Overmadrasslaken 140x200

Med et overmadrasslaken i størrelsen 140x200 får du et overmadrasslaken som passer til deg som sover i en en og en halvtmannsseng. Alle våre overmadrasslaken er glattvevde og derfor ekstra sterke, men utrolig bløte å ligge tett ved. Se våre sterke utvalg av overmadrasslaken og finn det 140x200 overmadrasslakenet du mangler til din seng.

Essential

Vårt Essential overmadrasslaken er OEKO-TEX®-sertifisert, selve symbolet på kvalitet og laget i 100 % bomull med 500 tråder per kvadrattomme. Det er vevd etter satengmetoden, som gjør lakenet babymykt.

140x200 cm.
  • Hvit
  • Graphite

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
4.67082 star rating (562) total reviews
749 kr
140x200 cm.
  • Graphite
  • Hvit

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
4.67082 star rating (562) total reviews
749 kr

Mayan

Mayan overmadrasslaken er laget av 100 % økologisk bomull og med naturen i tankene. Det er OEKO-TEX®-sertifisert og vevd etter satengmetoden med så mange som 500 tråder per kvadrattomme.

140x200 cm.

Mayan Overmadrasslaken

Sengetøy Mayan
4.61692 star rating (201) total reviews
949 kr

Polar

Vårt Polar overmadrasslaken er naturlig avkjølende da det er laget av 100 % vasket lin, som både er OEKO-TEX®-sertifisert, allergivennlig, antibakterielt og loer mindre enn bomull.

-20%
Polar Overmadrasslaken
Se produkt
Ukens anbefaling
140x200 cm.

Polar Overmadrasslaken

Sengetøy Polar
Special Price 1.119 kr Førpris 1.399 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye overmadrasslakan til deg - helt kostnadsfritt.

100 netters prøveperiode

100 netters prøveperiode

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter finner du utelukkende overmadrasslakan av høyeste kvalitet.

Hvorfor bør jeg velge et overmadrasslaken 140x200?

Har du en liten dobbeltseng som du mangler et passende og behagelig underlag til? Da har du kommet til rett sted. På denne siden finner du nemlig alle våre overmadrasslakener 140x200, enten du foretrekker et klassisk, hvitt underlag eller en mer fargerik variant. Fordelen med overmadrasslakener 140x200 er at de kun skal sitte rundt sengens øverste madrasslag og dermed er lettere å re opp med. I tillegg beskytter de madrassen mot skitt, svette og slitasje, og forlenger dermed levetiden, samtidig som de gjør underlaget ekstra behagelig å ligge på. De setter, med andre ord, prikken over i-en på søvnopplevelsen din.

Hvordan velge riktig 140x200 overmadrasslaken?

Når du skal velge et nytt overmadrasslaken 140x200 til sengen din er det to ting du bør være særlig oppmerksom på: kvalitet og taktilitet. Kvaliteten på lakenet avhenger av hvilket materiale det er laget av, mens taktilitet handler om hvordan lakenet føles mot huden. Alle våre overmadrasslaken 140x200 er laget av 100% økologisk bomull og er satengvevet. Den tette vevningen gjør at de får et glansfullt uttrykk, samtidig som det gjør stoffet ekstra slitesterkt. Dersom du er opptatt av kvalitet kan du derfor velge hvilken som helst av modellene i vårt sortiment. Når det gjelder utseende, derimot, er det svært individuelt hva man foretrekker. Derfor tilbyr vi en rekke farger på våre modeller, så du kan finne det perfekte lakenet for deg blant vårt brede sortiment.

Kjøp laken til overmadrass 140x200 og mer hos Bedre Netter

Hos Bedre Netter finner du alt du trenger av senger og sengetilbehør til soverommet ditt. Hvis du kunne tenke deg å gi soverommet ditt en liten oppgradering kan du for eksempel kjøpe et sengesett som matcher ditt nye laken til en 140x200 overmadrass. I likhet med vårt lakensortiment kan du velge mellom flere størrelser og farger, så du kan finne det som passer deg og din seng aller best. Du kan også kjøpe en av våre pakkeløsninger, som både inneholder laken til 140x200 overmadrass og sengesett. Med en av våre pakker får du altså alt du trenger på en gang, så du ikke behøver å bruke hverken tid eller energi på å finne en kombinasjon av produkter som fungerer for deg. Hos Bedre Netter gjør vi nemlig alt vi kan for at din shoppingopplevelse skal være så enkel og fornøyelig som mulig.

  • Fordelen med overmadrasslakener 140x200 er at de kun skal sitte rundt sengens øverste madrasslag og dermed er lettere å re opp med. I tillegg beskytter de madrassen mot skitt, svette og slitasje, og forlenger dermed madrassens levetid.

  • Når du skal velge et nytt overmadrasslaken 140x200 til sengen din er det to ting du bør være særlig oppmerksom på: kvalitet og taktilitet. Kvaliteten på lakenet avhenger av materialet, mens taktilitet har med vevningen å gjøre.