Fjærmadrass 140x200

Fjærmadrass 140x200
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. BN Latex
  NO - Kampagne
  Spar 50%
  BN Latex - 140x200 cm.

  As low as kr 5 999,00 Førpris kr 11 999,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 2. Senses - Lysegrå
  Senses - Lysegrå - 140x200 cm.

  As low as kr 11 999,00

  Leveringstid 8-15 virkedager
 3. Venus
  Venus - 140x200 cm.

  As low as kr 11 999,00

  Leveringstid 8-15 virkedager
View as Grid List

3 Produkter

per page

Fjærmadrass 140x200

Vi har et stort utvalg av fjærmadrasser i størrelsen 140x200 cm. Felles for madrassene er at de alle er av høy kvalitet og samtidig har Norges absolutt beste pris. Vi har valgt å ha utelukkende fjærmadrasser av høy standard i sortimentet vårt, så du kan være sikker på at du får den beste søvnen du fortjener. Bedre Nætter er en onlinebasert virksomhet, og har derfor ingen fysisk butikk. Når vi sparer på å ikke ha fysiske butikker, gjør også naturligvis kundene våre også det. Det betyr, at våre fjærmadrasser og andre produkter kan fås til en pris som er vesentlig lavere, enn hva du kan få hos andre forhandlere. Det er vi stolte av å kunne tilby. 

En fjærmadrass i størrelsen 140x200 kategorieres som en liten dobbeltseng. Det betyr, at den er opplagt til par eller til dem, som ønsker seg en større seng for seg selv. En fjærmadrass i størrelsen 140x200 opptar ikke mye plass i en mindre leilighet eller soverom, men er fremdeles en størrelse som par kan sove i. Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse fjærmadrassen skal være i, kan du med fordel se deg litt omkring utvalget vårt, før du treffer en beslutning. 

Fjærmadrassene våre er utstyrt med moderne kvalitets pocketfjærerer. Disse fjærene er de beste på markedet - blandt annet fordi de har en særlig evne til å tilpasse seg vekten og liggeposisjonen din. Vekten din er med på å avgjøre hvor faste fjærene skal være. Hvis du veier under 60 kilo, anbefaler vi en medium fasthet. Veier du mellom 60 og 90 kilo, vil en fast fasthet passe best til deg. Og veier du over 90 kilo, anbefaler vi en xtra fast madrass. 

Fjærmadrasser har ikke en integrert treramme på samme måte som rammemadrasser ellers har, og det betyr at du ikke kan skru på ben. Det er derfor nødvendig med en sengeramme eller en lamellbunn, som kan holde fjærmadrassen på plass og skille den fra gulvet. En stor fordel ved å ha en sengeramme er, at fjærmadrassen blir både ventilert og luftet, hvilket sikrer en lang levetid. 

Vi anbefaler dessuten, at du også har en overmadrass til fjærmadrassen din. En overmadrass vil forlenge levetiden til fjærmadrassen din, da fjærene blir mindre anstrengt og komforten øker vesentlig,. Fjærene i fjærmadrassen sikrer oppdrift, og hvis du tilføyer en overmadrass, vil trykkpunktene dine bli avlastet av overmadrassen, mens fjærmadrassen sikrer deg en sunn, behagelig og korrekt liggeposisjon.