Splittet overmadrass

En split toppmadrass har et snitt i bunnen og toppen, men er samlet på midten - og er derfor spesielt egnet til deg som sover i en regulerbar seng. Hos Bedre Nætter har vi et bredt utvalg av split toppmadrasser i mange forskjellige størrelser, slik at du enkelt kan finne den split toppmadrassen som matcher deg og din kropp.

Essential

Våre Essential-overmadrasser er førsteklasses kvalitet og dertil komfort. Trekkene er myke som natten er lang, og kjernen i 100% naturlatex sikrer en behagelig og ergonomisk dyp komfort.

-42%
Essential Tencel Split
Se produkt
Ukens anbefaling
180x200 cm.

Essential Tencel Split

Overmadrass Essential

As low as 3.799 kr Førpris 6.599 kr

180x200 cm.

Essential Linen Split

Overmadrass Essential

As low as 6.599 kr

180x200 cm.

Essential Poakea Split

Overmadrass Essential

As low as 6.599 kr

180x200 cm.

Essential Rönd Split

Overmadrass Essential
5 star rating (1) total reviews

As low as 6.599 kr

180x200 cm.

Essential Refibra Split

Overmadrass Essential

As low as 6.599 kr

180x200 cm.

Essential Modal Split

Overmadrass Essential

As low as 6.599 kr

Polar

Vår Polar-overmadrass er en aircondition i madrassform og en slags isterning for din seng som regulerer kroppstemperaturen din og belønner med uforstyrrede, rolige og behagelige netter.

-49%
Polar Split
Se produkt
Ukens anbefaling
180x200 cm.

Polar Split

Overmadrass Polar

As low as 5.499 kr Førpris 10.799 kr

Mayan

Vår Mayan-overmadrass er det naturvennlige valget som er skapt uten å forstyrre Moder Jord. Dets trekk og kjerne er 100% økologisk, og er den typen kombinasjon som får englene til å synge.

180x200 cm.

Mayan Split

Overmadrass Mayan

As low as 10.799 kr

Splittet overmadrass

En splitt overmadrass skiller seg fra andre overmadrasser. Det er fordi den har et snitt i toppen og bunnen, samtidig med at den er samlet på midten. Det gjør en splitt overmadrass egnet til en regulerbar seng, hvor hver side kan justeres individuelt. På dobbeltsenger med elevasjon har du nemlig ikke bruk for en stor overmadrass, da personen på den ene siden vil trille ut av sengen når den andre personen hver og senger den ene siden.

Med en splitt overmadrass har du mulighet for å justere hver side uavhengig av hverandre, samtidig med at den midterste delen av overmadrassen henger sammen. Det betyr at du med en splitt overmadrass fremdeles vil ha følelsen av en stor overmadrass, fordi du ikke har noen revn i midten av sengen.

Funksjonalitet og kvalitet i høysetet

Med en splitt overmadrass har vi skrudd opp for funksjonaliteten, men kvaliteten er naturligvis fremdeles den samme. Vi har et bredt, men nøye utvalg av splitt overmadrasser som på hver sin måte vil hjelpe deg til bedre komfort og dermed bedre søvn.

Det er mulig å ta av trekket til samtlige av overmadrassene våre og vaske det . På den måten har du mulighet for å holde sengen din så sunn og ren som mulig.

Er en splitt overmadrass det riktige valget for deg?

Har du en regulerbar seng som kan heve og senkes seperat i begge sidene av sengen. Vil du også gjerne unngå en revn i midten av sengen, vil en splitt overmadrass uten tvil være det riktige valget for deg. Med splitt overmadrassen vil du fortsatt ha følelsen av å ligge i en stor dobbeltseng, hvor det ikke vil være irriterende å rulle inn mot midten. Det er viktig å poengtere at du på ingen måter går på kompromiss med kvaliteten eller komforten ved å velge en splitt overmadrass. Den er nøyaktig like god om du velge en overmadrass med eller uten splitt.

Utvalget vårt av splitt overmadrasser er bredt. Du har derfor mulighet for å finjustere sengen din så den passer til nettopp dine behov. Når du skal velge en overmadrass, er det blant annet relevant å overveie om du foretrekker et fast underlag eller en madrass du synker ned i. Har du det varmt om natten eller sliter du med allergi, bør du se på overmadrassene våre som er ekstra varmeregulerende eller allergivennlige.

Har du bruk for hjelp?

Alle dager kl. 9-23 sitter søvnekspertene våre klar på chat, telefon og mail for å hjelpe deg til bedre netter. Det er den viktigste oppgaven vår å sikre at du får en så god og restituerende søvn som mulig. Du skal derfor ikke nøle med å kontakte oss.

  • Hvis du har en regulerbar seng som er 140 cm bred eller større bør du velge en splittet overmadrass. Den gjør det nemlig mulig å regulere begge sider av sengen uten at madrassen flytter på seg.

  • Ja, i likhet med andre overmadrasser er det forskjell på hvilket materiale kjernen og trekket er laget av. Vi anbefaler at du ser etter splittede overmadrasser med en "pustende" kjerne, så varmen fra kroppen ikke hoper seg opp i madrassen, og et vaskbart trekk, så du kan holde den frisk og ren.