Fjærmadrass 90x210

En 90x210 fjærmadrass er perfekt til deg som sover alene, men som ønsker ekstra lengde på madrassen din. Alle våre fjærmadrasser er utstyrt med vårt spesialutviklede fjærsystem 7 bedre™ zoner som sikrer deg og din kropp den optimale komforten, og hos Bedre Nætter finner du et overkommelig men kvalitetssikkert utvalg av fjærmadrasser i størrelsen 90x210.

90x210 cm

Senses
Se produkt
Utviklet av Bedre Netter 100 netters risikofri prøve Gratis levering
90x210 cm.
  • Lysegrå
  • Antrasitt
  • Svart

Senses

Fjærmadrass
4.59631 star rating (379) total reviews

As low as 4.399 kr

Venus
Se produkt
Utviklet av Bedre Netter 100 netters risikofri prøve Gratis levering
90x210 cm.
  • Lysegrå
  • Svart
  • Antrasitt

Venus

Fjærmadrass
4.44371 star rating (151) total reviews

As low as 6.999 kr

Fjærmadrass 90x210

Er du på utkikk etter en fjærmadrass i størrelsen 90x210, har du funnet frem til det helt riktigte stedet. En fjærmadrass i denne størrelsen er et opplagt valg til deg som er litt høyere enn gjennomsnittet, eller til deg som bare ønsker litt mer plass til å sove på. 

Fjærmadrassene våre bidrar til et sunnere sove miljø, de er utstyrt med moderne og støttende pocketfjærer, og de er selvfølgelig produsert i god kvalitet - som du alltid får til en skarp onlinepris. Fjærmadrassen er en lett, vendbar madrass, og størrelsen 80x200, 90x200 og 90x210 er helt perfekt til en enkeltseng. 

For at fjærmadrassen kan yte sitt optimale, er det viktig at den plasseres over en lamellbunn. Til gjengjeld kan fjærmadrassen enkelt plasseres i en sengeramme, hvilket gir sengen et flott uttrykk. 

Solid og individuel støtte

Alle fjærmadrassene våre er utstyrt med et høyt antall kvalitetsfjærer, som reagerer og støtter individuelt basert på vekten og liggeposisjonen din.

Vi anvender moderne kvalitets pocketfjærer i fjærmadrassene våre, fordi de gir en solid støtte på tvers av alle vektklasser. Vekten din er med på å avgjøre hvor faste fjærene skal være. Hvis du veier under 75 kilo, anbefaler vi en medium fasthet. Veier du mellom 75 og 95 kilo, anbefaler vi en fast fasthet. Og veier du over 95 kilo, anbefaler vi en xtra fast madrass. 

Utover kvalitetsfjærer er alle fjærmadrassene våre produsert med enten syv eller fem komfortsoner. Komfortsonene er garantien din for en moderne og støttende fjærmadrass, som tar hensyn til deg og kroppsbygningen din. 

Sunt og rent sovemiljø

Ønsker du et sunt sovemiljø er det også en god ide å se nærmere på en fjærmadrass. På grunn av sin luftige oppbygning puster madrassen konstant, og på den måten holdes madrassen frisk og ren. 

Vi anbefaler også at du bruker en overmadrass til fjærmadrassen din. Det øker komforten og forlenger fjærmadrassens levetid. 

Har du spørsmål om fjærmadrassene våre i størrelse 80x200, 90x200 og 90x210 eller andre produkter fra sortimentet vårt, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss. Det kan du gjøre på mail [email protected], telefon 66 97 20 08 eller på chatten vår.

  • De innebygde fjærene i en fjærmadrass gjør at den ikke synker sammen når du legger deg oppå den. Det er i tillegg mulig å justere madrassens fasthet ved å tilpasse fjærenes fleksibilitet.

  • Det er lurt å velge en fjærmadrass 90x210 med pocketfjærer, da disse gir den beste støtten. Pocketfjærer er nemlig mindre enn andre fjærtyper og det kan dermed være flere av dem i en madrass, så kroppen får flere støttepunkter.