Laster...

Mollis Bouclé

Sengeramme
210x210 cm.
Størrelse: 210x210 cm.
Beige
Farge: Beige
Uden Springmadras
Fasthet:
Uden Springmadras
Fasthet:
Uden Overmadrass
Overmadrass:

Spar opp til 60% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mollis Bouclé
Mollis

Instagrammeren vår

Mollis er vår skjønnhetsdronning, familiens kjære og et absolutt godt valg når du trenger en sengeramme som scorer poeng for både interiør og eksteriør. Mollis har vunnet Instagrams hjerte og snart ditt også, når du får den hjem på soverommet. For den utstråler estetikk, vanvittig god smak, god søvn og gode, veloverveide valg — vår Instagrammer av en sengeramme.

Produktoversikt

Utforsk Mollis Bouclé

1 2 3
 • Design

  Som å sove på en sky

  Mollis sengeramme er preget av runde former, som en myk sky som inviterer til en dyp og fredelig søvn. Et perfekt valg for de som ønsker en komfortabel seng som både er behagelig for øyet og nattesøvnen.
  Design
 • Fasthet

  Ulike fastheter

  Våre madrasser finnes i flere fastheter, da de alle er bygget forskjellig. Ved å justere tykkelsen på fjærene har vi utviklet 3 fastheter som støtter alle vektklasser. Når du velger mellom de ulike fasthetene kan du se vår vektanbefaling på hver enkelt madrass. Fra størrelse 160 og oppover kan du velge to forskjellige fastheter. Da får du to madrasskjerner kombinert i ett trekk.
  Fasthet
 • Massivt tre

  Et stabilt fundament

  Mollis-sengerammen er bygget rundt en tre ramme i massivt tre, som skaper et stabilt fundament for din nattesøvn. Det massive treet gir Mollis en merkbar robusthet og en fenomenal holdbarhet.
  Massivt tre
Mollis løfter soverommet
Ned til minste detalj

Mollis løfter soverommet

Da vi utviklet vår Mollis-sengeramme, overlot vi ingenting til tilfeldighetene. Fordi skjønnhet har sin berettigelse. Fordi gjennomarbeidede, estetiske ting gjør vår verden vakrere og mer behagelig å være i. Mollis har et vakkert ytre og et ditto indre. Den massive treframen holder madrassen din godt på plass og skaper fundamentet for din søvn, mens sengerammens myke, organiske former gir et rolig uttrykk til soverommet ditt.

Ekstravagant og organisk

BOUCLÉ ​​er vevd med små nøkler, som skaper et luksuriøst utseende. Den karakteristiske strukturen til tekstilet faller lett rundt polstringen på sovesofaen, og skaper et glatt, rent og organisk utseende. BOUCLÉ ​​​​er både stilrent og slitesterk - så du trenger ikke kompromisse med det praktiske for å få et eksklusivt sentralt møbel i hjemmet ditt.
Velg dine egne madrasser

Tilpass komforten din

Mollis sengerammen kommer uten fjær- og overmadrass, men inkludert sengebunn. På den måten kan du velge de madrassene fra vårt brede utvalg som passer best til dine behov og det du ønsker at madrassene dine skal kunne gjøre og være laget av. Slik får du den mest personlige sengen, komforten, personaliseringen og ikke minst den beste nattesøvnen.
Dine fordeler

Vi sover bare godt når du gjør det samme

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet
100 netters prøveversjon

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet

Det må være trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du alltid 100 netter til å prøve den hjemme. Soverommet ditt er vårt showroom, og sover du dårlig kan du i løpet av de første 100 nettene f.eks. bytte fasthet eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Mollis Bouclé

Mollis Bouclé
 • Leveringstid
  45-50 hverdager
  Type
  Sengerammer 210x210
 • Største kolli
  B: 107 cm. L: 212 cm.
  Høyde
  45 cm.
  Bunn
  34 cm.