Råd til å kjøpe ny seng

Det er viktig å være oppmerksom når du kjøper en ny seng. Hvis du skal være helt sikker på at du får riktig kvalitet, er det greit å sette seg litt inn i noen enkelte ting som fjæring og polstring. Hos Bedre Nætter vil vi gjerne hjelpe deg med å treffe den riktige beslutningen og samtidig få bedre nattesøvn. Derfor har vi stilt opp noen enkle punkter over hva du bør være oppmerksom på når du skal kjøpe en seng.

Fokus på fjærenes kvalitet

I utgangspunktet skal man alltid være oppmerksom på kvaliteten på fjærene i en madrass. Fjærene er den viktigste faktoren for komfort og du bør derfor alltid notere deg både typen og mengden fjærer. Mange butikker selger fremdeles madrasser med gamle LFK- og Bonell-fjærer. Disse fjærene er ufleksible og tilpasser seg liggeposisjonen din dårlig. Derfor anbefaler vi hos Bedre Nætter at man ser på pocket- og multipocket-fjærer. Disse er delt inn i komfortsoner som gir en differensiert støtte, samtidig som de sørger for at du ligger best mulig i sengen.

Hvilken polstring ønsker du?

Utover fjærene så er det også en god plan å være oppmerksom på hvilken polstring det er i madrassen din. Mange steder selger billige senger, men det vil være verdt å unngå. Polstringen består ofte av kaldskum, det gule, døde skummet som du også finner i madrasser på leirskoler osv. Det er en type skum som først føles mykt, men som ikke gir deg ordentlig støtte, som igjen vil føre til en forstyrret og urolig nattesøvn. Hos Bedre Nætter selger vi blant annet senger med Cooltex polstring som er en kjølende og tykk latex polstring. Den kan du se i Venus modellene som kontinentalsenger eller regulerbare senger.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi at du tenker over hvilken polstring du vil ha i den nye sengen din, da dette kan tilpasses det enkelte behov.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål til polstring eller fjærer. Du kan kontakte oss på chatten i høyre hjørne på skjermen din, eller på mailen vår kontakt@bedrenaetter.no døgnet rundt.