Andedunsdyne

Vi kan ikke finne produkter som matcher kriteriene dine

En viktig del av god nattesøvn er det å ha en god dyne. Dyner kommer i forskjellige grader avhengig av hvor varme de er og forskjellige grader passer til forskjellige personer. Hos Bedre Nætter så har vi mange forskjellige typer dyner som er laget med forskjellige typer dun. Vi selger for det meste dyner med Moskusdun i, men det er fremdeles mange som er interessert i dyner laget av andedun. Grunnen til at vi har valgt å fokusere på moskusdun blir forklart nedenfor.

Andedun høres kanskje litt ekstra luksuriøst ut men det blir faktisk ofte brukt i litt billigere dyner. Det er fordi ender er mindre enn for eksempel gjess, som vil si at fjærene heller ikke blir så store. Når de ikke er særlig store påvirker det fjærens evne til å holde på varme, som er grunnen til at vi har valgt å fokusere på moskusfjærer. Det er ikke vanlig at andedun kommer over en bæreevne på 10 som er den bæreevnen vi anbefaler som et minimum når man kikker på dyne. Andedun er derimot godt egnet som fjær til puter fordi de er litt mindre og har en lavere bæreevne.

Derfor anbefaler vi hos Bedre Nætter at du vurderer dyner med moskusfjærer eller gåsefjærer hvis du skal ha ny dyne. Skulle du ha flere spørsmål til dyner, andedun eller produktene våre helt generelt så trenger du ikke nøle med å ta kontakt. Du kan alltid få tak i oss via LiveChatten på hjemmesiden, på telefon eller ved å sende en mail til kontakt@bedrenaetter.no