Fjærmadrass 140x200

140x200 cm

Senses
Se produkt
Utviklet av Bedre Netter 100 netters risikofri prøve Gratis levering
140x200 cm.
  • Lysegrå
  • Antrasitt
  • Svart

Senses

Fjærmadrass
4.62745 star rating (51) total reviews

As low as 5.499 kr

Venus
Se produkt
Utviklet av Bedre Netter 100 netters risikofri prøve Gratis levering
140x200 cm.
  • Lysegrå
  • Svart
  • Antrasitt

Venus

Fjærmadrass
4.43919 star rating (148) total reviews

As low as 7.999 kr

Fjærmadrass 140x200

Vi har et stort utvalg av fjærmadrasser i størrelsen 120x200 cm, 140x200 cm og 160x200 cm. Felles for madrassene er at de alle er av høy kvalitet og samtidig har Norges absolutt beste pris. Vi har valgt å ha utelukkende fjærmadrasser av høy standard i sortimentet vårt, så du kan være sikker på at du får den beste søvnen du fortjener. Bedre Nætter er en onlinebasert virksomhet, og har derfor ingen fysisk butikk. Når vi sparer på å ikke ha fysiske butikker, gjør også naturligvis kundene våre også det. Det betyr, at våre fjærmadrasser og andre produkter kan fås til en pris som er vesentlig lavere, enn hva du kan få hos andre forhandlere. Det er vi stolte av å kunne tilby. 

En fjærmadrass i størrelsen 140x200 kategorieres som en liten dobbeltseng. Det betyr, at den er opplagt til par eller til dem, som ønsker seg en større seng for seg selv. En fjærmadrass i størrelsen 140x200 opptar ikke mye plass i en mindre leilighet eller soverom, men er fremdeles en størrelse som par kan sove i. Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse fjærmadrassen skal være i, kan du med fordel se deg litt omkring utvalget vårt, før du treffer en beslutning. 

Fjærmadrassene våre er utstyrt med moderne kvalitets pocketfjærerer. Disse fjærene er de beste på markedet - blandt annet fordi de har en særlig evne til å tilpasse seg vekten og liggeposisjonen din. Vekten din er med på å avgjøre hvor faste fjærene skal være. Hvis du veier under 60 kilo, anbefaler vi en medium fasthet. Veier du mellom 60 og 90 kilo, vil en fast fasthet passe best til deg. Og veier du over 90 kilo, anbefaler vi en xtra fast madrass. 

Fjærmadrasser har ikke en integrert treramme på samme måte som rammemadrasser ellers har, og det betyr at du ikke kan skru på ben. Det er derfor nødvendig med en sengeramme eller en lamellbunn, som kan holde fjærmadrassen på plass og skille den fra gulvet. En stor fordel ved å ha en sengeramme er, at fjærmadrassen blir både ventilert og luftet, hvilket sikrer en lang levetid. 

Vi anbefaler dessuten, at du også har en overmadrass til fjærmadrassen din. En overmadrass vil forlenge levetiden til fjærmadrassen din, da fjærene blir mindre anstrengt og komforten øker vesentlig. Fjærene i fjærmadrassen sikrer oppdrift, og hvis du tilføyer en overmadrass, vil trykkpunktene dine bli avlastet av overmadrassen, mens fjærmadrassen sikrer deg en sunn, behagelig og korrekt liggeposisjon. 

  • Det gode ved fjærmadrasser 140x200 er at du ikke synker ned i dem, men fremdeles får tilpasset støtte. De gir nemlig kroppen mer motstand, og du kan dessuten velge hvor mye eller lite motstand de skal gi for optimal komfort.

  • Vi anbefaler alltid å velge en fjærmadrass 140x200 med pocketfjærer, da denne fjærtypen gir den beste støtten. Pocketfjærer er nemlig mindre i størrelsen og det er dermed plass til flere i én madrass, noe som resulterer i at kroppen får flere støttepunkter.