• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Fjærmadrass 180x200

Shopping Options

Kategori
Fastheds Vejledning
 1. 75-95 kilo (5)
 2. Over 95 kilo (4)
 3. Under 75 kilo (3)
Pris
 1.  
  kr7999
  kr22399
Fjærer
 1. Multipocket (1)
 2. Pocket (5)
 3. Vertex (2)

8 Item(s)
8 Item(s)

Fjærmadrass 180x200 

Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av fjærmadrasser i størrelsen 180x200. En størrelse som er bedre kjent som den klassiske dobbeltsengen. Dobbeltsengen er naturligvis opplagt til par, og hvis du kjøper madrassen din hos oss, garanterer vi at den kommer til å holde i mange år. Vi har nemlig valgt å kun ha modeller av en viss standard i sortimentet, på denne måten kan garantere deg at du får en formidabel nattesøvn. Hos Bedre Nætter er vi kun onlinebaserte. Vi har ingen fysiske butikker, og kan derfor legge listen litt høyere end konkurrentene våre. Vi har ikke utgifter til fysiske butikker, og kan derfor tillate oss å investere enda mer i produktenes kvalitet. Hos Bedre Nætter tror vi at det kommer både oss og deg til gode.

En fjærmadrass i størrelsen 180x200 er som sagt en dobbeltseng. 180x200 passer perfekt til par og til deg som ønsker at unne deg selv med litt hverdagsluksus. Det vil si at en fjærmadrass i størrelsen 180x200 passer perfekt til soverommet. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken størrelse du vil ha, kan du se på resten av sortimentet.

Fjærmadrassene er bygget opp med enten pocket- eller multipocket-fjærer. Vi har valgt å se fullstendig bort fra de gamle Bonell og LFK-fjærene, og i stedet kun fokusere på pocket- og multipocket-fjærer. Disse fjærene er markedets beste og har en garanti for god komfort. Multipocket-fjærene er ikke bedre enn pocket-fjærene, selv om det navnet kunne fremstå på den måten. Multipocket er kun et uttrykk for at det i denne typen madrass er flere fjærer enn i pocket-madrassene. Dette gir deg en fastere madrass – hva som er best for deg, avhenger av din egen vekt.

Overmadrass til fjærmadrassen 180x200

Vi anbefaler alltid at du kjøper en overmadrass sammen med fjærmadrassen, da du både får bedre komfort og vesentlig lengere levetid på din fjærmadrassen i 180x200. Comfort & Dreams-fjærmadrassene er bygget ut i ét, men ellers er de fleste fjærmadrasser som standard bygget opp av to forskjellige madrasskjerner. Det vil si at det er en revne i midten, og dette er også grunnen til at det også kan være en god idé å investere i en stor overmadrass.