Laster...

Bohol

Sengeramme
180x200 cm.
Størrelse: 180x200 cm.
Beige
Farge: Beige
Uden Overmadrass
Overmadrass:
Uden Springmadras
Fasthet:
Uden Springmadras
Fasthet:

Spar opp til 60% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Bohol
Bohol

Vår soft spot

Det er umulig ikke å bli glad i Bohol. Fordi den er så velproporsjonert. Så rund, myk og tiltalende. Bohol er roen selv og uendelig behagelig å se på med sine like deler maskuline og feminine trekk. Ønsk Teres velkommen inn og kjenn hvordan du får et mykt punkt for den i hjertet ditt, mens den blir det samme for kroppen din – vår soft spot av en sengeramme.

Produktoversikt

Utforsk Bohol

1 2 3
 • Design

  Et velbalansert valg

  Bohol-sengerammen er et studie i proporsjonalitet. I balanse. Bohol er verken feminin eller maskulin. Men litt av alt og passer derfor inn hos de fleste og vil uunngåelig forandre følelsen i soverommet ditt og i deg, når du sover.
  Design
 • Fasthet

  Ulike fastheter

  Våre madrasser finnes i flere fastheter, da de alle er bygget forskjellig. Ved å justere tykkelsen på fjærene har vi utviklet 3 fastheter som støtter alle vektklasser. Når du velger mellom de ulike fasthetene kan du se vår vektanbefaling på hver enkelt madrass. Fra størrelse 160 og oppover kan du velge to forskjellige fastheter. Da får du to madrasskjerner kombinert i ett trekk.
  Fasthet
 • Ramme i massivt tre

  Bunnsolid søvn

  Vår Bohol-sengeramme er laget i massivt tre, noe som skaper et bunnsolid fundament for deg og din nattesøvn. Den massive treframen sikrer dessuten Bohol stor robusthet og holdbarhet, slik at du kan ha glede av Bohol i mange, mange år.
  Ramme i massivt tre
Zen i sin reneste form
En bunnsolid ro

Zen i sin reneste form

Bohol er utviklet med tanke på å skape en sengeramme som med sitt blotte nærvær innbyr til ro og dype åndedrag. Fordi livet kan være hektisk. Og fordi soverommene våre skal være vårt fristed fra verden rundt oss, hvor vi lades opp på ny. Bohols treframe er derfor laget av massivt tre, noe som gjør Bohols fundament bunnsolidt — det bidrar til å fremme en bunnsolid søvn.
OEKO-TEX®-sertifisert

Gjennomtenkt ned til minste detalj

Bohol er trukket med et vakkert, slitesterkt og OEKO-TEX®-sertifisert møbelstoff som legger til den siste finesse på sengerammen. Stoffets nøye veving gir tekstilet et elegant utseende som passer inn hos de fleste og matcher med det meste. Tekstilet er lett å vedlikeholde, og Bohol vil derfor stå rank og flott i tiår.
Velg selv madrasser

Vær herre over komforten

Du mottar vår Bohol-sengeramme med lameller, men uten fjær- og overmadrass. På denne måten kan du selv kjøpe akkurat de madrassene som matcher dine behov og det du ønsker at madrassene dine skal kunne og være laget av. Slik får du en personlig tilpasset seng som passer perfekt til deg – og det resulterer i god nattesøvn.
Dine fordeler

Vi sover bare godt når du gjør det samme

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet
100 netters prøveversjon

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet

Det må være trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du alltid 100 netter til å prøve den hjemme. Soverommet ditt er vårt showroom, og sover du dårlig kan du i løpet av de første 100 nettene f.eks. bytte fasthet eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Bohol

 • Leveringstid
  45-50 hverdager
  Type
  Sengerammer 180x200
  Martinedale
  35.000
  Pilling
  3-4
  Materiale
  23% bomull, 13% linen, 12% viscose, 52% polyester
 • Største kolli
  B: 92 cm. L: 202 cm.
  Høyde
  34,5 cm.
  Sengeramme gavl bredde
  220 cm
  Bunn
  34,5 cm.