Senses - Lysegrå

Leveringstid 8-15 hverdager
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Sänggavel Les mer
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses: Sov godt, lev godt

Senses: Sov godt, lev godt

Hjertene våre banker for god søvn. Derfor har vi utviklet enda en serie, som lever opp til navnet vårt. Og dere har tatt den godt imot. Senses har lynhurtig blitt en av bestselgerne våre, som scorer toppkarakter på kunde anmeldelsene våre. Senses er danskprodusert, og hver del er sammensatt av søvnspesialister. Sengen er OEKO-TEX-sertifisert, og overmadrassen Svanemerket - fordi sunn søvn gjør en forskjell.

En overmadrass som gjør en forskjell

En overmadrass som gjør en forskjell

Overmadrassen er det øverste madrasslaget som du vil være i kontakt med hver gang du sover. Sammen med Senses får du derfor en overmadrass i en utrolig god kvalitet som vil gi deg godt selskap. Den har en tykk lateks kjerne på 7 centimeter og har fått tildelt Svanemerket. Bortsett fra å være enormt myk og behagelig mot huden, har lateksen også den fantastiske egenskapen å være ekstra ventilerende. Du vil oppleve at overmadrassen bidrar til et sunt sove klima og du kan derfor by søvnen hjertelig velkommen.
En komfortabel fjærmadrass

En komfortabel fjærmadrass

Fjærmadrassen er det madrasslaget, som har størst innflytelse på komforten din. Derfor har vi ikke kun fylt madrassen med pocket fjærer, men også delt dem inn i syv komfortsoner. På den måten tilpasser madrassen seg kroppens konturer og bevegelser. Imens yter komfortlaget omkring fjærene en solid støtte og transporterer bort fukt fra madrassen. Fjærmadrassen til Senses sikrer dermed, at du får en omfattende avlastning hver natt. Å passeres sengetiden, er med denne sengen en fortid. Du kommer til å drømme om å vende i retur.
En sterk rammemadrass

En sterk rammemadrass

Rammemadrassen er kontinentalsengens nederste lag. Den bidrar til sengens samlede komfortopplevelse ved å skape et stabilt leie for kroppen din. Rammemadrassen til Senses består av pocketfjærer og en treramme på 8 centimeter i massivt, svensk furutre. Du er derfor garantert en komfortabel og stabil ramme om søvnen din i mange år, og veien fra utmattet til uthvilt synes derfor kortere.

Designet av oss, godkjent av dere

Senses Pulse er en av bestselgerne våre, og det er med god grunn. Den er blant kundenes favoritter, blant annet fordi du får god komfort med den optimale kombinasjonen av fjærer, polstring og komfortsoner. Hos oss handler søvn ikke kun om hvor mange timer du tilbringer i sengen, men snarere om kvaliteten av den tiden du bruker på langs. Så om du enten sover for mye, for lite eller akkurat nok, skal du ha en god seng å sove i - og det får du uten tvil i Senses Pulse. Skulle du likevel være i tvil, kan du lese anbefalingene Senses Pulse har fått.

121

hele dager bruker du i gjennomsnitt årlig i sengen din.

3

komfortlag omfavner deg hver natt

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Senses

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Senses. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 dagers netter til å prøve den. Med andre ord er soverommet ditt showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis bytte fasthet på sengen eller returnere den mot vårt håndteringsgebyr.

Spesifikasjon av Senses

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 55 cm.
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 55 cm. (10 cm ben, 20 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring Komfortskum
Ramme 8 cm. Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200
Downloads for Senses
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir ekstra komfort, lang holdbarhed og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*