Fjærmadrass 90x200

Fjærmadrass 90x200
View as Grid List

5 Produkter

per page
 1. BN Latex Tilbud 50%
  BN Latex - 90x200 cm.

  As low as kr 4 999,00 Regular Price kr 9 999,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 2. BN HR
  BN HR - 90x200 cm.

  As low as kr 8 299,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 3. Venus
  Venus - 90x200 cm.

  As low as kr 9 999,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 4. Signatur
  Signatur - 90x200 cm.

  As low as kr 9 999,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 5. Airpur Fresh
  Airpur Fresh - 90x200 cm.

  As low as kr 13 999,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
View as Grid List

5 Produkter

per page

Fjærmadrass 90x200

Velkommen til Bedre Nætters utvalg av fjærmadrasser. En fjærmadrass i størrelsen 90x200 er et ideelt valg til deg som skal ha en vendbar madrass du kan bruke i en sengeramme, hems eller en annen plass. Madrasser våre er av høyeste kvalitet og til markedets laveste priser. Hvis du sammenligner priser våre på fjærmadrasser med de du finner andre steder, vil du erfare at prisnivået her er lavt. Prisene våre er dessuten alltid inkludert frakt. Hos Bedre Nætter er vi kun onlinebasert, dette vil si at vi ikke har noen fysiske butikker.

En enkeltseng måler normalt 90x200 centimeter. Denne størrelsen på fjærmadrassen passer altså perfekt til deg som vil ha en enkeltseng enten til deg selv, til gjeste- eller barnerommet. I motsetning til en rammemadrass, kan man ikke montere ben på en fjærmadrass – fjærmadrassen kan i motsetning enkelt og praktisk plasseres i en sengeramme. Hvis du ikke har bestemt deg helt om hvilken størrelse du vil ha, kan du se nærmere på mulighetene for å kjøpe en fjærmadrass i resten av utvalget.

Fjærmadrasser kan som sagt ikke stå på egne ben som en rammemadrass, siden det ikke er en ramme rundt fjærene på madrassen. Til gjengjeld er fjærmadrassen en fleksibel madrass med fremragende komfort. Fjærene i fjærmadrassene er alltid enten pocket-fjærer eller multipocket-fjærer. Begge variantene er absolutt i den beste enden av kvalitets skalaen, og du får altså mange fjærer som individuelt reagerer på trykket som plasseres på dem. Fjærene tilpasser seg vekten og liggestillingen din, og sørger for at du får en sunn, korrekt og behagelig liggestilling hele natten. Multipocket-fjærer er ikke bedre enn pocket-fjærer, dette er kun et uttryk for mengden av fjærer i madrassen din. Multipocket vil si at det er flere fjærer enn hos pocket. Dette gir en fastere madrass – hva som er best for deg avhenger av vekten din. Illustrasjonen som demonstrerer dette kan du se under:

Når du kjøper en ny fjærmadrass, vil vi klart anbefale å velge en ny overmadrass i tillegg. Dette vil forlenge levetiden på fjærmadrassen, og vil også øke komforten betraktelig. Fjærene i madrassen sikrer oppdrift. Dette gir en sunn, korrekt og behagelig liggestilling hele natten. Hvis du legget til en overmadrass, vil denne avlaste trykkpunktene dine og jobbe sammen med fjærene i fjærmadrassen. Med en overmadrass over, vil du både få en sunn og ytterst behagelig liggestilling. Dette kan vi kun anbefale.

Vi håper du finner det du leter etter. Hvis du har spørsmål er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss i chatten.

God fornøyelse!