Gåsedunsdyne

Vi kan ikke finne produkter som matcher kriteriene dine

En god dyne er en av de viktigste komponentene for at du skal få en god natts søvn. Derfor er det viktig at du ikke går på kompromiss, men heller velger å kjøpe en dyne av høy kvalitet. Vi selger gåsedunsdyner av høyeste kvalitet, dermed er du sikret en dyne som vil holde i mange år fremover. Hos Bedre Nætter har vi valgt å samle et bredt utvalg av gåsedunsdyner, slik at det er noe for alle.

Gåsedunsdyner er som hovedregel av en bedre kvalitet enn Andedun og Moskusdun. Det er fordi dunene i Gåsedun stammer fra gjess, som har større og mer luftig dun enn for eksempel Andedun. Dette bidrar til at dynen får bedre pustende egenskaper og høyere varmeevne ved en betraktelig lavere vekt i forhold til Andedun eller Moskusdun. 

Hva skal du se etter

Når du leter etter en god gåsedunsdyne så skal du se på kombinasjonen av bæreevne og vekt som en indikator. En god dyne skal gjerne ha en bæreevne på minst 10. Deretter ser du på hva den veier.

Et eksempel kan være hvis du står med to gåsedunsdyner som begge har en bæreevne på 10. Så sier vi at den ene veier 600 gram og den andre veier 900 gram. Da vil den dynen med lavest vekt, 600 gram, være den som har best kvalitet. Grunnen til dette er at dunene i den letteste dynen er mer luftige og av en så høy kvalitet at de kan holde varmen vesentlig bedre enn dynen på 900 gram.

Gåsedunsdyner er delt opp i 3 varmegrader:

  • Sval: Denne typen dyne passer til sommerværet der temperaturen er stigende.
  • Lun: Det er en dyne som du kan bruke hele året, derfor kalles de også for helsårsdyner.
  • Varm: Dette er den varmeste typen dyne som sørger for at du holder varmen i vinterhalvåret der det ofte er kjøligere på soverommet enn vanlig.

Du kan kjøpe gåsedunsdyner i alle størrelser. Vi har nemlig noe til alle, uavhengig om du ser etter en enkeltdyne i 140x200 eller en dobbeltdyne helt opp til 240x220.

Danskproduserte dyner

Vårt utvalg av gåsedunsdyner er alle av høyeste kvalitet. Alle gåsedunsdynene våre er produsert i Danmark av Ringsted Dun og Quilts of Denmark, som sikrer deg kvalitetsdyner som også er allergivennlig. At de er produsert i Danmark er også et kvalitetsstempel i seg selv, og betyr også at de er laget under gode forhold. Du bruker mange timer med dynen din hver natt, og derfor er det viktig at du velger en dyne av god kvalitet.

Har du et spørsmål til gåsedunsdyner eller bare bruk for kvalifisert veiledning til valg av dyne, er du alltid velkommen til å sende oss en mail eller skrive til oss på chatten.

  • 100 netters prøve
  • Prismatch
  • Gratis hjemlevering*