Ovia Diamant - Grønn

Leveringstid 40-50 hverdager
Fasthed
Fasthed
Ben
+
Sengegavl
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Ovia Diamant: Luksuriøs til minste detalj

Ovia Diamant: Luksuriøs til minste detalj

Man kan alltid bli bedre og flinkere. Det er Ovia Diamant et fremragende eksempel på. Med denne sengen har vi rykket grensene for god komfort. Oppskriften er enkel og til ære for deg som forventer det beste: godt håndverk og de beste materialene som er å finne. Ovia er kledd i de fineste, italienske klær i form av økologisk ull. Her har vi tatt utgangspunkt i alt som er viktig i forhold til oppbygging, kvalitet, komfort og funksjonalitet. Materialene er valgt med ekstrem omhu og oppmerksomheten er rettet til enhver detalj.

En overmadrass av særlig karakter

En overmadrass av særlig karakter

Som vår beste seng i sortimentet krever Ovia Diamant en overmadrass som er perfekt. Derfor er overmadrassen produsert etter den spesielle SonoCore-metoden som sikrer at lateksen får en mer ensartet og åpen overflate. Det gjør madrassen også mer slitesterk og ventilerende. Samtidig arbeider overmadrassen aktivt for å gi deg den ideelle sove temperaturen, så du raskere kan nå den dype og viktige søvnen. Det er mulig på grunn av en unik teknologi som behandler overmadrassen med grafitt partikler som virker varmeavledende. Netter hvor du sover i den syvende himmel blir med Ovia Diamant raskt en hverdag.
En fjærmadrass for drømmere

En fjærmadrass for drømmere

Når det gjelder kontinentalsenger, er det fjærmadrassen som har den store hovedrollen. Det er her den største innflytelsen på sengens generelle komfort finnes. Nettopp derfor har vi til Ovia Diamant sørget for at kroppens bevegelser, så vel som for deg og partneren din, forblir isolert. Takket være vårt Unita™ spring systemet, arbeider sengens fjærer i felleskap for å støtte hele kroppen. Det vil si at samtlige fjærer har en mindre innvendig fjær, som gjør at man automatisk får ekstra støtte til de områdene hvor presset stiger. Uansett hvordan du ligger i sengen, er du dermed sikret en individuell komfort i særklasse. For å sikre at fjærene har de beste betingelsene, er de omkranset av en naturlig Mayan Pulse lateks polstring.
En rammemadrass som er gjennomført med glans

En rammemadrass som er gjennomført med glans

Man glemmer noen ganger hvilket ansvar sengen bærer. Tenk deg den avgjørende betydningen for hvordan dagen din blir. Ved Ovia er ansvaret i trygge hender. For å fullføre opplevelsen har vi prioritert to lag av fjærer i rammemadrassen. Helt konkret betyr det at vi har oppgradert rammemadrassen med to fjær lag i stedet for det typiske ene laget. Et blant mange eksempler på at sengen byr på bedre kvalitet enn det sædvanlige. Kvaliteten er innrammet av en sterk treramme i massivt furutre som utgjør fundamentet for søvnen din. Solid nok til å motstå nesten livstids bruk. Derfor tør vi også love 25 års garanti på ramme- og fjærbrudd.

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan Pulse er den mest miljøvennlige overmadrassen på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige trærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet derfor å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av lateks til en 180x200 Mayan Pulse Overmadrass.

30

år kan gummitreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Ovia Diamant

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Ovia Diamant. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Diamant. Denne overmadrassen er laget av lateks som er elastisk, pustende og allergivennlig. I tillegg er overflaten behandlet med grafitt som bidrar til å holde en behagelig temperatur i sengen.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 300 Unita™ fjærer.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Ovia Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 71 cm.
Kolli 8 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 40-50 hverdager
Høyde 71 cm. (12 cm ben, 28 cm bunn, 24 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 12 cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir herlig komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*