Overmadrasslaken 210x210

Med et overmadrasslaken i størrelsen 210x210 får du et laken som passer til toppmadrassen på en king size seng. Alle våre overmadrasslaken er glattvevde og er med bomullspercale. Med et overmadrasslaken fra Bedre Nætter får du derfor laken som er ekstra sterkt, men samtidig utrolig mykt. Se vårt utvalg og finn det 210x210 overmadrasslakenet du mangler til din seng.

Essential

Vårt Essential overmadrasslaken er OEKO-TEX®-sertifisert, selve symbolet på kvalitet og laget i 100 % bomull med 500 tråder per kvadrattomme. Det er vevd etter satengmetoden, som gjør lakenet babymykt.

210x210 cm.
  • Hvit
  • Graphite

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
4.67082 star rating (562) total reviews
899 kr
210x210 cm.
  • Graphite
  • Hvit

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
4.67082 star rating (562) total reviews
899 kr

Mayan

Mayan overmadrasslaken er laget av 100 % økologisk bomull og med naturen i tankene. Det er OEKO-TEX®-sertifisert og vevd etter satengmetoden med så mange som 500 tråder per kvadrattomme.

210x210 cm.

Mayan Overmadrasslaken

Sengetøy Mayan
4.61692 star rating (201) total reviews
1.099 kr

Polar

Vårt Polar overmadrasslaken er naturlig avkjølende da det er laget av 100 % vasket lin, som både er OEKO-TEX®-sertifisert, allergivennlig, antibakterielt og loer mindre enn bomull.

-20%
Polar Overmadrasslaken
Se produkt
Ukens anbefaling
210x210 cm.

Polar Overmadrasslaken

Sengetøy Polar
Special Price 1.439 kr Førpris 1.799 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye overmadrasslakan til deg - helt kostnadsfritt.

100 netters prøveperiode

100 netters prøveperiode

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter finner du utelukkende overmadrasslakan av høyeste kvalitet.

Hva er fordelene ved overmadrasslakener 210x210?

Synes du at det er vanskelig å finne laken som passer til sengen din? Da er du kommet til rett sted. Hos Bedre Netter har vi nemlig en rekke overmadrasslakener 210x210, slik at du skal kunne finne noe som passer perfekt til nettopp din seng. Fordelen med overmadrasslakener 210x210 er at de kun skal brettes rundt det øverste madrasslaget, som er betydelig tynnere og lettere enn de øvrige lagene. Du behøver dermed ikke å løfte tungt hver gang du skal re opp, og det er dessuten enkelt å få de til å sitte stramt og pent. Overmadrasslakener er altså en smart løsning som vil spare deg for både tid og krefter.

Hvilket overmadrasslaken 210x210 skal jeg velge?

Når du skal kjøpe et nytt overmadrasslaken 210x210 er det viktig at det både ser og føles riktig ut. Både kvalitet og estetikk skal altså være på topp. Kvaliteten bestemmes ut ifra hvilket materiale som er blitt brukt og hvordan det er behandlet, mens estetikk avhenger av øyet som ser - det vil si; personlig smak. Når det gjelder kvalitet har vi sørget for at alle våre overmadrasslakener 210x210 er laget av den beste bomullen. I tillegg til å være dyrket økologisk har vi kun valgt å bruke de lengste bomullstrådene og har laget enkeltlagsgarn med disse, slik at det vevde stoffet føles ekstra myk og glatt. Den tette satengvevningen gjør dessuten at bomullen får et glansfullt utseende og dermed ser ekstra luksuriøst ut. Du får altså både et produkt som er av høy kvalitet og ser tiltalende ut.

Kjøp ditt 210x210 laken til overmadrass hos Bedre Netter

Man skulle kanskje tro at et laken til overmadrass 210x210 fra Bedre Netter er dyrt fordi det nettopp er av høy kvalitet og har et flott design. Men det stemmer ikke. Hos oss får du utrolig mye for pengene fordi vi kun eksisterer på nettet og dermed kan spare utgifter som andre bruker på fysiske butikker og dyre mellomledd. Og det gjør at vi kan selge produktene våre til ekstra gode priser. I tillegg får du gratis levering på alt du bestiller i nettbutikken vår, så den prisen produktet koster er den prisen du faktisk betaler. Og som om det ikke er nok, gir vi deg også 100 dagers åpent kjøp på alle produkter, så du kan prøve ditt nye 210x210 laken til overmadrass der hjemme i ro og mak. Hvis du ikke er 100% fornøyd med kjøpet kan du bytte eller returnere det helt gratis. Du kan altså føle deg helt trygg når du handler hos oss.

  • Fordelen med overmadrasslakener 210x210 er at de kun skal brettes rundt det øverste madrasslaget, som er betydelig tynnere og lettere enn de øvrige lagene. Du behøver dermed ikke å løfte tungt hver gang du skal re opp, og det er dessuten enkelt å få de til å sitte stramt og pent.

  • Når du skal kjøpe et nytt overmadrasslaken 210x210 er det viktig at det både ser og føles riktig ut. Både kvalitet og estetikk skal altså være på topp.