Venus Mayan - Lysegrå

Leveringstid 12-20 hverdager
Ben
+
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Sänggavel Les mer
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Venus Mayan: En kombinasjon i særklasse

Venus Mayan: En kombinasjon i særklasse

Møt Venus Mayan. En kombinasjon av vår bestselgende seng, Venus, og Mayan, som er en naturlig og bærekraftig fremstilt overmadrass. Resultatet er en seng som er lekende lett å legge seg til rette i, men utrolig vanskelig å forlate igjen. Den uslåelige komforten skyldes blant annet sengens spesialutviklede fjærsystem som er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner. Og kronen på verket er selvfølgelig overmadrassen i naturlig lateks, som ikke bare gjør at du sover bedre, men også sunnere.

Mayan Rönd - hvis naturen fikk velge

Mayan Rönd - hvis naturen fikk velge

Hvem vil vel ikke være omgitt av naturlige materialer hver natt? Nettopp det vil du med Mayan Rönd. Den svanemerkede overmadrassen har en kjerne av lateks som er utvunnet på naturlig vis fra treet Hevea Brasiliensis. Dette gir kjernen en miljøvennlig profil, samtidig som den gjør at lateksen blir sterkere, smidigere og puster bedre enn vanlig lateks. Overmadrassens Rönd-trekk har dessuten blitt naturlig renset for bakterier, så den er helt antibakteriell. Overmadrassen er derfor ikke bare et godt valg for naturen, men også for deg og din helse.
En fjærmadrass i toppklasse

En fjærmadrass i toppklasse

Fjærmadrassen i Venus Mayan byr på uslåelig støtte og er allerede elsket av tusenvis av Skandinavere. Faktisk er den blant våre bestselgende fjærmadrasser. Noe av det som gjør den så populær er at den har et trykkavlastende mønster utviklet av Bedre Nætter med fjærer inndelt i 7 bedre™ komfortsoner. Fjærene er dessuten omkranset av pustende mint, så du ikke bare sover komfortabelt, men også sunt. Den vil, med andre ord, være kjærkommen for både deg og nattesøvnen din.
En solid rammemadrass

En solid rammemadrass

Man bør aldri gå på kompromiss med fundamentet i en seng. Det er et mantra som alle sengene våre produseres etter. Akkurat som resten av sengen er rammemadrassen i Venus Mayan ikke “bare” en rammemadrass. Den har et lag av pocketfjærer som - i samspill med sengens andre madrasslag - gir deg overlegen støtte. Ytterst er madrassen omgitt av en solid ramme i massivt, svensk furutre. Den 12 centimeter høye trerammen danner dermed ikke bare rammen rundt sengen, men også rammen for god nattesøvn i mange år fremover.

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan er blant de mest miljøvennlige overmadrassene på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige trærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet derfor å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av lateks til en Mayan overmadrass.

30

år kan gummtreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig.

Svanemerket – for helsens skyld

Svanemerket – for helsens skyld

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. For når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.
Mayan – et naturlig valg

Mayan – et naturlig valg

Mayan står for et 100% naturlig produkt. Hvis en madrass har Mayan-merket vårt er lateksen naturlig utvunnet fra gummitreet Hevea Brasiliensis. Resultatet er en enestående madrass som både er allergivennlig og sunn å sove på.

Ofte stilte spørsmål til Venus Mayan

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Venus Mayan. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Mayan Rönd. Overmadrassen har en kjerne av naturlig Pulse-lateks og et antibakterielt trekk som gjør at den er allergivennlig.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Venus Mayan

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 63 cm.
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 12-20 hverdager
Høyde 63 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Mint
Ramme 12 cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200
Downloads for Venus Mayan
Støtteben - Support leg manual.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf
<

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du vår kjente komfort og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir god komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*