Venus - Beige

Leveringstid 12-20 hverdager
Ben
+
Fasthet Les mer
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Venus: En ny standard for søvn

Venus: En ny standard for søvn

Venus er et sikkert valg til soverommet. Her får du alt det du kan og skal forvente i en kvalitetsseng. Venus er den mest solgte sengen vår og den førstefødte sengen i Bedre Nætter-familien. Den er produsert i Danmark og alle komponenter er nøye utvalgt og sammensatt med et ønske om ikke kun tilby en bedre seng, men også bedre netter. Sengen er som alle de andre sengene våre, OEKO-TEX-sertifisert, og overmadrassen er Svanemerket. I Venus vil du derfor få en god overhånd, når du handelen skal stå og søvnen skal veksles til ny energi.

En overmadrass som gjør en forskjell

En overmadrass som gjør en forskjell

Overmadrassen er sengens øverste madrasslag, som skal tilføye det siste komfortlaget. Til Venus har vi derfor sørget for at du får en overmadrass i fantastisk og luksuriøs kvalitet. Den er Svanemerket, og i tillegg en tykk kjerne på seks centimeter av Pulse Lateks. Lateksen er produsert med den spesielle SonoCore-metoden som gjør overmadrassen ekstra elastisk og ventilerende. Det sikrer en lang levetid. Overmadrassen har et Rönd-trekk som har en naturlig antibakteriell behandling. Den dreper uønskede bakterier, men er samtidig skånsom og gir huden din de beste vilkårene om natten. Så hvis sove hjertet ditt banker for både et behagelig og miljøriktig valg, vil Venus være ideell for deg. Kort sagt vil du oppleve at overmadrassen forbedrer søvnen din og sovemiljøet i mange år.
En komfortabel fjærmadrass

En komfortabel fjærmadrass

Fjærmadrassen er komfortlaget i en regulerbar seng. I Venus har den pocketfjærer som vi har delt inn i 7 bedre™ soner. Med de spesialutviklede fjærene sørger sengen for at du føler deg omfavnet og støttet i løpet av natten. Omkring fjærene er det et lag av ventilerende mint som bidrar ytterligere til den gode komforten og lange levetiden. Mint er et spesielt godt valg for en regulerbar seng, hvor liggeposisjonen ofte justeres pga sin smidighet.
Sterke elevasjons komponenter

Sterke elevasjons komponenter

Enhver god regulerbar seng har bruk for gode elevasjons komponenter. Og Venus er ingen unntakelse. For å gjøre frokosten på sengen, de trøtte benene og god natt lesningen så behagelig som mulig, har vi tilføyet en støysvak og effektiv motor fra den danske produsenten Linak. Til å fullføre designet er sengen omkranset av en ramme i massivt, svensk furutre. Rammen har en tykkelse på hele 20 centimeter, og du er dermed sikret en solid og slitesterk seng.

Utviklet av oss, godkjent av dere

Venus er blant bestselgerne våre, og det er ikke uten grunn. Den er en av kundenes favoritter, blant annet fordi du får en optimal kombinasjon av fjærer, polstring og komfortsoner. Hos oss handler søvn ikke kun om, hvor mange timer du tilbringer i sengen, men snarere om kvaliteten av den tiden. Så om du enten sover for mye, for lite eller akkurat nok, skal du ha en god seng å sove i - og det får du uten tvil i Venus. Skulle du likevel fremdeles være i tvil, kan du lese noen av de mange anbefalingene, Venus har fått.

10.000

mer enn 10.000 skandinavere sover på Venus.

100

dager kan du prøve den kjente komforten vår.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Venus

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Venus. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Venus

 • Størrelse
  Størrelse 90x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 64 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 64 cm. (19 cm ben, 20 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Mint
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 12-20 hverdager
Kolli 4 stk.
Type Regulerbar seng 90x200
Motor Linak TD4 std.

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger er den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet til å innstille sengen, som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den helt riktige komforten

Den helt riktige komforten

Uendelig innstillingsmuligheter, pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*