Fjærmadrass 90x210

Fjærmadrass 90x210
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. BN Latex
  NO - Kampagne
  Spar 44%
  BN Latex - 90x210 cm.

  As low as kr 5 299,00 Førpris kr 9 499,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 2. Senses - Lysegrå
  Senses - Lysegrå - 90x210 cm.

  As low as kr 9 499,00

  Leveringstid 8-15 virkedager
 3. Venus
  Venus - 90x210 cm.

  As low as kr 9 499,00

  Leveringstid 8-15 virkedager
View as Grid List

3 Produkter

per page

Fjærmadrass 90x210

Er du på utkikk etter en fjærmadrass i størrelsen 90x210, har du funnet frem til det helt riktigte stedet. En fjærmadrass i denne størrelsen er et opplagt valg til deg som er litt høyere enn gjennomsnittet, eller til deg som bare ønsker litt mer plass til å sove på. 

Fjærmadrassene våre bidrar til et sunnere sove miljø, de er utstyrt med moderne og støttende pocketfjærer, og de er selvfølgelig produsert i god kvalitet - som du alltid får til en skarp onlinepris. Fjærmadrassen er en lett, vendbar madrass, og størrelsen 90x210 er helt perfekt til en enkeltseng. 

For at fjærmadrassen kan yte sitt optimale, er det viktig at den plasseres over en lamellbunn. Til gjengjeld kan fjærmadrassen enkelt plasseres i en sengeramme, hvilket gir sengen et flott uttrykk. 

Solid og individuel støtte

Alle fjærmadrassene våre er utstyrt med et høyt antall kvalitetsfjærer, som reagerer og støtter individuelt basert på vekten og liggeposisjonen din.

Vi anvender moderne kvalitets pocketfjærer i fjærmadrassene våre, fordi de gir en solid støtte på tvers av alle vektklasser. Vekten din er med på å avgjøre hvor faste fjærene skal være. Hvis du veier under 75 kilo, anbefaler vi en medium fasthet. Veier du mellom 75 og 95 kilo, anbefaler vi en fast fasthet. Og veier du over 95 kilo, anbefaler vi en xtra fast madrass. 

Utover kvalitetsfjærer er alle fjærmadrassene våre produsert med enten syv eller fem komfortsoner. Komfortsonene er garantien din for en moderne og støttende fjærmadrass, som tar hensyn til deg og kroppsbygningen din. 

Sunt og rent sovemiljø

Ønsker du et sunt sovemiljø er det også en god ide å se nærmere på en fjærmadrass. På grunn av sin luftige oppbygning puster madrassen konstant, og på den måten holdes madrassen frisk og ren. 

Vi anbefaler også at du bruker en overmadrass til fjærmadrassen din. Det øker komforten og forlenger fjærmadrassens levetid. 

Har du spørsmål om fjærmadrassene våre i størrelse 90x210 eller andre produkter fra sortimentet vårt, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss. Det kan du gjøre på mail kontakt@bedrenaetter.no, telefon 66 97 20 08 eller på chatten vår.