Venus

kr 29 799,00

As low as kr 29 799,00

Leveringstid 5-12 virkedager Les mer

Forventet leveringstid

Innenfor den forventede leveringstiden vil du bli ringt av fraktfirmaet og avtale en bestemt leveringsdag samg tidsintervall. Du vil bli tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden og hvis du ikke har mulighet for å motta der vil du sammen med fraktfirmaet avtale en leveringsdag senere. 

Fraktfirmaet ringer deg så snart varen er pakket på lageret vårt og ankommet deres lager.
 • Produsert i Danmark.
 • Bytte av fasthet for 999,- i 100 dager.
 • Bedre nattesøvn og komfort med pocketfjærer.
 • 7 komfortsoner og hybridpolstring – fremragende komfort.
 • Valgfri overmadrass med 60mm kjerne og bambusbetrekk.

Farge

Tilpass Venus
 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Opbæring: For 499,- får du båret varene helt inn på soverommet.

  Opbæring og montering: For 999,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet.

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.


 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter kan du prøve den hjemme på soverommet i opp til 100 dager og fremdeles bytte fastheten. Det koster bare 999,- i frakt. Vi mener nemlig at det er betraktelig mer rettvisende å prøve sengen i ditt eget hjem fremfor å prøve sengen fullt påkledd i et fylt butikklokale.

  Det tar noen uker å vende seg til en ny seng og kunne avgjøre om det er den rette for deg. Derfor har vi valgt å gjøre det så enkelt som mulig å få den rette fastheten i den nye sengen din. Når du har mottatt sengen og sovet i den kan du til enhver tid gå tilbake her på hjemmesiden og velge ombytting. Vi får laget en ny fasthet til deg og fraktfirmaet ringer og avtaler tidspunkt for bytting. 

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

Venus - Danskdesignet nattesøvn

Venus er en flott seng produsert med øye for detaljer. Den er både flott å se på og fremragende å ligge i. Hos Bedre Nætter er vår viktigste oppgave å sikre deg den beste nattesøvnen mulig og med Venus har vi ikke inngått kompromiss. Venus har nemlig hele 7 komfortsoner som sikrer deg den beste komforten og dermed også den mest optimale nattesøvnen. Vi tror på at de små detaljene betyr mye for helhetsinntrykket. Venus er kledd i eksklusivt møbelstoff, har en høyde som gjør at man går ut av sengen fremfor å stå opp av den og er produsert av de beste materialene tilgjengelig. Venus er altså ikke bare en ekstraordinært komfortabel seng, men også et veldesignet møbel som passer inn på et hvert soverom.

Hos Bedre Nætter vet vi at en sunn produksjon kommer kundene våre til gode i form av en sunn nattesøvn. Det er nettopp derfor Venus produseres i Danmark der danske håndverkere produserer med stor omhu. Venus har fått fremragende anmeldelser av kundene våre og det er ikke uten grunn. Produksjonen finner sted under noen av de beste arbeidsvilkårene i Europa der sengene er underlagt en streng kvalitetskontroll. Det betyr at vi kan garantere en høy kvalitet av hver eneste seng og det er vi selvfølgelig stolte av å kunne tilby kundene våre. Alle sengene er produsert med utgangspunkt i det skandinaviske markedet og det gjelder selvfølgelig også for Venus. Den er tilpasset det skandinaviske klima og derfor er Venus sval om sommeren og lun om vinteren. 


4 grunnere til å velge Venus fremfor Jupiter 

 • Venus har elastisk og ventilerende hybridskum rundt fjærene som gir en vesentlig bedre komfort og forlenger sengens levetid
 • Venus har 7 komfortsoner og spesialdesignede pocket-fjærer
 • Venus har en høyere og mer motstandsdyktig treramme i bunnen
 • Venus sine sider er kledd med eksklusivt møbelstoff som er holdbart og enkelt å rengjøre

Uovertruffen komfort i Venus kontinentalseng

Venus sitt nederste madrasslag består av to rammemadrasser av høyeste kvalitet. Disse utgjør sengens plattform og er grunnlaget for sengens høye komfortnivå. Rammemadrassene er plassert i og omgitt av en 14 centimeter høy og motstandsdyktig treramme. Trerammen forlenger først og fremst sengens levetid men den er også med til å gi kontinentalsengen sin karakteristiske høyde. Ovenpå madrassen er en vendbar fjærmadrass som består av hele 7 komfortsoner med individuelle pocket-fjærer. Fjærmadrassen er et perfekt supplement til rammemadrassen fordi kombinasjonen av de to madrassene gir en suveren liggekomfort. Det er noe man legger merke til med en gang i Venus. 

 

Hvis vi selv skal si det så kjenner vi hos Bedre Nætter skandinavene sine behov for optimal søvn ganske godt etter hvert. Derfor har vi i Venus fått installert spesiallagede pocket-fjærer som er utviklet ut fra akkurat de fasthetene som skandinaver foretrekker. Det betyr at fjærene er trykkavlastende på et helt nytt nivå og ikke minst på et nivå som vi vet er tilpasset skandinaver. De individuelle pocket-fjærene har den fordelen at de tilpasser seg til akkurat din kroppsbygning og støtter deg der du veier mest. Fjærenes oppdrift sikrer at trykkpunktene dine, for eksempel nakke, skuldre og hofter utsettes for minimalt trykk. De 7 komfortsonene fremfor vanlige 5 betyr at du i høyere grad vil oppleve en personlig og hensiktsmessig støtte som bidrar til å sikre deg en sunn og naturlig liggestilling og dermed dypere søvn. 

Fjærmadrassen i Venus er også blitt oppgradert da vi mellom pocket-fjærene har installert hybridskum. Hybridskum har fordelen ved at det er ventilerende og det mest elastiske skummet som produseres i Danmark. Dermed utnyttes pocket-fjærenes egenskaper optimalt, som sikrer både sengens ekstra lange levetid og ekstra god komfort. Hybridskum er best egnet til å transportere varme vekk fra sengen og det gir deg en behagelig temperatur og et sunt søvnmiljø i Venus gjennom hele natten. Man skal være oppmerksom på at fjærmadrassen i Venus består av to madrasskjerner som samles i et betrekk. Det gjør det mulig å velge forskjellige fastheter i de to sidene av sengen som optimerer din personlige komfort og forlenger madrassens levetid.

Kontinentalsenger har en rekke fordeler i forhold til vanlige senger og rammemadrasser. Først og fremst gir flere lag en mer balansert støtte. I tillegg så sikrer sengens høye profil at du på en behagelig måte går rett ut av sengen og slipper å stå opp. Det virker som en liten detalj, men en mandag morgen kan det gjøre en stor forskjell. 

Oppgradert og valgfri overmadrass

Enda en fordel med Venus-kolleksjonen er at det følger en valgfri overmadrass med. Vi har oppgradert overmadrassene til Venus slik at de har en tykkere kjerne samt et silkemykt betrekk med kjølende og ventilerende bambusfibre som bidrar til å holde madrassen frisk i mange år. Du kan velge mellom vår elastiske latex-overmadrass eller vår temperaturfølsomme celcius-overmadrass. Celcius er en overmadrass som former seg etter kroppstemperaturen din. Madrassen lar deg synke ned og avlaster deg der du er varmest og på den måten garanteres du en personlig støtte. Madrassen er laget av Memory Foam, en type skumm som tilpasser seg liggeposisjonen din og avlaster trykkpunktene dine. Fordi madrassen oppbevarer kroppstemperaturen din og bruker den til å forme seg har madrassen også en tendens til å bli varm i løpet av natten. Dette kan være en ulempe hvis du har en tendens til å få det varmt om natten. Hvis det er tilfellet anbefaler vi at du vurderer en latex-overmadrass.

Latex-overmadrassen er elastisk som betyr at den skubber tilbake der det legges vekt på. Vekten din plasseres på madrassen på det som kalles trykkpunkter, og det er nemlig disse som blir irriterte og gjør vondt etter en lang natt i vanlige senger. Latex-overmadrassen avlaster deg der du veier mest og på den måten minimeres presset på trykkpunktene dine. Latex-overmadrassen er et godt valg på tvers av vektklasser og er også ventilerende og behagelig å sove på. 

Bytte av fasthet med Venus Kontinentalseng

Bedre Nætter er utelukkende online. Vi streber etter å gi landets beste kundeservice, fordi vi vet hvor viktig en sunn og troverdig relasjon mellom kunder og virksomhet er. Vi har full forståelse for at det til tider kan være vanskelig å velge fastheten av madrassen din når du handler online. Hos Bedre Nætter anbefaler vi at personer med en vekt under 75 kg velger en madrass med medium fasthet, mens personer med en vekt mellom 75-95 kg velger en madrass med fast fasthet. Veier du mer enn 95 kg eller vil ha en veldig fast madrass anbefaler vi at du oppgraderer til fastere pocket-fjærer, som finnes i +95 modellene våre.

Hvis du ikke føler du har fått den riktige fastheten så tilbyr vi deg å bytte fastheten for 999,- per side. Hvis det blir aktuelt å bytte fasthet så er det selvfølgelig greit at du har sovet på og brukt madrassen. Vi anbefaler at du sover på madrassen i 14 dager for å la kroppen venne seg til den nye og omfattende støtten før du vurderer å bytte fasthet. Det tar faktisk litt tid å venne seg til ny fasthet. Hvis du fremdeles ønsker å bytte fasthet etter 14 dager så er det bare å fylle ut et lite formular på siden så sender vi en ny kjerne til deg.

Har du spørsmål til Venus eller noen av de andre produktene våre så er du velkommen til å ta kontakt med oss. Det kan du gjøre via livechatten på hjemmesiden, ved å ringe eller ved å sende en mail til kontakt@bedrenaetter.no

Spesifikasjon av Venus

 • Størrelse 180x210 cm.
 • Højde Total: 62 cm.
Mer informasjon
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Delivery time 5-12 virkedager
Høyde 62 cm. (10 cm ben, 26 cm bunn, 18 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Fjærer/m2 220 pocketfjærer pr. m2.
Komfortsoner 7 soner
Bolster Sort Venus Møbelstoff.
Polstring 25mm Hybridskum.
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.

Levering

 1. Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).
 2. I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.
 3. På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.
Leveringstid 5-12 virkedager Les mer

Forventet leveringstid

Innenfor den forventede leveringstiden vil du bli ringt av fraktfirmaet og avtale en bestemt leveringsdag samg tidsintervall. Du vil bli tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden og hvis du ikke har mulighet for å motta der vil du sammen med fraktfirmaet avtale en leveringsdag senere. 

Fraktfirmaet ringer deg så snart varen er pakket på lageret vårt og ankommet deres lager.
Gratis levering Les mer

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

Opbæring: For 499,- får du båret varene helt inn på soverommet.

Opbæring og montering: For 999,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet.

Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.