Fjærmadrass 90x200

En fjærmadrass i størrelsen 90x200 er perfekt for deg som drømmer om en enkel, men langvarig fjærmadrass til din seng. Våre fjærmadrasser består av nøye utvalgte pocketfjær og strategisk plasserte komfortsoner, som sikrer at du ligger ergonomisk riktig. Uavhengig av ditt behov, har vi et overkommelig og kvalitetssikkert utvalg av 90x200 fjærmadrasser.

90x200 cm

Senses
Se produkt
Utviklet av Bedre Netter 100 netters risikofri prøve Gratis levering
90x200 cm.
  • Lysegrå
  • Antrasitt
  • Svart

Senses

Fjærmadrass
4.62745 star rating (51) total reviews

As low as 4.299 kr

Venus
Se produkt
Utviklet av Bedre Netter 100 netters risikofri prøve Gratis levering
90x200 cm.
  • Lysegrå
  • Svart
  • Antrasitt

Venus

Fjærmadrass
4.43919 star rating (148) total reviews

As low as 6.799 kr

Fjærmadrass 90x200

Velkommen til Bedre Nætters utvalg av fjærmadrasser. En fjærmadrass i størrelsen 90x200 eller 90x210 er et ideelt valg til deg som skal ha en vendbar madrass. Madrassene våre er av den beste kvaliteten og til markedets laveste priser. Sammenligner du prisene våre på fjærmadrasser, med dem du finner andre steder, vil du erfarge at prisnivået hos oss er mye lavere. Prisene våre er dessuten alltid inkludert frakt - hele veien til din nærmeste kantsten. Hos Bedre Nætter er vi utelukkende online, hvilket betyr, at vi ikke har noen fysiske butikker. Dem har vi fjernet, så vi kan tilby fjærmadrassene våre og andre produkter til Norges suverent beste priser. 

En enkeltseng måler typisk 80x200, 90x200 og 90x210. Denne fjærmadrass størrelsen passer perfekt til deg som ønsker en enkeltseng. I motsetningen til en rammemadrass kan man ikke montere ben på en fjærmadrass - fjærmadrassen kan til gjengjeld enkelt og praktisk plassers i en sengeramme, hvilket gir sengen en flott finish. Det gjør også fjærmadrassen til en veldig fleksibel madrass med en fremragende komfort. 

Fjærene i fjærmadrassene våre er moderne pocketfjærer, som gir den beste komforten på markedet. Fjærene tilpasser seg vekten og liggeposisjonen din, og sørger for at du får en sunn, korrekt og behagelig liggeposisjon hele natten. Vekten din er med på å avgjøre hvor faste fjærene skal være. Hvis du veier under 75 kilo, anbefaler vi en medium fasthet. Veier du mellom 75 og 95 kilo, vil en fast fasthet passe best til deg. Hvis du veier over 95 kilo, vil vi anbefale en xtra fast madrass. 

Som et godt supplement til fjærmadrassen kan du velge en av våre mange gode overmadrasser i størrelsen 90x200, så den passer til fjærmadrassen. Vi anbefaler at du også investerer i en overmadrass, når du kjøper en fjærmadrass. Dette vil først og fremst forlenge levetiden på fjærmadrassen din, og øke komforten din betraktelig. Fjærmadrassens fjærer sikrer oppdrift, og hvis du tilføyer en overmadrass, vil den samarbeide med fjærene i fjærmadrassen og avlaste trykkpunktene dine. Med en overmadrass over fjærmadrassen din, vil du både få en sunn og ytters behagelig liggeposisjon.

Vi håper du finner det du leter etter. Hvis du har spørsmål er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss i chatten, på mail [email protected] eller på telefon 66972008.

  • Fjærmadrasser 90x200 har en kjerne av fjærer som tilpasser seg kroppsvekten din og dermed gir deg god støtte. Det er også mulig å justere fastheten på fjærmadrasser 90x200 ved å bruke fastere eller mykere fjærer.

  • Vi anbefaler at du velger en fjærmadrass 90x200 med pocketfjærer, da denne fjærtypen gir den beste støtten. Fordi pocketfjærer er mindre enn andre fjærer, kan det være flere av dem i madrassen og kroppen får dermed flere støttepunkter.