Vasa Diamant - Svart

kr 40 999,00

As low as kr 40 999,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Tilpass Vasa Diamant - Svart
Legg til ønskeliste
Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
Svanemerket Overmadrass
Diamant - Optimert dyp søvn
100 dagers gratis ombytting
Vår signaturstøtte

Vasa Diamant: For den beste søvnen

Når vi sover tungt skjer det mirakler. Kroppen og bevisstheten samarbeider harmonisk om en renovasjon. Alt sammen så vi kan leve et bedre liv når vi er våkne. Derfor har det stor betydning, at du ligger godt i sengen din og at du hverken har det for varmt eller kaldt. Hvis komforten er på topp, vil også søvnen som regel være det. Med den viten, har vi utviklet Vasa Diamant som er spesielt egnet til dem som har det varmt om natten. Resultatet er en seng som er bygget på mange års erfaring, hundrevis av anmeldelser og tusenvis av timers arbeid. Det garanterer deg komfort i luksusklasse, og vi er ikke et sekund i tvil på om du vil merke det.

En forbedret overmadrass

Sammenligner man med andre senger har overmadrassen i Vasa Diamant fått en seriøs oppgradering. Overmadrassen er produsert etter den spesielle SonoCore-metoden som sørger for, at lateksen får en ensartet og åpen overflate. Egenskaper som både gjør madrassen spesielt allergivennlig, slitesterk og ventilerende. Samtidig er madrassens overflate blitt behandlet med naturlig grafitt, som har fantastiske varmeavledende egenskaper. På den måten får du en hjelpende hånd, når temperaturen i sengen skal reguleres. Du kan også se frem til en større gevinst, når søvnen skal veksles til ny energi.
En forbedret overmadrass
En ekstraordinær fjærmadrass

En ekstraordinær fjærmadrass

Hva er tiden du tilbringer i sengen, verdt for deg? God søvn krever en bevisst adferd, og det er nettopp det Vasa Diamant kan hjelpe deg med. I fjærmadrassens indre har vi tilføyet pocketfjærer, som strategisk er blitt justert i syv komfortsoner. En teknikk som vi selv har utviklet for å sikre deg individuell og ergonomisk korrekt støtte. Med andre og kan man si, at fjærmadrassen er skapt etter den måten du er skapt på. Omkring fjærene finner du et smidig og tykt lag av lateks som gir hver fjær optimale arbeidsbetingelser. Overgangen fra utmattet til uthvilt vil derfor være lettere enn noensinne.

En rammemadrass med en twist

Da vi skapte Vasa Diamant, var ambisjonen enkel. Å sette standarden for god komfort enda høyere. Derfor er rammemadrassen i Vasa Diamant også noe for seg selv. Normalt består rammemadrassens nedre lag i kontinentalsenger av skum. Men i vasa Diamant har vi tilføyet et komfortlag av pocketfjærer i høy kvalitet. For å understreke sengens kvalitet tilbyr vi 25 års garanti på ramme- og fjærbrudd. Fordi det gode skjeldent er godt nok for oss.
En rammemadrass med en twist

Fordi dyp søvn endrer alt.

Vasa Diamant forlenger og forbedrer den dype søvnen din. Det er mulig, fordi det naturlige laget av grafitt i overmadrassen hjelper deg med å holde den riktige kroppstemperaturen for den dype søvnen. Vasa Diamant er derfor garantien din for bedre netter. Her kan du nemlig se frem til søvn i den absolutt høyeste kvaliteten.

4

ganger mer varmeavledende enn alminnelig lateks.

365

dager om året vil sengen hjelpe deg mot bedre netter.

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Vasa Diamant

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Vasa Diamant. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter. .

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

 • Når du kjøper en seng hos oss, følger ben alltid med og er inkludert i prisen.

 • Når sengen og madrassen din først er flyttet inn hos deg, skal de gjerne bli boende i mange år. For å passe godt på dem og for å være dekket av garantien er det viktig med riktig vedlikeholdelse. Vi anbefaler å snu og rotere spesielt fjærmadrasser og madrasskjerner minimum seks ganger i året. Dersom du har en dobbeltseng med to madrasskjerner, skal begge kjerner snus og roteres separat, slik at belastningen blir fordelt best mulig. Trekket på både fjærmadrasser og madrasskjerner kan tas av og ristes i ny og ne, da det fører til at quiltningen blir luftig.

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 dagers netter til å prøve den. Med andre ord er soverommet ditt showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis bytte fasthet på sengen eller returnere den mot vårt håndteringsgebyr.
100 netters prøve – for din trygghet

Spesifikasjon av Vasa Diamant

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde Total: 62 cm
Mer informasjon
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 16-24 hverdager
Høyde 62 cm (10 cm ben, 24 cm bunn, 20 cm fjærmadrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 40mm Latex
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir herlig komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.