Laster...

Senses

Rammemadras Model 3010
4.59896 star rating (384) total reviews
90x210 cm.
Størrelse: 90x210 cm.
Svart
Farge: Svart
Fast - Anbefales til person på 75-95 kg.
Fasthet:
60mm komfortskum Tencel
Overmadrass:
Oak
Ben:

Spar opp til 60% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
 • I produksjon
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Senses
Senses

Søvnhacket vårt

Senses er vårt livshack og livsoptimalisering. Vår virkelig-mye-seng-for-virkelig-lite-penger senge-løsning. Vår “bang for the buck”. Kjært barn har mange navn, og det er det Senses er for oss. Og hva det vil være for deg. Senses forvandler timene med lukkede øyne til det beste ved dagen. For når du ligger bedre, sover du bedre, og på den måten er alt annet også bedre — vår søvnhack av en seng.

Produktoversikt

Utforsk Senses

Forstå våre 7™ komfortsoner
Forstå våre 7™ komfortsoner 1 2 3 4 5
Forstå våre 7™ komfortsoner
 • Overmadrass trekk

  Laget med myke Lyocell-fibre

  Tencel-trekket er laget med Lyocell-fibre, som i tillegg til å være skånsomme mot huden, også er dobbelt så myke som vanlig bomull. Biofibrene sørger også for at trekket har gode fuktabsorberende egenskaper, og undersiden har anti-skli, slik at overmadrassen holder seg der den skal.
  Overmadrass trekk
 • Overmadrass

  God komfort, støtte og elastisitet

  Kjernen består av en 60 mm høy kjerne i komfortskum som er OEKO-TEX® sertifisert og har god elastisitet som gir kroppen god støtte gjennom hele natten. Skummets fuktabsorberende evner sørger også for et tørt og sunt sovemiljø natt etter natt.
  Overmadrass
 • Komfortsoner

  7 bedre™ soner har ryggen din

  Bedre Nætter-komforten stammer fra våre spesialutviklede 7 better™-soner, som består av tre forskjellige typer pocketfjær som er delt inn i unike soner og individuelt støtter nakken, skuldrene, korsryggen og hoften din, slik at du er garantert ergonomisk riktig avlastning - natt etter natt.
 • Rammemadrass

  Dobbeltfjæret rammemadrass polstret med skum

  Selve rammemadrassen er bygget med to individuelle fjærlag; nederst et lag med slitesterke, kraftige bonellfjærer og øverst 220 pocketfjærer pr m2, som i kombinasjon med den komfortable skumpolstringen gir ekstra god, dyp og sunn støtte til kroppen din.
  Rammemadrass
 • Treramme

  Solid furu fra Sverige

  Fjærlagene og de 7 bedre™-sonene er omgitt av en sterk ramme i solid furu fra Sverige. Dette gjør sengen robust, slik at du får et stabilt fundament og en dypere nattesøvn.
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Rammemadrass

Rammemadrass med svensk furutre

Fjærmadrass

7 bedre™ gir kroppen din optimalisert støtte

Rammemadrassen består av tre forskjellige typer pocketfjærer, som vi har fordelt på individuelle soner som avlaster hodet, skuldrene, korsryggen og hoftene akkurat der de hver er tyngst. Her har vi unikt utviklet en hoftesone med 90 % fjærkraft, slik at vi er helt sikre på at ryggraden din holder en ergonomisk korrekt, rett linje.
Rammemadrass

Rammemadrass av massivt tre fra Skandinavia

Rammemadrass

Solid, massivt og skandinavisk tre

Rammemadrassen er fundamentet til sengen din og som resten av sengens madrasser ligger og hviler på. Vår bunnsolide boksmadrass er laget av en 12 cm høy og 4 cm tykk ramme i massivt tre fra skandinaviske skoger. Treskjelletten skaper en stabil seng og et solid grunnlag for dine andre madrasser, slik at de kan fokusere på å gi deg bedre netter.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordeler

Vi sover bare godt når du gjør det samme

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet
100 netters prøveversjon

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet

Det må være trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du alltid 100 netter til å prøve den hjemme. Soverommet ditt er vårt showroom, og sover du dårlig kan du i løpet av de første 100 nettene f.eks. bytte fasthet eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.
Fortsatt i tvil? <br>Prøv SengeMatch™
Sengematch

Fortsatt i tvil?
Prøv SengeMatch™

Det skal være lett å sove godt, men det kan være mye å vurdere når man skal kjøpe en ny seng. Derfor har vi utviklet SengeMatch™, som basert på personlige spørsmål og vår erfaring med mer enn 100 000+ solgte senger, finner og tilpasser en seng som passer deg, din kropp og din økonomi.

Spesifikasjon av Senses

Senses
 • Leveringstid
  25-30 hverdager
  Type
  Rammemadrass 90x210 cm.
  Kolli
  7 stk.
  Største kolli
  B: 92 cm. L: 212 cm.
  Bolster
  Møbeltekstil
 • Rammebrudd
  25 år
  Garanti fjærbrudd
  25 år
 • Ramme
  8 cm høy treramme, 3 cm tykk.
  Komfortsoner
  Unita
  Bundlag
  150 bonell
  Polstring
  25 mm Mint
  Fjærer
  Pocket
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Total høyde
  7 cm.
  Overmadrass - kjernehøyde
  60 mm lateksjerne
  Kjerne
  Skum
  Cover
  Tencel
  Antiskli
  Uten antiskli
  Vask
  Vaskbart ved 40 grader. Antiskli skal tas av før vask.
 • Høyde
  52 cm inkl. 19 cm ben
  Overmadrass
  123
  Bunn
  26 cm.
 • Original. Overmadrassen har en kjerne av syntetisk lateks og naturlig Pulse-lateks, og trekket er særdeles slitesterkt.
 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.
 • Den har 220 fjærer per m2.
 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".