Laster...
Tilbudet utløper om
:
:
:

Essential sengesett

Sengetøy Essential
4.11111 star rating (18) total reviews
Vårt OEKO-TEX®-sertifiserte Essential sengetøy er produsert i 100% bomull med 500 tråder pr. kvadrattomme og er vevd etter satengmetoden. Alt i alt gir Essential sengesettet svært god mykhet og holdbarhet som du kan nyte år etter år.
200x220 cm.
Størrelse: 200x220 cm.
Cream
Farge: Cream
Putetrekk:
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Essential sengesett
Essential

Det essensielle valget

Sengetøy er ikke bare noe vi bruker for det praktiske. Sengetøy er en følelse, av velvære, av fred og sikkerhet. Vårt Essential-sengetøy er det du ser når du slår opp "mykhet" i ordboken, og når du glir inn i det for første gang, vil du aldri sove med noe annet sengetøy.

Myk som et babykinn
Tekstilens tekstur

Myk som et babykinn

Det er faktisk først når du står med et Essential sengesett i hånden at det virkelig kommer til sin rett. At du helt forstår hvorfor du aldri vil sove med noe annet sengetøy enn det. Fordi den deilige følelsen det gir deg er vanskelig å beskrive med ord. Vårt Essential sengetøy er laget av OEKO-TEX ® -sertifisert bomull som blir mykere, bedre og snillere med hver vask.
Kvalitet i tekstilet

500 tråder pr kvadrattomme

Å forklare mykheten og kvaliteten til Essential sengetøy kan lett høres både uforståelig og teknisk ut, fordi det som gjør Essential unikt er måten det er vevd på. Essential er vevd med 500 tråder pr kvadrattomme, mens sengetøyet du kjenner og tror er av høy kvalitet har et trådtall på mellom 100 og 350 tråder per kvadrattomme. Essential overgår derfor bransjestandarden langt på vei og skaper regler i en helt egen liga - det kan du merke.
Passer for ethvert soverom
Tekstilets eleganse

Passer for ethvert soverom

Våre Essential sengesett er produsert i de fineste ensfargede stoffene for å passe ethvert hjem og enhver stil. Sengesettene gir soverommet et rolig uttrykk og inviterer til en god natts søvn som kan være vanskelig å våkne opp fra. Essential er tilgjengelig i fargene Ocean, Cream, Graphite og Rose.
Essential - det essensielle valget
Søvnlinje

Essential - det essensielle valget

Essential-søvnlinjen er for deg som vil lukke øynene og sovne omgitt av kvalitet fra innsiden og ut. Alle produkter som bærer vårt Essential-merket er laget for å gjøre god søvn tilgjengelig for oss alle. Fordi bedre netter er avgjørende for alle. Du finner et bredt utvalg av Essential-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter, sengegavler, madrassbeskyttere og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Essential sengesett

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Trådtetthet
  500 tråder pr. kvadrattomme
  Vevning
  Sateng
  Type
  Sengetøy 200x220