Laster...

Mayan Latex

Skummadrass
4.44444 star rating (9) total reviews
Mayan fjærmadrassen består av en latexkjerne fra Hevea Brasiliensis-treet og er derfor 100% økologisk sertifisert. Kjernen er omgitt av et Poakea-deksel, som er laget med plantefibre for en grønn profil og høy absorberingsevne.
180x210 cm.
Størrelse: 180x210 cm.
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
1
 • Bestillingsvare
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mayan Latex
Mayan Lateks: For deg og miljøet

Mayan Lateks: For deg og miljøet

Det er aldri for sent å investere i fremtiden. Enten du ønsker å gjøre noe for miljøet eller søvnkvaliteten din, er Mayan Lateks det opplagte valget. Skummadrassens kjerne består av lateks fra Hevea Brasiliensis-treet og er derfor helt naturlig. Sistnevne betyr at lateksen er utvunnet fra trær som er felt med omtanke for lokalsamfunn, dyreliv og miljø. Rundt kjernen har madrassen et Poakea-trekk laget av gressfibre fra Poaceae-familien. Gressfibrene har en høy absorberingsevne som bidrar til å skape et tørt og behagelig sovemiljø. Mayan Lateks er altså det nærmeste du kan komme en naturlig og bærekraftig skummadrass.
God på alle parametere

God på alle parametere

Det er ikke kun bakgrunnen for produktet som er interessant ved denne skummadrassen, men i minst like høy grad komforten du opplever. Under produksjonen av Mayan Lateks har vi benyttet en vulkaniserings-metode som gjør at madrassen formes innvendig og ut, fremfor omvendt. Det gjør at madrassen oppnår en spesiell cellestruktur som er mer elastisk enn alminnelige madrasser. Herunder gir det madrassen gode fukt avledende egenskaper, gjør den antibakteriell og ekstremt holdbar. Mayan Lateks er derfor ikke bare behagelig - den er gjennomført komfortabel å ligge på og vil være den naturlige vei mot bedre netter i mange år.
Mayan – det naturlige valget

Mayan – det naturlige valget

Mayan betyr et 100% naturlig produkt. Hvis en madrass har Mayan merket vårt, er lateksen derfor utvunnet naturlig fra gummitreet Hevea brasiliensis. Resultatet er en enestående madrass, som både er allergivennlig og sunn å sove på.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Mayan Latex

 • Komfortsoner
  7-Soner
  Leveringstid
  90-120 hverdager
  Type
  Skummadrass 180x210
  Total høyde
  18 cm.
  Høyde
  20 cm.
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.