Oppbevaring under sengen

Det er mange som spør etter senger med oppbevaringsmuligheter og det er det en god grunn til. Det er en stor fordel med ekstra oppbevaringsplass, og det er en enkel måte å utnytte plass som ikke ville blitt utnyttet normalt. Oppbevaringsmuligheten gjør det kjapt og enkelt for deg å gjemme vekk dyner, tepper etc., slik at rommet føles romsligere og mer ryddig. Det har aldri vært enklere å kombinere kvalitet med funksjonalitet.

Oppbevaring under sengen er det perfekte valget hvis det er litt trangt om plassen hjemme. Det er altså ideelt hvis man bor på et kollegieværelse eller i en leilighet eller et hus med små rom. Den ekstra oppbevaringsmuligheten gjør det nemlig enklere for deg å utnytte plassen på soverommet optimalt.

Du har mange forskjellige muligheter til å kjøpe en seng med oppbevaring. Det finnes for eksempel sengerammer med innebygde skuffer som byr på gode oppbevaringsmuligheter. Se hele utvalget vårt av senger her.

  • Hvis du har begrenset plass i soverommet ditt og ønsker å utnytte plassen best mulig, er oppbevaring under sengen en utmerket løsning. Du kan enten velge å investere i en sengeramme med innebygde skuffer eller gå til innkjøp av såkalte "bed rollers".

  • Det er lurt å velge en seng med oppbevaring som lar deg utnytte plassen best mulig. Velger du en modell med skuffer under sengen får du mest ut av oppbevaringsplassen, og skuffene kan dessuten enkelt trekkes ut så innholdet blir lett tilgjengelig.