• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Sommerdyne

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Varme: Fjern dette filter Sval

Shopping Options

Kategori
Varme
 1. Sval (12)
 2. Lun (20)
 3. Varm (14)
Duntype
 1. Gåsedun (6)
 2. Moskusdun (2)
 3. Andedun (4)
Mærke
 1. Ringsted Dun (4)
 2. Temprakon (4)
 3. by BN (4)
Pris
 1.  
  kr2325
  kr8349
Bæreevne
 1. Bæreevne 10 (4)
 2. Bæreevne 11 (2)
 3. Bæreevne 12 (2)
 4. Bæreevne 13 (4)
12 Item(s)
12 Item(s)

Når du skal ha en ny dyne så kan det være en god ide å tenke over om det skal være en sommer-, vinter-, eller en helårsdyne. De forskjellige dynene har forskjellige egenskaper og du kan fint velge den dynen som passer best til ditt søvnmønster og dine preferanser. Hvis du for eksempel svetter mye om natten så kan det være en fordel med en sommerdyne med betegnelsen sval, også selv om det er vinter. Hvis du fryser mye om natten så skal du ha en varmere dyne, og kan vurdere en helårsdyne om sommeren og en varm vinterdyne om vinteren.

Det kan derimot være vanskelig å finne rundt i hvilke dyner som skal brukes når. Er en helårsdyne varm nok, hva betyr bæreevne og hvilke duntype er best for meg? Bare rolig, det er ikke så vanskelig å velge en ny dyne. Det er bare noen få enkle ting som er verdt å ha i bakhodet, og det vil vi gjerne lære deg i denne guiden. Dyner som blir betegnet som Sval er best egnet som sommerdyne og til dem som har det veldig varmt om natten. Er du i en av de kategoriene, så les med her.

Hvis du skal ha en sval dyne så kan vi dermed helt klart anbefale MIND by BN, som i tillegg til sine svale egenskaper også har en utrolig miljøvennlig profil med flere sertifikater for miljøvennlig produksjon. I våre egenproduserte serie av dyner har vi også BALANCE by BN og HEAVEN by BN, to dyner som også finnes i sval men som har små og større fordeler i forhold til MIN by BN.

Vi håper du har fått litt mer styr på dyner ved å lese denne teksten. Skulle du har spørsmål til utvalget av dyner, dynenes funksjon eller lignende så ikke nøl med å ta kontakt. Det kan du gjøre med en gang i chatten på høyre side, eller ved å sende en mail eller ringe.