Senses Motion - Beige

Leveringstid 24-36 hverdager
Fasthed
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses Motion: Oppgrader søvnen din

Senses Motion: Oppgrader søvnen din

Å velge god søvn er ikke noe du vil angre på. Faktisk kan det forandre hele hverdagen din til det bedre når du våkner opp fornøyd, frisk og uthvilt. Ved å lade opp om natten kan du nemlig leve fullt ut om dagen. Senses Motion er for deg som ønsker å lade opp ekstra godt ved å falle i dyp søvn enda raskere. Og hvis du liker du å ligge mykt, er det enda en grunn til å investere i denne sengen. Overmadrassen er nemlig skapt for å omfavne kroppen din - uten at du får det for varmt - og er en av grunnene til at Senses Motion er en seng du drømmer om å komme tilbake til.

En omfavnende overmadrass

En omfavnende overmadrass

Det tidsrommet vi ligger med lukkede øyne og venter på å falle i søvn skal gjerne være så kort som mulig. Og med overmadrassen Motion får du en hjelpende hånd i innsovningsfasen - spesielt hvis du vil unngå å få det for varmt når du sover. Madrassen gir deg en sikker og myk reise til drømmeland, og varmen du avgir når du sover vil ikke samle seg i madrassen, men transporteres vekk. Det smidige skummet former seg etter kroppen din og gir deg optimal støtte uansett hvilken stilling du ligger i og hvilke bevegelser du gjør. Med Motion sover du godt, mykt og lenge.
En rammemadrass du drømmer om

En rammemadrass du drømmer om

Den gode komforten er også bygget inn i rammemadrassen, som består av nøye utvalgte og gjennomtenkte komponenter. Den har blant annet et dobbelt lag av pocketfjærer som støtter opp rundt hele kroppen din og syv komfortsoner som gjør søvnopplevelsen ekstra behagelig. Rundt fjærene ligger dessuten et lag av komfortskum som sikrer at madrassen puster. Du vil derfor våkne på en tørr og fin rammemadrass hver dag med Senses Motion.
En slitesterk treramme

En slitesterk treramme

Den gode søvnen, som denne rammemadrassen stiller til rådighet, hviler på et ytterst sterkt fundament. Trerammen som omkranser selve rammemadrassen består nemlig av massivt, svensk furutre. Du er dermed sikret et stabilt leie for søvnen din, uansett hvor mye du vender og dreier deg i løpet av natten. Av samme grunn er vi sikre i vår sak når vi tilbyr deg 25 års garanti på ramme- og fjærbrudd.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. Når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.

Ofte stilte spørsmål til Senses Motion

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Senses Motion. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Senses Motion

 • Størrelse
  Størrelse 120x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 52 cm.
 • Vekt
  Vekt 0 kg
Høyde 52 cm. (19 cm ben, 26 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Beslag til ben Medfølger
Antiskli Antiskli innebygget
Fjærer Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring Komfortskum
Ramme 8 cm. Treramme
Leveringstid 24-36 hverdager
Type Rammemadrass 120x200

Er en rammemadrass det riktige for deg?

Rammemadrassene våre er den raske veien til uthvilte morgener og fantastiske netter. Her mottar du en komplett seng, så du kan nyte vår kjente komfort med det samme.

Et bunnsolid utgangspunkt

Et bunnsolid utgangspunkt

En utrolig sterk treramme omkring madrassen utgjør fundamentet for søvnen din.

Den helt riktige følelsen

Den helt riktige følelsen

To madrasslag, pocketfjærer og komfortsoner gir god støtte og komfort.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*