Har dere en fysisk butikk?

Nei vi har ikke en fysisk butikk. Bedre Nætter er utelukkende en onlinebutikk. Vi har hatt et såkalt «Showroom» før, men vi fant fort ut av at dette ikke var den beste løsningen, verken for oss eller kundene våre. Vi oppdaget at en fysisk butikk har opp til 8 ganger så høy ombytningsprosent i forhold til en onlinebutikk. Det er fordi kundene ofte prøver 5 senger på 10 minutter og ender opp med å kjøpe den mykeste, fremfor den som gir best støtte. Problemet er at det er stor forskjell på hva som føles mykt og deilig etter 10 minutter, fremfor hva som er sunt og behagelig 8 timer hver natt.

Det at vi ikke har en fysisk butikk gjør at vi kan gi kundene våre en fremragende pris på produktene våre. Vi har fjernet mellomleddet og er de første og eneste som har sett potensiale i å arbeide sånn. Vi garanterer at vi gir deg Norges beste pris. Vi har prisgaranti på samtlige av produktene våre. Hvis du finner ut at våre produkter er billigere hos en annen forhandler så matcher vi selvfølgelig prisen, men vi tørr å love deg at du ikke gjør det.

Det hender at folk spør hvor de kan prøve sengene våres før de kjøper dem. Da svarer vi at det kan man ikke, men at man ikke skal la seg skremme av det. Hos Bedre Nætter går vi for å vite alt om søvn. Vi vet at du får mer ut av en engasjert og profesjonell samtale med oss, enn ved å prøve 10 senger i nærmeste sengebutikk. Gjennom samtalen finner vi den beste løsningen for deg. Det er vi spesialister i, og kundene våre er blant de mest tilfredse i blant annet Danmark.

Derfor kan du trygt ta en kikk på utvalget vårt av senger, overmadrasser og dyner uten å bekymre deg over at vi ikke har en fysisk butikk.