Laster...

Haven Gavlpute

Hodepute
Vår naturvennlige Haven-gavlpute er OEKO-TEX®-sertifisert, måler 50x90cm, er fylt med 1700 gram nydelige andefjær og er dekket med et deilig tekstil laget av resirkulerte plastflasker. Ja, kort sagt, det er gavlputen på sitt beste.
Beige
Farge: Beige
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Haven Gavlpute
Gavlpude

Haven

Med vår Haven gavlpute, hvis trekk er laget av resirkulerte plastflasker, får du en pute som ikke bare appellerer til øyet, men også til sjelen. Den tilfører et snev av eksklusivitet og hotellatmosfære til soverommet og er samtidig akkurat den puten du innimellom trenger når du skal trives skikkelig i sengen.

Sengegavlens pute som fullfører sengen din
Ditt fredelige hvilested

Sengegavlens pute som fullfører sengen din

Drømmer du om å skape en beroligende, rolig oase hjemme på soverommet, hvor du kan senke skuldrene, slappe av og lade batteriene? Ofte er det bare de riktige sengegavlputene som trengs, som gir sengen din et luksuriøst og tiltalende utseende. Vår Haven sengegavlpute er nettopp det.
Kongen av tekstiler
Resirkulerte plastflasker

Kongen av tekstiler

Garden ottoman er pakket inn i et møbelstoff som gjør de fleste andre tekstiler bleke i sin klare glød. Det tettvevde Haven-tekstilet er OEKO-TEX®-sertifisert og laget av resirkulerte plastflasker, noe som sikrer puten en naturvennlig profil og enkelt vedlikehold som gjør det enkelt for deg å holde gavlputen din fin.
Nydelige andefjær

1700 gram fjær, pomp og prakt

Den OEKO-TEX®-sertifiserte Haven-gavlputen er fylt med 1700 gram førsteklasses andedun, noe som gjør puten fyldig, fast og enkel å holde formen på. Fjærfyllet på puten gjør at gavlputen beholder formen når den er i bruk, og det ser ut til å være veldig smart når gavlputer vanligvis ikke bare er for øyet, men like mye for komforten.

Spesifikasjon av Haven Gavlpute

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Type
  Gavlpute 50X90
 • NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier