Fjærmadrass 160x200

En fjærmadrass I størrelsen 160x200 er perfekt til dere som gjerne vil ha en dobbeltseng, men ikke har et stort soverom. Alle våre fjærmadrasser i denne størrelsen er utstyrt med vårt spesialutviklede fjærsystem 7 bedre™ zoner. Utvalget er av høy kvalitet og overkommelig, slik at du hos Bedre Nætter enkelt finner en 160x200 fjærmadrass som passer deg og ditt behov.

160x200 cm

Senses
Se produkt
Utviklet av Bedre Netter 100 netters risikofri prøve Gratis levering
160x200 cm.
  • Lysegrå
  • Antrasitt
  • Svart

Senses

Fjærmadrass
4.62745 star rating (51) total reviews

As low as 6.498 kr

Venus
Se produkt
Utviklet av Bedre Netter 100 netters risikofri prøve Gratis levering
160x200 cm.
  • Lysegrå
  • Svart
  • Antrasitt

Venus

Fjærmadrass
4.44 star rating (150) total reviews

As low as 9.998 kr

Fjærmadrass 160x200

Hos Bedre Nætter har vi et bredt utvalg av fjærmadrasser i størrelsen 160x200, 180x200 og 180x210. Fjærmadrassene våre er alle av høy kvalitet, og hos oss kan du få dem til Norges beste priser. Butikkene våre er utelukkende online, som har mange fordeler. Vi betaler ingen utgifter til fysiske butikker, og derfor kan vi i stedet tillate oss å sette baren litt høyere enn konkurrentene våre. Vi har høye standarder, og derfor kan vi garantere den høyeste kvaliteten til den beste prisen. 

Det er enkelte ting du skal være oppmerksom på når du skal kjøpe en fjærmadrass i 160x200. Som utgangspunkt vil en fjærmadrass i denne størrelsen alltid være oppbygget av to individuelle madrasser, som er samlet i et trekk, da det forlenger madrassens levetid betydelig. Samtidig betyr det også at du kan velge forskjellige fastheter på hver side av sengen. Hvis du allikevel foretrekker, at madrassen er en stor madrass, kan du få det laget i spesialmål.

Alle fjærmadrassene våre i 160x200 er med pocketfjærer. Vi har valgt å se bort fra antikverte bonell- og LFK-fjærer, og istedet gå helhjertet inn for bruken av moderne kvalitets pocketfjærer. Fordelen ved fjærene våre er, at de har et utrolig høyt antall av individuelle støttepunkter, som alle reagerer individuelt på den vekten som plasseres på de forskjellige områdene på madrassen. Derfor vil du i fjærmadrassene våre oppleve å få støtte, som passer til kroppsbygningen og vekten din. 

Vekten din er med på å avgjøre hvor faste fjærene skal være. Hvis du veier under 75 kilo, anbefaler vi en medium fasthet. Veier du mellom 75 og 95 kilo, vil en fast fasthet passe best til deg. Og veier du over 95 kilo, anbefaler vi en madrass med xtra faste pocket fjærer. 

Overmadrass til fjærmadrassen din 160x200

De fleste som kjøper en fjærmadrass i 160x200, velger å kjøpe en overmadrass eller rullemadrass til fjærmadrassen. En overmadrass er opplagt å ha, da den med sikkerhet vil være med på å gi et ekstra komfortlag og en bedre søvnopplevelsen. En overmadrass vil dessuten forlenge levetiden på fjærmadrassen din betraktelig, og derfor har den vår varmeste anbefalinger. 

Har du spørsmål til utvalget vårt av fjærmadrasser i størrelsen 160x200, overmadrassene våre, rullemadrassene eller andre produkter fra sortimentet vårt, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte oss. Det kan du gjøre direkte på chatten våre, over telefonen eller på mail. God fornøyelse. 

  • Fjærmadrasser 160x200 gir kroppen god støtte da fjærene sørger for at kroppen ikke synker ned i madrassen. Du kan også velge hvor mye motstand fjærene skal gi, og dermed hvor myk eller fast madrassen skal være.

  • Den beste støtte får du med en fjærmadrass 160x200 utstyrt med pocketfjærer. Denne type fjær er nemlig mindre i størrelsen og det kan derfor være flere av dem i en og samme madrass. De mange støttepunktene gir kroppen mer tilpasset støtte for optimal komfort.