Haven Diamant - Beige

Leveringstid 12-20 hverdager
Fasthed
Fasthed
Sengegavle
+
Ben
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Netter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Haven Diamant: Alt det du drømmer om

Haven Diamant: Alt det du drømmer om

Haven Original-sengen vår er blitt kåret til best-i-test av Testfakta i Danmark. Haven Diamant har mye til felles med testvinneren, men har en annen Svanemerket overmadrass som setter et positivt avtrykk på både miljøet og søvnen din. Kontinentalsengen er utviklet til det moderne hjem, og solid håndverk, uslåelig komfort og bærekraftige materialer har vært sentrale parametre i utviklingen av sengen. Trekket rundt sengen består for eksempel av 100% resirkulerte materialer, så du kan ta vare på miljøet samtidig som du kan sove godt med god samvittighet. Haven Diamant har altså alt du kan ønske deg av en seng - og litt mer.

En imponerende overmadrass

Vi kan med hånden på sovehjertet si at overmadrassen til Haven Diamant er noe for seg selv. Madrassens latekskjerne er produsert ved hjelp av den unike SonoCore-metoden, som gjør at den puster bedre, er mer elastisk og ikke minst allergivennlig. Madrassens overflate er behandlet med naturlig grafitt som aktivt regulerer temperaturen i sengen ved å lede overflødig varme vekk. Du vil dermed kunne opprettholde en optimal kroppstemperatur og falle raskere i dyp søvn. Overmadrassens trekk heter Poakea og er laget av plantefibre fra gressfamilien Poaceae, som gir trekket en høy absorberingsevne og en bærekraftig profil. Det må sies å være to egenskaper som de aller fleste vil sette pris på i en overmadrass.
En imponerende overmadrass
En trofast fjærmadrass

En trofast fjærmadrass

Å føle seg frisk og uthvilt når alarmklokken ringer er ikke en selvfølge, men med Haven Diamant kan det fort bli det. Fjærmadrassen består av pocketfjærer som er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner og omkranset av en elastisk og Svanemerket Mayan Pulse-latekspolstring. Denne kombinasjonen av materialer sørger for at kroppen din får akkurat den støtten den trenger. Ikke bare nå, men også i årene som kommer.

En støttende rammemadrass

Rammemadrassen i Haven Diamant skaper en solid ramme rundt søvnen din. Den er oppbygget av pocketfjærer som hver især tilpasser seg kroppens konturer og støtter deg akkurat der hvor du trenger det. Fjærene er beskyttet av en 14 centimeter høy ramme i massivt, svensk furutre som gir sengen - og søvnen din - et solid og holdbart fundament. De slitesterke elementene i Haven Diamant vil altså passe godt på kroppen din i lang tid fremover.
En støttende rammemadrass
Svanemerket – for helsens skyld

Svanemerket – for helsens skyld

Velger du en seng fra Bedre Nætter er du garantert et sunt underlag. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede, fordi vi vet at du sover bedre når du sover på et underlag som er sunt for kroppen. Derfor gir Svanemerket mening for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Haven Diamant

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Haven Diamant. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Diamant. Overmadrassen er laget av lateks som er elastisk, pustende og allergivennlig. I tillegg er overflaten behandlet med grafitt som bidrar til å holde en behagelig temperatur i sengen.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Haven Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 64 cm.
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 12-20 hverdager
Høyde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 19 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Dekke Tekstil av mer enn 100 resirkulerbare plastflasker
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200
<

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du vår kjente komfort og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir god komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering