Laster...
Tilbudet utløper om
:
:
:

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
Vårt OEKO-TEX®-sertifiserte Essential kuvertlaken, som omgir overmadrassen din, er laget av 100% bomull med 500 tråder pr. kvadrattomme og er vevd etter satengmetoden. Lakenet er derfor usedvanlig mykt, slitesterkt og et stort steg på veien til bedre netter.
105x210 cm.
Størrelse: 105x210 cm.
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Essential Overmadrasslaken
Essential

Det essensielle valget

Vårt Essential overmadrasslaken er overmadrassens bedre halvdel. En match made in heaven og passer som fot i hose. Essential-overmadrasslakenet er like mykt som natten er lang, og gjør natten til et av dagens høydepunkter. Overmadrasslakenet er enkelt å legge over overmadrassen din og er sydd slik at det ikke føles for stort eller for lite.

Høy, høy kvalitet

Naturlig, myk og fantastisk

Det er faktisk bare når du står med et Essential laken i hendene at du fullt ut forstår dets ville kvalitet og hvorfor du aldri vil sove på noe annet enn det. Vårt Essential laken er laget av OEKO-TEX ® -sertifisert bomull, som blir mykere og mykere for hver vask – og samtidig beholder formen. Lakenet finnes i to vakre farger: Grafitt og Hvit.
Bedre enn industristandarden

500 tråder pr kvadrattomme

Å forklare kvaliteten på Essential laken kan lett høres uforståelig og teknisk ut, fordi det som gjør Essential unik er måten det er vevd på. Essential er vevd med 500 tråder pr kvadrattomme, mens sengetøyet og lakenet du kjenner – og mener er av høy kvalitet – har et trådtall på mellom 100 og 350 tråder per kvadrattomme. Essential overgår så langt industristandarden og regjerer i en egen liga. Og det vil du merke.
En hjelpende hånd

En hjelpende hånd

Alle våre Essential laken har en "Short Side"-indikasjonsetikett på innsiden av de to kortsidene av lakenet, slik at du aldri trenger å bekymre deg for om du tar på lakenet riktig vei. Ja, noen ganger er det de små tingene som gjør den store forskjellen.
Essential - det essensielle valget
Søvnlinje

Essential - det essensielle valget

Essential-søvnlinjen er for deg som vil lukke øynene og sovne omgitt av kvalitet fra innsiden og ut. Alle produkter som bærer vårt Essential-merket er laget for å gjøre god søvn tilgjengelig for oss alle. Fordi bedre netter er avgjørende for alle. Du finner et bredt utvalg av Essential-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter, sengegavler, madrassbeskyttere og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Essential Overmadrasslaken

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Trådtetthet
  501 tråder pr. kvadrattomme
  Vevning
  Sateng
  Type
  Laken 105x200
  Vaskeanvisning
  Opptil 60 °C