Dyner

View as Grid List

12 Produkter

per page
 1. Snedronningen - Sval
  Snedronningen - Sval - 140x200 cm.
  kr 5 899,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 2. Snedronningen - Sval Ringsted Dun dyne
  Snedronningen - Sval Ringsted Dun dyne
  kr 6 299,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 3. Snedronningen - Sval Ringsted Dun dyne
  Snedronningen - Sval Ringsted Dun dyne
  kr 7 799,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 4. Snedronningen - Sval Ringsted Dun dyne
  Snedronningen - Sval Ringsted Dun dyne
  kr 8 349,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 5. Temprakon® Advance Sval
  Temprakon® Advance Sval - 140x200 cm.
  kr 3 099,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 6. Temprakon® Advance Sval
  Temprakon® Advance Sval
  kr 3 599,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 7. Temprakon® Advance Sval
  Temprakon® Advance Sval
  kr 5 299,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 8. Temprakon® Advance Sval
  Temprakon® Advance Sval
  kr 6 099,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 9. BALANCE by BN - Sval Tilbud 43%
  BALANCE by BN - Sval - 140x200 cm.
  Special Price kr 2 249,00 Regular Price kr 3 999,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 10. BALANCE by BN - Sval Tilbud 43%
  BALANCE by BN - Sval - 140x220 cm.
  Special Price kr 2 249,00 Regular Price kr 3 999,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 11. HEAVEN by BN - Sval
  HEAVEN by BN - Sval - 140x200 cm.
  kr 4 999,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
 12. HEAVEN by BN - Sval
  HEAVEN by BN - Sval
  kr 5 199,00
  Leveringstid 5-12 virkedager
View as Grid List

12 Produkter

per page

Dyner fra Ringsted Dun

En god natts søvn handler om mer enn sengen din. Dynen er også viktig for søvnkvaliteten, og valget av den riktige dynen til den riktige årstiden betyr mye for hvor godt du sover. De fleste vet hvordan det er å våkne med halve kroppen utenfor dynen, fordi det er for varmt å ligge under den i løpet av natten. Mange vet også hvordan det er å våkne med tenner som hakker, fordi dynen ikke er varm nok. Temperaturen under dynen gjør en stor forskjell for nattesøvnen din, og det er en selvfølge at en for varm eller for kald dyne vil resultere i urolig nattesøvn og dårligere søvnkvalitet.

Dynen er viktig, og hos Bedre Nætter finner du alltid et stort utvalg av naturfylldyner i høyeste kvalitet. Valget er helt opp til deg, men hos Bedre Nætter garanterer vi at kvaliteten er i orden. Vi har et bredt sortiment av både vinter-, sommer- og helårsdyner. Alle dynene er produsert i Danmark av Ringsted dun, under sunne arbeidsvilkår og streng kvalitetskontroll. Navnene på dynene er inspirert av produksjonen i Danmark, som H.C. Andersens eventyr har navngitt.

Dynene er inndelt i tre forutsigbare grupper. Hver dyne vil ha en av betegnelsene i navnet navn, og på denne måten kan du se hvilken årstid dynen er aktuell å bruke:

 • Sval - Sommerdyne (Kjølig)
 • Lun - Helårsdyne (Medium varme)
 • Varm - Vinterdyne (Varm)

Dynene i sortimentet er fylt med både gåsedun og moskusdun. Vi setter pris på kvalitet – derfor trenger du ikke være redd for at dynene klumper seg etter vask. Kvalitetsdynene lever opp til en rekke av de beste sertifikater i Europa. Dette er sikrer deg for allergivennlige dyner som er produsert under bærekraftige og miljøvennlige forhold. Dette kan du lese mere om i avsnittet ’Sertifikater’ lengre ned i produktbeskrivelsen.

Fyll i dynene hos Bedre Nætter

Når du kjøper ny dyne er det en rekke ting du burde være oppmerksom på. De to mest essensielle tingene er fyllet og størrelsen på dynen – to ting som avgjør både pris og den generelle søvnopplevelsen.

De mest populære fylltypene er mikrofiber, gåsedun, moskusdun og andedun. De to siste minner til forveksling om hverandre, men moskusdun litt større, derfor har vi valgt denne typen fyll foran andedun. Mikrofiber er en kunstig fremstillet fylltype som minner om naturfyll, men naturligvis ikke er av samme kvalitet – derfor har vi hos Bedre Nætter valgt å se helt bort fra denne typen fyll. Vi har valgt å bruke den beste kvaliteten av dunfyll i dynene, og fordi vi er en online basert bedrift kan vi selge høykvalitetsdyner til en gunstig pris.

Som sagt finner du både gåsedunsdyner og moskusdundyner i sortimentet. Den prosentvise fordelingen av fyll varierer fra 80 % dun til 100 % - hvis du finner en dyne med 90 % dun, vil de siste 10 % være alminnelige fjær. De fleste vil ha en naturfyllsdyne, men om det skal være med 80 %, 90 % eller 100 % dun avhenger av hvor mye du er villig til å bruke. Vi har en dyne til et hvert behov.

Den andre tingen du skal vurdere er størrelsen på dynen, som også varierer en del. Hos Bedre Nætter finner du blant annet enkeltdyner, dobbeltdyner og ekstra lange dyner. Den siste anbefales til deg som er over 180 centimeter høy, da man ellers kan risikere at benene henger utenfor dynen i løpet av natten. Det kan føre til forkjølelse og annen sykdom. Om dynen skal være enkel eller dobbel avhenger deg og det du foretrekker. Mange med fast partner vil gjerne ha en dobbeltdyne, mens en enkeltdyne typisk er mer en nok hvis du sover alene. Hvis du vil ha en dyne du kan tulle deg inn i og som samtidig dekker benene dine, anbefaler vi at dynen din er minst 30 centimeter lengre enn du er og minst 30 centimeter bredere enn brystmålet ditt.

Sertifikater

Når man kvalitetsstempler dyner, er det en rekke sertifikater som er med på å gjøre det lettere for deg å finne ut av kvaliteten. Hos Bedre Nætter lever dynene opp til de strengeste kravene i Europa, og dette er grunnen til at du kan forvente en kvalitet ut over det normale.

Dynene er merket med følgende sertifikater:

Oeko-Tex er et sertifikat som adresserer seg til dynens ytre – tekstildelen. Oeko-Tex-merket er garantien for at tekstilene er fremstilt i et sunt miljø og ikke inneholder restkjemikaler. Dette er viktig da tekstilet er den flaten du rører, og er grunnen til at den alltid skal leve opp til Oeko-Tex 100 sertifikatet. Downafresh er sikkerheten for at selve fyllet er behandlet ordentlig og etter alle kunstens regler. En dyne merket med Downafresh kan ikke inneholde mikroorganismer og viruser – derfor er dynene også allergivennlige og med på å sikre et sunt søvnklima. Downafresh er sikkerheten for at fyllet i dynen er av førsteklasses kvalitet. Det siste sertifikatet er Nomite som er en garanti for,at støv-midd ikke kan komme inn i dynen.

Hvis du har spørsmål til dynene, er du alltid mere enn velkommen til å kontakte oss. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne en dyne som passer perfekt til dine behov.