JANUARSALG - SPAR OPPTIL 65%

Haven Original - Beige

Leveringstid 8-15 hverdager
Størrelse
Fasthet Les mer
Overmadrass Les mer
Sengegavl
+
Ben
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Netter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1499,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Norges #1 kontinentalseng

Med Haven har vi satt en ny standard for kvalitetssenger på det norske markedet. Test- og researchselskapet Testfakta har foretatt en laboratorietest av ni premium kontinentalsenger med det formål å finne den beste sengen på markedet i størrelsen 160x200. Haven Original ble kåret til best i test i både Norge og Danmark. Testen har fokusert på fire overordnede parametre; ergonomi, pusteevne, holdbarhet og overmadrass. Haven er bygget på våre 7 bedre™ komfortsoner og gir den en toppscore på ergonomi. Vårt unike fjærsystem er nemlig utviklet med viten som vi har tilegnet oss fra de mer enn 100.000 madrassene vi har solgt de siste åtte årene. Haven gir altså den beste komforten på tvers av vektklasser. Les mer om testen her.

 
En zzz-stensikker overmadrass

En zzz-stensikker overmadrass

Hver gang du legger deg til å sove, er du i nær kontakt med overmadrassen din. Av den grunn er det viktig at dette madrasslaget er godt og trygt å ligge på. Overmadrassen til Haven Original er ikke bare komfortabel, men også laget av sunne og gode materialer som støtter opp om søvnen din. Madrassen har blant annet en kjerne av syntetisk lateks og naturlig Pulse-lateks, som er produsert med den unike SonoCore-metoden. Denne metoden gjør at lateksen får en utrolig ensartet og elastisk overflate som gir kroppen din optimal støtte - natt etter natt. Trekket rundt overmadrassen er dessuten slitesterkt og kan til og med vaskes i vaskemaskinen, slik at du kan holde det rent og pent.
En vinnende fjærmadrass

En vinnende fjærmadrass

Fjærmadrassen er den delen av sengen som har størst innflytelse på komforten. Haven Originals fjærmadrass består av pocketfjærer som er inndelt i våre 7 bedre™ komfortsoner, og rundt pocketfjærene ligger en smidig og Svanemerket latekspolstring som former seg etter kroppen din. Tilsammen utgjør disse komponentene den perfekte oppskriften på gode netter.
Fundamentet for god søvn

Fundamentet for god søvn

Det nederste laget i Haven Original er rammemadrassen. Denne danner grunnlaget for sengens støtte- og komfortnivå - og dermed grunnlaget for nattesøvnen din. Rammemadrassen i Haven Original består av pocketfjærer som, i samarbeide med fjærmadrassen og overmadrassen, gir deg formidabel støtte hele natten lang. Rundt pocketfjærene sitter en 14 centimeter høy ramme i massivt, svensk furutre som gjør fundamentet ekstra robust, og dermed gir deg de beste forutsetningene for en god natts søvn.

Haven Original - Best i test

Med Haven har vi skubbet grensen for premium senger på det norske sengemarkedet. Bedre Nætter har betalt for at test- og researchvirksomheten Testfakta har kunnet utføre en laboratorietest av premium kontinentalsenger i størrelsen 160x200. Testen fra d. 25/12 2021 har fokusert på fire overordnende parametere; ergonomi, ventilasjon, holdbarhet og overmadrass. Les mer om testen her.

Ofte stilte spørsmål til Haven Original

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Haven Mayan. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Original. Overmadrassen har en kjerne av syntetisk lateks og naturlig Pulse-lateks, og trekket er særdeles slitesterkt.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Haven Original

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 64 cm.
 • Vekt
  Vekt 0 kg
Kolli 5 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 19 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Dekke Tekstil af mere end 100 genanvendelig plastikflasker
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 140x200

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du vår kjente komfort og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir god komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering