Seng 90x200

En 90x200 seng er den ideelle sengen for deg som ikke har plass eller behov for en større seng. Med en av våre senger unngår du å gå på akkord med komfort så vel som innredning. Hos Bedre Nætter selger vi et bredt utvalg senger i 90x200 som kan tilpasses akkurat deg og din kropp

Rammemadras m. oppbevaring

-40%
Venus m. oppbevaring
Se produkt
Ukens anbefaling Bestselgeren Gratis ben oppgradering.
90x200 cm.
 • Antrasitt
 • Svart
 • Lysegrå

As low as 11.999 kr Førpris 19.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
90x200 cm.
 • Svart
 • Lysegrå
 • Antrasitt

As low as 19.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
90x200 cm.
 • Beige
 • Lysegrå
 • Antrasitt

As low as 19.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
90x200 cm.
 • Lysegrå
 • Svart
 • Beige

As low as 19.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
90x200 cm.
 • Svart
 • Antrasitt
 • Beige

As low as 19.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
90x200 cm.
 • Beige
 • Svart
 • Lysegrå

As low as 19.999 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Unikke senger

Unikke senger

Ulike fastheter i samme seng.
Komfort som hver enkelt fortjener.

Gratis levering

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering op til postnummer 7500. (Det forekommer tillegg på ekstraytelser og postnummer 7500+).

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan føle deg trygg når du kjøper bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode på din seng.

Hvorfor velge en 90x200 seng?

Det er ikke alltid man har plass til en stor seng eller ønsker å investere i et større og dyrere møbel. I slike tilfeller kan en seng 80x200, 90x200 eller 90x210 være en god løsning. Den kan få plass de aller fleste steder, enten det er på et gjesterom, på hytta eller bare et lite soverom. Men selv om den er mindre i størrelsen betyr det derimot ikke at du får mindre komfort. Med en 90x200 seng fra Bedre Netter, som for eksempel en regulerbar seng 90x200, er du garantert høy komfort, og vil dermed kunne sove like godt i den som i en større versjon.

Ved å spare på soveplassen i rommet får du dessuten mer plass til andre ting, som for eksempel et nattbord eller et klesskap. Og hvis rommet kun skal benyttes av én person av gangen behøver du heller ikke mer soveplass enn en 90x200 seng. Men dersom du på et senere tidspunkt skulle ha behov for ekstra plass behøver du heldigvis ikke å kvitte deg med den gamle sengen. Du kan nemlig stille en maken seng 90x200 ved siden av den du allerede har, så du får dobbelt så mye soveplass. Dermed er det plass til at to personer kan sove der samtidig. Enklere blir det ikke!

Kvalitet og komfort i verdensklasse

Når du kjøper en seng 80x200, 90x200 eller 90x210 hos Bedre Netter får du kvalitet og komfort i verdensklasse. Alle materialene er nøye utvalgt og sengen har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den lever opp til våre høye kvalitetskrav. Men det er ikke bare de forskjellige komponentene som har en høy standard. Selve designet bygger nemlig på kunnskap om søvn og hvordan den kan optimeres, så du får de beste forutsetningene for å sove godt. Og det er nettopp det målet vi hele tiden jobber mot - at flere skal få bedre netter. For så blir dagene også bedre.

Et eksempel på innovativt design er vårt fjærsystem med 7 bedre™ komfortsoner. De syv sonene er inndelt etter ulike behov som kroppen har. Skuldrene har for eksempel behov for mindre støtte enn korsryggen og sonen rundt skuldrene er derfor ikke like fast. Denne inndelingen av fjærene gir en optimal trykkavlastning og sørger for god blodsirkulasjon når du sover. Du vil dermed oppleve større komfort og våkne opp mer uthvilt i en seng 90x200 fra Bedre Netter enn du vil kunne i en seng som ikke tilpasser kroppen din på samme måte.

Hva er fordelene ved å kjøpe senger 90x200 hos Bedre Netter?

Det er ikke bare produktrelaterte fordeler ved å velge en seng 90x200 fra Bedre Netter. Du får også en trygg og god handleopplevelse. Vi har blant annet 100 dagers prøve på samtlige av våre produkter, så du kan prøve din nye seng 90x200 hjemme hos deg selv før du avgjør om det er den rette modellen og fastheten for deg. Vi gir deg dessuten fri frakt på alt du bestiller, så du betaler kun for det du faktisk får. Og som om det ikke var nok, kan vi også tilby markedets beste priser, så du kan være sikker på at du gjør en god handel når du kjøper en seng 90x200 hos oss.

Hvis du har lyst til å spare ekstra mye har vi dessuten alltid et godt tilbud på en seng 90x200 og modeller i andre størrelser. Du finner alle våre sengetilbud på vår tilbudsside.

Grunnen til at vi kan ha så lave priser er at vi ikke har noen fordyrende mellomledd eller fysiske butikker som presser prisene opp. Du kjøper altså direkte fra gjennom nettbutikken vår. Og selv om mange kanskje helst vil prøve en seng 90x200 fysisk før vi kjøper den, så mener vi altså at det ikke har noen fordeler. Du kan nemlig ikke vite om du vil sove godt i den ved bare å prøve den i 10 minutter med alle ytterklærne på i en travel butikk. Du er nødt til å sove i den, helst i minst 14 dager, før kroppen venner seg til den og du kan kjenne etter om egner seg til deg og dine behov. Det er altså kun fordeler ved å kjøpe en seng 90x200 fra Bedre Netter.

 • Det er ikke alltid man har plass til en stor seng eller ønsker å investere i et større og dyrere møbel. I slike tilfeller kan en seng 90x200 være en god løsning. Den kan få plass de aller fleste steder, enten det er på et gjesterom, på hytta eller bare et lite soverom.

 • Det er ikke bare produktrelaterte fordeler ved å velge en seng 90x200 fra Bedre Netter. Du får også en trygg og god handleopplevelse. Vi har blant annet 100 dagers prøve på samtlige av våre produkter, så du kan prøve din nye seng 90x200 hjemme hos deg selv før du avgjør om det er den rette modellen og fastheten for deg.