmadrasser er for eksempel produsert med SonoCore-metoden, som gjør at lateksen blir ekstra slitesterk og avleder varme og fukt fra kroppen enda bedre. Kjøper du en madrass 90x200 til barn eller deg selv hos oss kan du altså være sikker på at du får et produkt av høyeste kvalitet som gir deg de aller beste forutsetningene for å sove godt.

Dersom du er på jakt etter en madrass 90x200 som skal fungere som sengens nederste eller midterste madrasslag, har du muligheten til å velge hvilken fasthet du vil at den skal ha. Hos Bedre Nætter har vi tre ulike fasthetsgrader som du kan velge mellom: medium, fast og ekstra fast. Hvilken fasthetsgrad som passer til deg avhenger av vekten din og hvordan du foretrekker å ligge. Hvis du for eksempel veier over 75 kg og liker et litt fastere underlag, er fast eller ekstra fast nok det riktige valget for deg. Liker du derimot å ligge på en litt mykere madrass 90x200 og veier under eller rundt 75 kg, er medium sannsynligvis et bedre valg.

Hvor kan jeg kjøpe rimelige madrasser 90x200?

Som de fleste sikkert allerede vet, så kan man spare mye ved å handle på nettet fremfor i fysiske butikker. Her kan du enkelt sammenligne madrasser 90x200 fra forskjellige forhandlere og dermed finne frem til det billigste og beste produktet. Hos Bedre Netter har vi ingen fysiske butikker og sparer dermed mange kostnader som andre forhandlere har. Vi kan altså tilby ekstra lave priser på produkter av ypperste kvalitet, og du kan derfor være sikker på at du får mye for pengene når du handler hos oss. I tillegg har vi 100 dagers åpent kjøp på alle madrasser 90x200, så du kan prøve det nye underlaget ditt hjemme hos deg selv i ro og mak.

I stedet for å ha en madrass 80x200, 90x200 eller 90x210 på tilbud i ny og ne, har vi valgt å tilby faste, lave priser på sortimentet vårt. Er du på jakt etter et nytt underlag til sengen din, men vil ikke kjøpe noe akkurat nå, kan du derfor returnere til siden senere og finne de samme produktene til de samme prisene. Du får dessuten alltid gratis frakt på det du bestiller, så du betaler ikke noe ekstra for å få våre madrasser 90x200 levert hjem til deg. Og hvis du skulle ombestemme deg kan du, som sagt, bytte til en annen fasthet eller returnere hele madrassen innen prøveperioden på 100 dager utløper - selvfølgelig helt gratis.

  • Vil du for eksempel bruke madrassen som et ekstra komfortlag, er det kanskje en overmadrass 90x200 du skal lete etter. Skal den derimot utgjøre sengens primære komfortlag, bør du se etter en fjærmadrass 90x200 eller skummadrass 90x200.

  • Hos Bedre Nætter prioriterer vi høy kvalitet og god søvn. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg av madrasser i målene 90x200 til overkommelige priser, fordi vi mener at alle fortjener å sove godt. I tillegg tilbyr vi alltid 100 dagers gratis prøveperiode når du kjøper madrass hos oss.