Overmadrasslaken 140x200

Essential Overmadrasslaken
Se produkt
140x200 cm.
  • Hvit
  • Graphite
749,00 kr
Essential Overmadrasslaken
Se produkt
140x200 cm.
  • Graphite
  • Hvit
749,00 kr
Mayan Overmadrasslaken
Se produkt
140x200 cm.
949,00 kr
Polar Overmadrasslaken
Se produkt
140x200 cm.
999,00 kr

Hvorfor bør jeg velge et overmadrasslaken 140x200?

Har du en liten dobbeltseng som du mangler et passende og behagelig underlag til? Da har du kommet til rett sted. På denne siden finner du nemlig alle våre overmadrasslakener 140x200, enten du foretrekker et klassisk, hvitt underlag eller en mer fargerik variant. Fordelen med overmadrasslakener 140x200 er at de kun skal sitte rundt sengens øverste madrasslag og dermed er lettere å re opp med. I tillegg beskytter de madrassen mot skitt, svette og slitasje, og forlenger dermed levetiden, samtidig som de gjør underlaget ekstra behagelig å ligge på. De setter, med andre ord, prikken over i-en på søvnopplevelsen din.

Hvordan velge riktig 140x200 overmadrasslaken?

Når du skal velge et nytt overmadrasslaken 140x200 til sengen din er det to ting du bør være særlig oppmerksom på: kvalitet og taktilitet. Kvaliteten på lakenet avhenger av hvilket materiale det er laget av, mens taktilitet handler om hvordan lakenet føles mot huden. Alle våre overmadrasslaken 140x200 er laget av 100% økologisk bomull og er satengvevet. Den tette vevningen gjør at de får et glansfullt uttrykk, samtidig som det gjør stoffet ekstra slitesterkt. Dersom du er opptatt av kvalitet kan du derfor velge hvilken som helst av modellene i vårt sortiment. Når det gjelder utseende, derimot, er det svært individuelt hva man foretrekker. Derfor tilbyr vi en rekke farger på våre modeller, så du kan finne det perfekte lakenet for deg blant vårt brede sortiment.

Kjøp laken til overmadrass 140x200 og mer hos Bedre Netter

Hos Bedre Netter finner du alt du trenger av senger og sengetilbehør til soverommet ditt. Hvis du kunne tenke deg å gi soverommet ditt en liten oppgradering kan du for eksempel kjøpe et sengesett som matcher ditt nye laken til en 140x200 overmadrass. I likhet med vårt lakensortiment kan du velge mellom flere størrelser og farger, så du kan finne det som passer deg og din seng aller best. Du kan også kjøpe en av våre pakkeløsninger, som både inneholder laken til 140x200 overmadrass og sengesett. Med en av våre pakker får du altså alt du trenger på en gang, så du ikke behøver å bruke hverken tid eller energi på å finne en kombinasjon av produkter som fungerer for deg. Hos Bedre Netter gjør vi nemlig alt vi kan for at din shoppingopplevelse skal være så enkel og fornøyelig som mulig.

  • Fordelen med overmadrasslakener 140x200 er at de kun skal sitte rundt sengens øverste madrasslag og dermed er lettere å re opp med. I tillegg beskytter de madrassen mot skitt, svette og slitasje, og forlenger dermed madrassens levetid.

  • Når du skal velge et nytt overmadrasslaken 140x200 til sengen din er det to ting du bør være særlig oppmerksom på: kvalitet og taktilitet. Kvaliteten på lakenet avhenger av materialet, mens taktilitet har med vevningen å gjøre.