Mollis Bouclé - Beige

Laster...
Størrelse
Madrass
Overmadrass Les mer
Overmadrasslaken
Leveringstid 16-24 hverdager
 • I produksjon Les mer

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
1 2 3
 • 1

  Design

  Som å sove på en sky

  Mollis sengeramme er preget av runde former, som en myk sky som inviterer til en dyp og fredelig søvn. Et perfekt valg for de som ønsker en komfortabel seng som både er behagelig for øyet og nattesøvnen.
 • 2

  Fasthet

  Ulike fastheter

  Våre madrasser finnes i flere fastheter, da de alle er bygget forskjellig. Ved å justere tykkelsen på fjærene har vi utviklet 3 fastheter som støtter alle vektklasser. Når du velger mellom de ulike fasthetene kan du se vår vektanbefaling på hver enkelt madrass. Fra størrelse 160 og oppover kan du velge to forskjellige fastheter. Da får du to madrasskjerner kombinert i ett trekk.
 • 3

  FSC-sertifisert fururamme

  Et stabilt fundament

  Mollis sengeramme består av en solid, FSC-sertifisert fururamme, som skaper et stabilt fundament for nattesøvnen. FSC-sertifisering er din garanti for at treet kommer fra ansvarlig skogbruk.

95% av alla våre kunder fornøyde eller ekstra fornøyde

*Basert på våre spørreskjema sendt til alle kunder etter kjøp

3400+ Recensioner

Ekstravagant og organisk

BOUCLÉ ​​er vevd med små nøkler, som skaper et luksuriøst utseende. Den karakteristiske strukturen til tekstilet faller lett rundt polstringen på sovesofaen, og skaper et glatt, rent og organisk utseende. BOUCLÉ ​​​​er både stilrent og slitesterk - så du trenger ikke kompromisse med det praktiske for å få et eksklusivt sentralt møbel i hjemmet ditt.
Tilpass komforten din

Tilpass komforten din

Mollis sengeramme er uten fjær- og overmadrass, men inkludert lameller. Derfor kan du velge fra vårt brede sortiment som passer best til dine behov. På denne måten får du den mest personlige komforten og dermed den beste nattesøvnen.

En sengeramme som løfter ethvert soverom

Mollis overlater ingenting til tilfeldighetene med sitt estetiske ytre og komfortable interiør, skapt for å holde din madrass og din søvn på plass. Den massive sengerammen gir et godt grunnlag for søvnen din, og de stilige myke, organiske formene gir et rolig uttrykk til soverommet.

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet

Vi gjør det trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du derfor alltid 100 netter på å prøve den. Soverommet ditt er vårt utstillingsrom, og sover du dårlig kan du bytte fasthet gratis eller levere tilbake hele sengen.
Gratis levering hjem til deg

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Ofte stilte spørsmål til Mollis Bouclé

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Mollis Bouclé. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Hvis du har begrenset med oppbevaringsplass på soverommet ditt, er sengerammer en god løsning. De har nemlig ofte rom under sengen der du kan oppbevare klær, sengetøy eller andre ting.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

Spesifikasjon av Mollis Bouclé

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 45 cm.
Leveringstid 16-24 hverdager
Mål på sengerammemål (uten madrasser) L: 235cm / B: 160cm / H: 45cm
Passer til madrasstørrelse 140x200 cm
Gavlhøyde 100 cm
Type Sengerammer 140x200
Downloads for Mollis Bouclé
Mollis Bed Frame.pdf

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*