Laster...

Nova

Kontinentalsenger Model 5020
4.4 star rating (35) total reviews
Størrelse: 210x210 cm.
Antrasitt
Farge: Antrasitt
Essential Modal
Overmadrass:
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
Oak
Ben:
Vegghengt
Sengegavl:

Spar opp til 40% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
  • I produksjon
  • Forventet leveringstid

    Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Nova
Nova

Vår idealist

Nova er vår allrounder. Valget over gjennomsnittet. Toppen av kremkaken. Nova er en oppgradering fra Venus og er typen som alltid strekker seg ekstra for å gjøre deg ekstra godt. Derfor har Nova en latekspolstring som er litt mer pustende, litt mer elastisk og litt mer ideell for din komfort. Tross alt må livet være bra - i vår idealist av en seng.

Produktoversikt

Utforsk Nova

Forstå våre 7™ komfortsoner
Forstå våre 7™ komfortsoner 1 2 3 4 5
Forstå våre 7™ komfortsoner
  • Overmadrass trekk

    Tekstil med papirmasse fra bøketrær

    Modal-trekket består av tekstil laget med papirmasse fra bøketrær. Trefibrene sørger for at trekket er utrolig mykt, pustende og fuktabsorberende, og undersiden av trekket har anti-skli, slik at overmadrassen holder seg der den skal natten gjennom.
    Overmadrass trekk
  • Overmadrass

    God støtte med 100% naturlig lateks

    Essential-kjernen er en 60 mm høy OEKO-TEX®-sertifisert kjerne i 100% naturlig lateks. Naturlatexen sikrer en naturlig profil for kjernen, mens dens ekstraordinære gode pusteevne bidrar til å opprettholde et tørt sovemiljø, og dette er grobunnen for god søvn.
    Overmadrass
  • En støttende og deilig fjærmadrass

    En støttende og deilig fjærmadrass

    Nova er utstyrt med en førsteklasses fjærmadrass med pocketfjærer, 7 bedre™ soner og 25 mm latex. Den tar høyde for alle parametre for god komfort, og samtidig sikrer ergonomisk korrekt støtte for hele kroppen.
    En støttende og deilig fjærmadrass
  • 7 Bedre™ zoner

    Ulike fastheter

    Våre madrasser finnes i flere fastheter, da de alle er bygget forskjellig. Ved å justere tykkelsen på fjærene har vi utviklet 3 fastheter som støtter alle vektklasser. Når du velger mellom de ulike fasthetene kan du se vår vektanbefaling på hver enkelt madrass. Fra størrelse 160 og oppover kan du velge to forskjellige fastheter. Da får du to madrasskjerner kombinert i ett trekk.
  • Rammemadrass

    En stabil og komfortabel rammemadrass

    Rammemadrassen er bygget med pocketfjær, som er omgitt av en 12 centimeter høy og 4 centimeter tykk treramme i solid, FSC-sertifisert furutre – en kombinasjon som øker komfortnivået, forlenger levetiden på sengen og skaper en sabil ramme for søvnen din.
Topmadras

Velg den overmadrassen som passer til deg

Fjærmadrass

Fjærmadrass med individuell fasthet

Fjærmadrass

7 bedre™ gir kroppen din optimalisert støtte

Fjærmadrassen består av tre forskjellige typer pocketfjærer, som vi har fordelt på individuelle soner som avlaster hodet, skuldrene, korsryggen og hoftene akkurat der de hver er tyngst. Her har vi unikt utviklet en hoftesone med 90 % fjærkraft, slik at vi er helt sikre på at ryggraden din holder en ergonomisk korrekt, rett linje.
Fjærmadrass

Velg din egen fasthet

Vi er alle forskjellige, og vi har alle sammen forskjellige preferanser. Av den grunn skal våre senger selvfølgelig heller ikke ha den samme fastheten. Hos oss kan du derfor velge akkurat den fastheten som passer til deg. Mange av oss deler dessuten seng med en annen person, så på alle våre senger med en bredde på 160 cm og over, kan du velge en individuell fasthet på hver side av sengen.
Rammemadrass

Rammemadrass med svensk furutre

Rammemadrass

Danske materialer og svensk tre

Rammemadrassen nederst er fundamentet for sengens lag og for din nattesøvn. Her er rammemadrassene med en 12 cm høy og 4 cm tykk treframe i massivt furutre fra Sverige. Den massive treframen skaper en stabil seng og et solid grunnlag, slik at spring- og overmadrassen kan fokusere på å gjøre nettene dine bedre.

Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet
Dine fordeler

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet

Vi gjør det trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du derfor alltid 100 netter på å prøve den. Soverommet ditt er vårt utstillingsrom, og sover du dårlig kan du bytte fasthet gratis eller levere tilbake hele sengen.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.
Fortsatt i tvil? <br>Prøv SengeMatch™
Sengematch

Fortsatt i tvil?
Prøv SengeMatch™

Det skal være lett å sove godt, men det kan være mye å vurdere når man skal kjøpe en ny seng. Derfor har vi utviklet SengeMatch™, som basert på personlige spørsmål og vår erfaring med mer enn 100 000+ solgte senger, finner og tilpasser en seng som passer deg, din kropp og din økonomi.

Spesifikasjon av Nova

Nova
  • Leveringstid
    24-36 hverdager
    Type
    Kontinentalseng 210x210 cm.
    Kolli
    7 stk.
    Bolster
    Møbeltekstil
  • Rammebrudd
    25 år
    Garanti fjærbrudd
    25 år
  • Ramme
    12 cm Treramme
    Beslag til ben
    Formonteret
  • Fjærer
    Pocket
    Komfortsoner
    7 bedre™ soner
    Polstring
    25 mm Latex
    Antiskli
    Antiskli innebygget
    Vendbar
    Ja
  • Total høyde
    6 cm.
    Overmadrass - kjernehøyde
    60mm
    Kjerne
    Naturlatex
    Cover
    Modal
    Vask
    Vaskbart ved 40 grader. Antiskli skal tas av før vask.
    Antiskli
    Antiskli innebygget
  • Høyde
    61 cm.
    Fjærmadrass
    18 cm.
    Overmadrass
    7 cm.
  • Type
    Stående/Væghængt
    Væghængt højde
    210x108x8 cm
  • Original. Overmadrassen har en kjerne av syntetisk lateks og naturlig Pulse-lateks, og trekket er særdeles slitesterkt.
  • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.
  • Den har 220 fjærer per m2.
  • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".