Ovia Natural - Brun

kr 53 999,00

As low as kr 53 999,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Tilpass Ovia Natural - Brun
Legg til ønskeliste
Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din mot et gebyr på 1999 kr., og etterfølgende får du tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Unita ™ fjærer
Utviklet av Bedre Nætter
Svanemerket
Mayan Pulse 100% Naturlateks
100 dagers gratis ombytting

Ovia Natural: Et naturlig valg uten like

Hvordan introduserer man banebrytende luksus? Sengen som overgår alle andre og sprenger grenser for komfort. Oppskriften er enkel og er til ære for deg som forventer det ypperste: Godt håndverk og de beste materialene som er å finne. Ovia er kledd i de fineste italienske klær i form av økologisk høykvalitets ull. Her har vi tatt utgangspunkt i alt vi vet som er viktig for deg i forhold til oppbygging, kvalitet, komfort og funksjonalitet. Du får naturmaterialer med ekstrem omhu og oppmerksomheten er rettet til enhver detalj.

En overmadrass i balanse

Ovia krever en overmadrass som er fullkommen og ikke kan tenkes bedre. Det er nettopp det vi har tilføyet. Overmadrassen er produsert etter den spesielle SonoCore-metoden som sørger for at lateksen får en ensartet og åpen overflate. Egenskaper som både gjør overmadrassen spesielt allergivennlig, slitesterk og ventilerende. Samtidig består overmadrassen av 100% naturlig lateks som gjør den økologisk. I denne overmadrassen får du derfor ikke kun fremragende støtte, men også en sunn, miljøriktig og allergivennlig seng.
En overmadrass i balanse
En fjærmadrass av særlige kaliber

En fjærmadrass av særlige kaliber

Når det gjelder kontinentalsenger, er det fjærmadrassen som har den store hovedrollen. Det er her den største innflytelsen på sengen generelle komfort finnes. Nettopp derfor har vi til Ovia Natural sørget for at kroppens bevegelser for deg, så vel som din sovende partner forblir isolert. Takket være vårt Unita™ fjær system, arbeider sengens fjærer i felleskap om å støtte hele kroppen. Det vil si at samtlige fjærer har en mindre innvendig fjær som gjør at man automatisk får ekstra støtte i de områdene hvor presset stiger. Uansett hvordan du ligger i sengen er du dermed sikret en individuell komfort opplevelse i særklasse. For å sikre t fjærene har de beste betingelsene er de også omkranset av en naturlig Mayan Pulse lateks polstring.

En rammemadrass med karakter

Man glemmer noen ganger hvilket ansvar sengen bærer. Tenk deg den avgjørende betydningen for hvordan dagen din blir. Ved Ovia er ansvaret i trygge hender. For å fullføre opplevelsen har vi prioritert to lag av pocketfjærer i rammemadrassen. Helt konkret betyr det at vi har oppgradert rammemadrassen med to lag fjærer i stedet for det typiske ene laget. Et blant mange eksempler på at sengen byr på bedre kvalitet enn det sedvanlige. Kvaliteten er innrammet av en sterk treramme i massivt furutre som utgjør fundamentet for søvnen din. Derfor tør vi også love at du kan sove trygt i mange år, som også er grunnen til at vi tilbyr 25 års garanti på ramme- og fjærbrudd.
En rammemadrass med karakter

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan Pulse er den mest miljøvennlige overmadrassen på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige trærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet derfor å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av lateks til en 180x200 Mayan Pulse Overmadrass.

30

år kan gummitreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig.

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Ovia Natural

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Ovia Natural. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen for kun 1999 kr. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 dagers netter til å prøve den. Med andre ord er soverommet ditt showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis bytte fasthet på sengen eller returnere den mot vårt håndteringsgebyr.
100 netters prøve – for din trygghet

Spesifikasjon av Ovia Natural

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde Total: 72 cm.
Mer informasjon
Kolli 8 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 16-24 hverdager
Høyde 72 cm. (12 cm ben, 28 cm bund, 24 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjærer Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 12 cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir herlig komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.